Aydın Büyükşehir Belediyesi asfalt  yolsuzluğunun organizatörü Onur Yılmaz mı?

Aydın Büyükşehir Belediyesi asfalt yolsuzluğunun organizatörü Onur Yılmaz mı?

Aydın BŞB'deki asfalt yolsuzluğundaki vurgunun boyutunun en az 300 milyon lira olduğu öne sürülüyor!

A+A-

Öncelikle belirtelim; DEVLETİMİZ, Aydın Büyükşehir Belediyesinde nelerin döndüğünden esiresinden ipliğine kadar her bir şeyi BİLİYOR;

Ve...

Bütün yolların da Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu'na çıktığından haberdar!

Aydın Büyükşehir Belediyesi asfalt ihalelerine nasıl, neden çıktı ve yüklenici İmfalt şirketine bu 3 ihale nasıl "adrese teslim" verildi?

Yolsuzluk süreci; sebep/sonuç ilişkilerinin penceresinden bakılarak analiz edildiğinde, karşınıza Onur Yılmaz adlı bir kişi çıkıyor!

Peki, kim bu Onur Yılmaz?

Onur Yılmaz... Asfalt ihalelerine çıkılmadan öncesinde; Aydın Büyükşehir Belediyesi Yol Şube Müdürü...

Onur Yılmaz'ın 2017 yılı asfalt ihaleleri başlamadan öncesinde emekliye ayrıldığı belirtiliyor... Yılmaz, emekliye ayrılır ayrılmaz iddialara göre Aydın BŞB'den asfalt ihaleleri alan İmfalt şirketinde işe başlıyor...

İHALELER PAZARA GÖRE DEĞİL, EVDE HESAPLANIYOR!

Aydın BŞB'de ÇOK ÖZEL üst düzey kaynağımızın aktardığı iddia ve bilgilere göre; ilk önce ÇIKILACAK asfalt ihalesinin bedelinde anlaşma sağlanıyor!

Asfaltın nerelere ve ne kadar döküleceğine göre çıkılacak asfalt ihalesinin tahmini rakamı değil, önce "KAÇ PARALIK" ihaleye çıkılacağında kontak kuruluyor!

Ardından Türkiye'de sadece o şirketin (İmfalt) ihaleyi alabileceği şartlar oluşturuluyor!

Araya PR'cı Mehmet Ezici'nin bulduğu asfalt şirketi (Met-Gün) girmiş olsa da, ihaleler adrese teslim İmfalt şirketinin almasına sunuluyor!

Kaynağımız, ihale organizasyonun göbeğinde Onur Yılmaz olduğunu işaret ederken; Aydın BŞB'nin de konu mankeni gibi ONAY mercii olduğuna dikkat çekiyor!

Kaynağımız ayrıca, toplamda 440 milyon olan 3 asfalt ihalesinin fark ve KDV ile birlikte 600 milyona dayandığının ve vurgun boyutunun da en az 300 milyon lira civarında olduğunu belirtiyor! (Delillerine ulaşıldı!)

Konu hakkında çok daha fazla bilgi ve belgelerin DEVLETTE olduğunun altını çizen çok kaynağımız, asfalt ihalelerindeki tüm şaibeli işlerden Başkan Özlem Çerçioğlu'nun da bilgi sahibi olduğunu, Aydın BŞB'de Başkan Özlem Çerçioğlu'nun bilgisinin haricinde yaprak dahi kıpırdayacağını öne sürdü!

Kısacası üst düzey kaynağımız, Aydın BŞB asfalt ihalelerinin Aydın şehrinin ihtiyacı olan, dökülmesi gereken asfalt ihtiyacına göre değil, masa başında Onur Yılmaz'ın organizatörlüğünde hazırlandığını iddia ediyor!

Bakalım Onur Yılmaz hakkındaki bu iddialara ne diyecek? Açıklamalar için: telegramhabercom@gmail.com 

İŞTE O ASFALT İHALELERİNİN BELGELERİ:  

21.jpg

ahahnana.jpg

ayayayd-001.jpg

Not: Çok özel üst düzey Aydın BŞB kaynağımızın aktardığı iddia/bilgi içeren haberlerimiz devam edecek...

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.