Cumhuriyet tarihinin en büyük ASKİ Çetesi su yolsuzluğu, rüşvet, vurgun dosyasında sona doğru...

Cumhuriyet tarihinin en büyük ASKİ Çetesi su yolsuzluğu, rüşvet, vurgun dosyasında sona doğru...

Aydın BŞB ASKİ Çetesi rüşvet, vurgun, yolsuzluk dosyasında Çete üyelerini şok edecek detaylar! Çete üyelerinin nasıl rüşvet karşılığı su sayaçlarını sıfırladıkları, bilgisayar ortamında tahakkukları sildikleri bir bir deşifre oluyor.

A+A-

Telegram Haber, ASKİ Çetesinin rüşvet karşılığı su sayaçlarını nasıl sıfırladıklarını, tahakkuk eden su faturalarını nasıl bilgisayar ortamında sildiklerini birer birer ortaya çıkarmaya devam ediyor!

Bilndiği üzere; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu geçtiğimiz hafta Nevşehir'de "Rüşvet alanın burnundan getirmezsem siyaseti bırakacağım" demişti... Sayın Kılıçdaroğlu "rüşvet" konusunda ettiği bu lafın altında kalmamak, gereğini de zerre kadar olsa yerine getirmek istiyorsa, buyursunlar Aydın'a... Ha... Rüşvet konusu da yolsuzluk masallarına dönecekse, bizce hiç bir sakıncası yok bugünden siyaseti bırakıp, torunları ile ilgilenmeye başlayabilir! Sayın Kılıçdaroğlu, ettiğiniz bu rüşvet lafınıza gerçekten inanmak istiyoruz! Buyurun o zaman ASKİ Çetesinin marifetlerine!

En son gelen bilgilere göre; ASKİ Çetesinin en ömemli rüşvet topladığı Kuşadası'nda, ASKİ Müdürü Hakan Berber emekliye sevk ediliyormuş! Bilgisayar ortamında tahakkuk silme uzmanı İ. A.'nın yarın başına bir iş geldiğinde maaşının olması için emekli yapıldığı bidirildi!

Devlet, ASKİ Çetesinin an itibari ile MR'nı çekmiş bulunuyor! Kah Müfettişler kanalıyla kah gizli yürütülen soruşturmalar çerçevesinde ASKİ Çetesi'nin rüşvet karşılığı sayaç, tahakkuk silme işinde kamuya verdikleri zarar Milyar rakamlarını aşmış görünüyor!

Altını bir daha çiziyoruz; Cumhuriyet tarihinin en büyük ve eşine benzerine rastlanılmayacak rüşvet, vurgun, yolsuzluk dosyasının adı ASKİ Çetesi!

Neden mi? Sorusunun yanıtlarını da yakında Telegram Haber'de belgeleri ile bulacaksınız! Belki de 24 saat bile geçmeden!

Ozan Çavuşoğlu'nun, Hakan Olgaç'ın, Egemen Emre Beşli'nin bu işlerin neresinde olduklarını belgeleri ile Aydın halkının gözleri önüne sereceğiz!

Bakın, şöyle böyle rüşvetten, yolsuzluktan, vurgunlardan söz etmiyoruz... Milyonların havada rüşvet olarak uçuştuğu otel dosyalarından söz ediyoruz ve açacağız! Tek tek otellerin isimlerini açıklayarak bu rüşvet çarkının nasıl döndürüldüğünü tüm dünyaya duyuracağız! Düşünebiliyor musunuz; öylesine bir sistem kurmuşlar ki; o otellere hala tek göz evde kullanılabilecek su faturası tahakkuk ettirebiliyorlar! Etmeseler, otelciler çökecek bu defa başlarına! Şimdilik yazmadığımız Çetenin o şok detayları karşısında şeytan bile bunların yanından firar etmezse, buyurun o zaman Aydın şehir merkezine! 

Öte yandan Aydın BŞB Genel Sekreteri Ertuğrul Yamen'in boşanma davasında kaynaklar eşini haklı gösteriyorlar! Eşinin imar dosyaları konusunda ağzını açması durumunda da; Aydın'da yer yerinden oynayacağı iddia ediliyor! Ertuğrul Yamen, aslında 1.5 yıl önce eşinden boşanmış! Eşinin çalıştığı Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığını Sarı Binadan ayırıp, uzaklara atmış! Ne derece doğru Ertuğrul Yamen'in arkasında Gürsel Tekin duruyormuş! Dayanak olarak ikisininde Karslı oldukları belirtiliyor!

Aydın BŞB imar dosyaları konusunu da yakında açacağız! Her halde Kuşadası üzerinden açmaya başlayacağımız imar dosyaları "Belediyecilik bizim işimizdir" diyen abinin de kulaklarını çınlatacaktır diye düşünüyoruz!

