Operasyon sırası belediyelere mi geldi?

Operasyon sırası belediyelere mi geldi?

Operasyon sırası önceki CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "GÜZİDE" belediye başkanlarına mı geldi?

A+A-

Sabah gazetesinden Ersin Ramoğlu'nun 7 Eylül 2023 tarihli yazısının başlığını "Asfalt Hırsızlarının Dansı" kelimeleri oluşturuyordu...

Ramoğlu yazısında; "Birçok CHP'li başkan, belediyesini konser ve asfaltlama işleri üzerinden hortumluyor! Konser vurgunu naylon fatura ile yapılıyor!
Ama en büyük hırsızlık asfaltlama işlerinde oluyor!
Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay'ın kavgasına sebep olan 440 milyonluk bir asfalt ihalesiydi.
Başkan Atay, "Ben neler çaldıklarını biliyorum, ihalede 32 milyon liralık yolsuzluk yaptılar" dedi.
Çerçioğlu hakkında çıkan ilk yolsuzluk haberi değil bu!
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın, CHP'li Engin Özkoç'la ilgili sözleri de ortada...
Aydın ve Hatay illerinde asfalt ihalesini alan IMFALT firması, CHP PM üyesi Selin Sayek Böke'nin köylüsü Ayhan Yağmur'a ait.
Daha dün bankalardan kredi alamayan Ayhan efendi, bugün parayı koyacak yer bulamıyor. Çünkü birçok CHP'li belediyenin kasası ona çalışıyor... Köylüsü Sayek'in bir telefonu yetiyor!" diyordu... Yazının tamamına buradan https://telegramhaber.com/asfalt-hirsizlarinin-dansi-48165h.htm ulaşılabilinir. 

Gelelim şimdi Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun "ASFALT" başarılarının Telegram Haber'e nasıl manşet olduklarına:

11643-001.jpg

Aydın Büyükşehir Belediyesi asfalt yolsuzluğunun organizatörü Onur Yılmaz mı? Aydın Büyükşehir Belediyesi asfalt yolsuzluğunun organizatörü Onur Yılmaz mı?

11477.jpg

41.'incisini Aydın İl Başkanlığı sordu! Başkan Çerçioğlu asfaltı ne kadara alıyor? 41.'incisini Aydın İl Başkanlığı sordu! Başkan Çerçioğlu asfaltı ne kadara alıyor?

9422.jpg

Telegram Haber, Aydın BŞB'den 440 milyonluk ihale alan İmfalt şirketinin Menemen'deki merkezini görüntüledi! Telegram Haber, Aydın BŞB'den 440 milyonluk ihale alan İmfalt şirketinin Menemen'deki merkezini görüntüledi!

9421-001.jpg

Çerçioğlu'ndan yeni ihale rekoru: 198 Milyon TL! Aynı firmaya zincirleme ihalelerin toplamı 440 Milyon Liraya dayandı... Çerçioğlu'ndan yeni ihale rekoru: 198 Milyon TL! Aynı firmaya zincirleme ihalelerin toplamı 440 Milyon Liraya dayandı...

59157.jpg

Çerçioğlu'na adaylık açıklaması yaradı! 3 Sayıştay Müfettişi dünden beri Asfalt ve Spor Kompleksi ihaleleri incelemeye başladı Çerçioğlu'na adaylık açıklaması yaradı! 3 Sayıştay Müfettişi dünden beri Asfalt ve Spor Kompleksi ihaleleri incelemeye başladı

56907.jpg

Aydın BŞB, ihale usulsüzlüklerinde sınır tanımıyor! De gidinin ihalecileri de... Aydın BŞB, ihale usulsüzlüklerinde sınır tanımıyor! De gidinin ihalecileri de...

48842-001.jpg

Çerçioğlu tarih yazmaya devam ediyor! 1 Milyon TL sermayeli Durnabaş'ın şirketi Aydın BŞB'de 442 Milyonluk ihaleye imza attı... Çerçioğlu tarih yazmaya devam ediyor! 1 Milyon TL sermayeli Durnabaş'ın şirketi Aydın BŞB'de 442 Milyonluk ihaleye imza attı...

48746-001.jpg

Çerçioğlu tarih yazıyor! 100 Dönümüne 115 Milyon, 77 Dönümüne 302 Milyon... Çerçioğlu tarih yazıyor! 100 Dönümüne 115 Milyon, 77 Dönümüne 302 Milyon...

48951.jpg

Bu ihale Aydın BŞB'nin 3 Milyarlık 2023 yılı bütçesinin yüzde kaçını kapsayacak? Bu ihale Aydın BŞB'nin 3 Milyarlık 2023 yılı bütçesinin yüzde kaçını kapsayacak?

45425.jpg

Levent Göktaş'ın Aydın BŞB'ye sattığı "kutsal elektrik direkleri" turizmde kalkınmanın neden öncüsü olmasın! Levent Göktaş'ın Aydın BŞB'ye sattığı "kutsal elektrik direkleri" turizmde kalkınmanın neden öncüsü olmasın!

40611.jpg

Aydın BŞB'nin Menemenli Özal'ları yeraltından çıkarmaya niyeti yok! Aydın BŞB'nin Menemenli Özal'ları yeraltından çıkarmaya niyeti yok!

35151.jpg

O günün kurundan Aydın BŞB ve Kuşadası belediyelerinden 35 milyon dolarlık ihale kazanan Somalı Nuri ne zaman konuşacak? O günün kurundan Aydın BŞB ve Kuşadası belediyelerinden 35 milyon dolarlık ihale kazanan Somalı Nuri ne zaman konuşacak?

