Çerçioğlu'na adaylık açıklaması yaradı! 3 Sayıştay Müfettişi dünden beri Asfalt ve Spor Kompleksi ihaleleri incelemeye başladı

Çerçioğlu'na adaylık açıklaması yaradı! 3 Sayıştay Müfettişi dünden beri Asfalt ve Spor Kompleksi ihaleleri incelemeye başladı

CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na 4. adaylık açıklaması bayağı bir yaradı!

A+A-

Kemal Kılıçdaroğlu'nun 4. defa Özlem Çerçioğlu'nu Aydın BŞB adayı olarak açıklaması, Anadolu insanının deyişiyle; "Bayağı bir yaradı!"

Ötelene ötelene adeta cirbesi çıkartılmak ve "zaman aşımı" kavramına sokulmak istenilen Asfalt İhale Dosyası ile Okan Batu'lu soruşturması devam eden FETÖ Borsası dosyasının göbeğine oturan Atatürk Spor Kompleksi "peşkeş" dosyaları için Sayıştay'ın 3 Müfettiş görevlendirdiği, Müfettişlerin bu iki dosya için "GETİRİN" talimatı verdiği bildirildi!

Aydın BŞB Sarı Bina kaynakları; Telegram Haber'e aktardıkları bilgiler içerisinde; Müfettişlerin dünden beri bu iki dosyayı inceledikleri, başkan Özlem Çerçioğlu'nun da önlem olarak 6 yıldır genel sekreter yardımcılığı görevini yürüten Tahsin Kocaman'ı kızağa çektiğini, yerine de Vildan Cetav'ı vekaleten atadığına yer verdiler.

Öte yandan Sarı Bina kaynakları, Aydın BŞB üst yönetiminde "operasyon" korkusu yaşandığına dikkat çektiler!  

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.