Bornova Kulüpler Birliği’nden Efkan Muhtar’a tam destek

Bornova Kulüpler Birliği’nden Efkan Muhtar’a tam destek

Bornova Kulüpler Birliği’nden Efkan Muhtar’a tam destek

A+A-

Salgın hastalık sebebiyle gerçekleştirilemeyen İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığı için Bornova Kulüpler Birliği, Efkan Muhtar’ı destekliyor

İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanlığı için Bornova’nın adayı Efkan Muhtar oldu. Bornova Kulüpler Birliği’nin ortak kararı ve Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ ile Bornova’nın spor otoritelerinden ve HİTAB Beşyıldız Kulübü Başkanı Hakan Beşyıldız’ın da Muhtar’a tam destek verdiği öğrenildi.
Geçtiğimiz yıl, ASKF adaylığı için gündeme gelen birkaç isim üzerinde uzlaşı olmaması spor kamuoyunda üzüntüye sebep oldu. Salgın hastalık sebebiyle gerçekleştirilemeyen seçimlerin, normalle süreci dahilinde yapılacak olması sebebiyle Bornova’nın tek aday üzerinde uzlaşması memnuniyetle karşılandı.

Amatör kulüp sayısı bakımından ve Türkiye sporuna katkıları sebebiyle İzmir’in en önemli ilçesi konumundaki Bornova’nın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanlığı için Efkan Muhtar’ın destekleneceğinin açıklanması sevindirdi. ASKF başkanlığı seçimlerinde oy kullanacak Bornovalı 44 kulüp temsilcisinden 37’sinin ortak kararı ile desteklenecek olan Muhtar’ın, Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ ile ilçenin tanınmış spor adamlarından Hakan Beşyıldız’ın da desteğini aldığı öğrenildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan, aynı zamanda HİTAB Beşyıldız Kulübü Başkanı Hakan Beşyıldız, “Biz, dün olduğu gibi bugün de ortak akılla hareket edilmesi kanaatindeyiz. Geçtiğimiz yıla bir sünger çektik. Seçimlerde, ilçemizde faaliyet gösteren 44 kulübümüzün 37’sinin de desteğini alan sayın Muhtar’a başarı diliyoruz.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.