33517.jpg

Çerçioğlu, 115 milyonluk Aydın Tekstil Restorasyon ihalelerini (3 adet) alan iki şirketin sahiplerinin aynı şahıslar olduğunu bilmiyor muydu? Çerçioğlu, 115 milyonluk Aydın Tekstil Restorasyon ihalelerini (3 adet) alan iki şirketin sahiplerinin aynı şahıslar olduğunu bilmiyor muydu?

18616.jpg

Cumhuriyet tarihinin en büyük ASKİ Çetesi su yolsuzluğu, rüşvet, vurgun dosyasında sona doğru... Cumhuriyet tarihinin en büyük ASKİ Çetesi su yolsuzluğu, rüşvet, vurgun dosyasında sona doğru...

Şimdi... Telegram Haber'in arşivinde bunlara benzemez onlarca, yüzlerce belediyelerle ilgili "MİS KOKULU" haberlere ulaşabilirsiniz...
Peki, bunların bir tanesi dahi olsun önceki CHP Genel Başkanı olan nam-ı diğer Dersimli Kemal Bey'in o muhteşem danışmanları tarafından görüşmemiş, okunmamış olabilir mi? 
Görülüp okunmadıysa, demek ki bu danışmanların alayı (80-100 adet bile oldukları yazıldı, söylendi) pek bir işe yaramıyorlarmış! Belki de danışmanları belediye başkanları hakkında KK'yı mutlu edecek raporlar hazırlıyorlardı ve KK'da herşeyi toz-pembe görüyor olmalıydı!
Adana BŞB'ye bu sabah şafak vakti "yolsuzluk" ve "rüşvet" operasyonu yapıldı... 
Malumunuz KK "yolsuzluklar" üzerine ünlenen ve 21 yıllık siyasi ömrünün de 13.5 yılını CHP'nin başında geçirmiş bir kişi... 
Araştırın bakalım; 2013 yılında TCK 235'te (İhaleye fesat karıştırma, yolsuzluk, rüşvet) indirime gidilme kanun düzenlemesini TBMM'ye kim getirmiş ve geçirtirmiştir?
Kimler bu değişiklik sayesinde cezaevine girmekten kurtarılmış ve cezaevinde olanlarda çıkmıştır?
Dersimli Kemal Bey'in, 13.5 yılda yaptığı TCK 235'te indirime gidilmesi işinin dışında, HALK adına başardığı bir iş var mı?
Enis Berberoğlu, Eren Erdem için Abuzittin Kesekağıdı mı yırtmıştı kendini? 
Evet... KK'nın belediye başkanları için geliştirdiği "saldım çayıra mevlam kayıra" anlayışı bugün somut bir şekilde Adana BŞB'ye yapılan şafak operasyonu örneği ile karşımıza çıkmış bulunuyor! 
Peki, operasyonlar Adana ile sınırlı mı kalacak?
Bunları "Açıkçası, yılbaşı öncesinde KK döneminin güzide belediye başkanlarının "hali hatırı" sorulacağı ....... !" 15 Aralık 2023 günü yazmıştık...
Bugün itibari ile Adana BŞB'nin "hali hatırı" soruluyor!
Kemal Bey, buyursun o zaman Adana BŞB için bir açıklama yapsın da görelim! 
Milleti miting alanlarında "hak", "hukuk", "adalet" diye bağırtmakla bu işler oluyorsa, görelim o zaman Kemal Bey'in hak, hukuk, adalet diyen hallerini! 
Açıkçası, bu işlerin Adana BŞB ile sınırlı kalacağını da düşünmüyoruz! 

Temsil, Maltepe belediye başkanı Ali Kılıç, çıksın bu araç kiralama ihalesini savunsun da görelim!

41363-002.jpg

Görülmemiş çılgınlık! CHP'li Maltepe belediye başkanı Kılıç, belediye bütçesinin 4'te 3'lük kadarına araç kiralama ihalesi gerçekleştirdi! Görülmemiş çılgınlık! CHP'li Maltepe belediye başkanı Kılıç, belediye bütçesinin 4'te 3'lük kadarına araç kiralama ihalesi gerçekleştirdi!

Evet... Kılıç, bu ihalede hiç birşey "DÖNMEMİŞTİR" desin de görelim!

59424.jpg

CHP'li Seyhan Belediyesi: Organize bir ihale düzeneği ancak bu kadar kurgulanabilinir! CHP'li Seyhan Belediyesi: Organize bir ihale düzeneği ancak bu kadar kurgulanabilinir!

Telegram Haber, araç kiralama ihalelerinde dönen dolapların (Adrese Teslim) en somut örneğini de "ÖZ MALI" şartı kurgulamasının ardından "DEMO" şartı ile Seyhan Belediyesinde ortaya çıkarmıştı!

Bu adrese teslim ihale kurgusunu 2 Ekim 2023 günü yazıp ortaya çıkarmışız... Seyhan Belediyesi'nden bugüne kadar yazdıklarımız hakkında en ufak bir yanıt gelmedi... Nasıl gelsin ki! İhaleyi BİLGİNAY şirketine vermek için ihale şartnamesine "DEMO" detayını "KOYDUK" mu diyeceklerdi? 

Bunlara benzemez yüzlerce haberimizi sıralayabiliriz... 
Vahim olan ne biliyor musunuz?
KK ve dönemin CHP yöneticilerinin belediyelerde dönen ihale hortumlamalarına sessiz kalmaları!

Not: İhale haberlerimiz Altaş Grup şirketlerinin akıl almaz başarıları ile devam edecek!

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.