3 Defa operasyon direğinden döndürülen asfalt yolsuzluk dosyasında; formenlerin bile bugün ederleri 1.5 milyon lira olan rezidans dairesi sahibi oldukları ihbarları geldi! Düşünebiliyor musunuz yolsuzlukların boyutlarını? Asfalt yolsuzluğunda kimlerin Akyaka'daki otele rüşvet almak için gittiği, bizat firma yetkilisinin verdiği ifadedesinde yer alıyor! Sayın Kılıçdaroğlu'nun da asfalt dosyasında dönen rüşvetlere el atması, devlete yardımcı olması, hoş olmaz mı? Sayın Kılıçdaroğlu'nun elini güçlendirip, rüşvet konusunda samimi mi yoksa işkembeden mi salladığını anlamak içinde soruşturması devam eden "Süpürme yolsuzluğu" dosyasından belgeler koyarak yardımcı olalım:   

aydinbsb2-004-001.jpg

anannan-001.jpg

141441-001-001.jpg

17-001-001.jpg

Sayın Kılıçdaroğlu, amacımız sizi test etmek değil! Sizin yolsuzluk dosyalarına baktığınız gibi; önünüze dağ gibi rüşvet dosyaları da yığsak; bir tanesinin de kapağını açıp bakmayacağınıza inanıyoruz! Haydi inandırın o zaman! Belgesi yukarıda! İmalatı da devletin Müfettişlerine ait! Okuduğunuzda algılayacağınız gibi; Rüşvetin kime nasıl gideceği ayan beyan yazılmış! Bu belgelerden daha somut ne olabilir sayın Kılıçdaroğlu sizi harekete geçirebilecek? Belgelerde davul tozundan, minare gölgesinden söz edilmiyor; bilakis kime her ay ne kadar rüşvet ödeneceği yer alıyor!

Şimdi; ASKİ'ci Hakan Olgaç'a soruyoruz... Arkadaş, ASKİ'de rüşvet karşılığı su sayacı sıfırlayan, tahakkuk silen ÇETE yoksa; çık o zaman yazdıklarımızı çürüt! Ya da çık Müfettişlerin ASKİ Çetesi dosyalarını incelemek için gelmediğini açıkla gözün yiyorsa! 

Ayrıca buradan duyurulur; ASKİ'de rüşvete, yolsuzluğa, ahlaksızlığa bulaşmamış en az 100'e yakın çalışanın devletine yardımcı olmak için sıraya girdiklerini belirtiriz! 

ASKİ'cilerin yeni buldukları önlemin ne biliyor musunuz? Çalışanlara birileri soru ya da olup bitenler hakkında bilgi almamaları için GSM hatlarının değiştirilmelerini emretmişler! Ne hoş değil mi? İyi de gördüklerini, bildiklerini kafalarının içinden nasıl "delete" edeceksiniz? 

Yahu ASKİ'nin MR devletin elinde! Plak değil ki bu; başa alıp hiç bir şey olmamış gibi yeniden çalıp, oynamaya başlayasınız? Kamuya verdiğiniz Milyarlarca zararın, edindiğiniz servetin hesabını vermeden tüymek olur mu? Hangi vicdana sığar? Sayın Çerçioğlu, ASKİ Çetesi'nden hesap sorulmaması, kamuya verdikleri zararın bedelenin ödetilmemesi, sizin VİCDANINIZA sığar mı? Başta sayın Çerçioğlu'nun ASKİ Çetesi'nin üstüne gitmesinin, devlete teslim etmesinin gerektiğini defalarca yazdık... Tınlamamıyorsa, onun bileceği iş! Bilemiyoruz ama; bakmışsınız ASKİ dosyasında "BAŞ ŞÜPHELİ" olarak karşınıza da çıkabilir!

Öte yandan CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun bu  "Rüşvet alanın burnundan getirmezsem siyaseti bırakacağım" lafını duymamış olamaz! 

Çankır'ın Aydın BŞB'de ve ASKİ'de ortaya saçılan Asfalt, Küre, Litera, Süpürme, Sampaş vb. onlarca yolsuzluk, rüşvet, vurgun dosyalarını duymamış olabilir mi? Duymamış olması zaten eşyanın tabiatına, hayatın olağan akışına aykırı bir durum... O zaman; neden ağzını açıp iki çift laf edemiyor? Çerçioğlu'ndan mı korkuyor? Partisinin Aydın genelinde oylarının hızla düştüğünden, bugün anket yaptırmaya kalkışsa, yüzde 30'un altına düştüklerinden de mi haberi yoktur İl Başkanı Çankır'ın? İl Başkanı sayın Çankır, bugün yerel seçimler olsa, Çerçioğlu ile alacağınız oy oranının yüzde 20'yi aşamayacağı Aydın siyaset kulislerinde konuşulan gündemin ana maddesini oluşturuyor! Bu hızlı çöküşe karşı ne gibi politikalar geliştirmeyi planlıyorsunuz sayın Çankır? Siz bugün onca konu karşısında sus pus, üç maymunu oynamaya çalışırsanız, ütopyanızı (Milletvekilliği) nasıl gerçekleştirebileceksiniz? Siz bugün böylesine siyasi bir duruş sergilerseniz; yarın Aydın halkından 3 tane oyu bile zor alırsınız! Bakın bunları suya, buza yazmıyoruz... Yarın meydana çıktığınızda; Aydın halkı bunları birer birer önünüze koyuverir, uyarması da bizden! 

Haydin sayın Çankır, Genel Başkanınızın "rüşvet alanın burnundan getirmezsem" lafını yerde bırakmayın da görelim siyasi duruşunuzu! 

Haydin sayın Çankır, Çerçioğlu'na "ASKİ Çetesini devlete teslim edin" deyiverin de görelim siyasi ağırlığınızın varlığını!

Yoksa siz de mi ASKİ Çetesi'nden korkuyorsunuz? 

Gün içinde şok gelişmelerin yaşanılacağını tahmin ediyoruz! Telegram Haber'i izlemeye devam ediniz... Flaş detayları gün içinde olası gelişmeler çerçevesinde belgeli olarak yayımlayacağız... MR'ın detayalarını kaçırmamanızı tavsiye ederiz...

  

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.