Müfettişler, İBB Ruhsat Müdürlüğünün neden İtfaiye'ye taşındığını, Remzi Baka'ya verilen ihaleleri incelemeyecekler mi?

Müfettişler, İBB Ruhsat Müdürlüğünün neden İtfaiye'ye taşındığını, Remzi Baka'ya verilen ihaleleri incelemeyecekler mi?

İBB'de incelemelerde bulunan müfettişlerden Başkan Ekrem İmamoğlu başta olmak üzere; İtfaiye Daire Başkanı Remzi Albayrak, İETT otobüslerine günde 1.7 milyonluk tamir-bakım yapan Remzi Baka neden rahatsız?

A+A-

Halk Tv yazarı Can Coşkun, müfettişlerin İBB'de 3 ayrı konular üzerine çalıştıklarını yazdı: 

İŞTE O KONULAR VE AYLAR, YILLAR ÖNCESİNDE BİZDE NE YAZMIŞIZ:

BİR) Bir müfettiş, 2019'dan bugüne verilen tüm iş yeri ruhsatları,

"İmamoğlu, Remzi Albayrak'ın ve İbrahim Kahraman'ın Bayrampaşa 'cv'lerini görmedi mi, bilmiyor mu?İmamoğlu, Remzi Albayrak'ın ve İbrahim Kahraman'ın Bayrampaşa 'cv'lerini görmedi mi, bilmiyor mu?

"(...)

Sayın İmamoğlu'nun 16 milyon İstanbulluya ne zaman hesap verip vermeyeceği bizim konumuz değil ama, belediyeler kanunlarla ve siyasi kadrolarla yönetilir! Belediyeler, bir şekilde devletin seçilmiş siyasi kişilerden oluşan yerel ayağıdır...

Bu bakış açısından yolara çıkarak; eğer siz yerel yönetimin başındaki kişi olarak atacağınız her adımda; kurduğunuz/kuracağınız kadrolar içinde "çürük elma"lara yer verirseniz; yarın ayağınızda adım atacak pabuç kalmaz, İstanbulluya değil de gider devlete hesabını verirsiniz!"

Ne zaman yazmışız bunları? 14 Nisan 2021 tarihinde... Eeee... Şimdi devlet hesap soruyorsa; neden gocunuyorsunuz? Neden korkuyorsunuz? 

Çıksın sayın İmamoğlu öncelikle Ruhsat Müdürlüğü'nün İtfaiye'ye neden taşındığını bir güzel açıklasında görelim! Ruhsat Müdürlüğünün İtfaiyenin başına getirilen Nato'cu Albay Remzi Albayrak'tan sonra taşınması tesadüf müdür?  

İmamoğlu'nun Albayrak'ı İtfaiye Daire Başkanı yapması tesadüf müdür? Ruhsat Müdürlüğü neden İtfaiyeye bağlandı? İmamoğlu'nun Albayrak'ı İtfaiye Daire Başkanı yapması tesadüf müdür? Ruhsat Müdürlüğü neden İtfaiyeye bağlandı? İçinize sindire sindire okuyun ki, müfettişlerin 2019'dan günümüze verilen ruhsatları neden incelediğini algılayabilesiniz!

İKİ) Diğer müfettiş, 2019'dan bugüne yapılan tüm ihaleleri incelemeye almış,

Müfettişlerin neden ihaleleri incelediğine ilişkin yine aylar, yıllar önce yazdıklarımıza bir bakın:

20064.jpg

İmamoğlu'nun 'kuru gürültü' dediği 15 ihalenin toplamı: 1 MİLYAR 791 MİLYON 664 BİN 941 LİRA 50 KURUŞ İmamoğlu'nun 'kuru gürültü' dediği 15 ihalenin toplamı: 1 MİLYAR 791 MİLYON 664 BİN 941 LİRA 50 KURUŞ

REMZİ BAKA, İBB'YE GÜNLÜK 1 MİLYON 673 BİN LİRALIK TAMİR-BAKIM YAPIYOR! REMZİ BAKA, İBB'YE GÜNLÜK 1 MİLYON 673 BİN LİRALIK TAMİR-BAKIM YAPIYOR!

İETT'ye km başı otobüs kiralayan şirket, aynı zamanda İETT'nin İkitelli Garajını da aylığı 9 milyondan işletecek! İETT'ye km başı otobüs kiralayan şirket, aynı zamanda İETT'nin İkitelli Garajını da aylığı 9 milyondan işletecek!

İmamoğlu'dan Muğla Büyükşehir Belediyesinin 2021 yılı bütçesini sollayan rakamda araç kiralama ihalesi! İmamoğlu'dan Muğla Büyükşehir Belediyesinin 2021 yılı bütçesini sollayan rakamda araç kiralama ihalesi!

Bakın, 16 Mart 2021'de de ihaleler konusunda nasıl uyarmışız: 

Avukat Tunç Soyer'e hatırlatma: İhale yapılmadan mal ya da hizmet alınması durumunda oluşacak suçlar  Avukat Tunç Soyer'e hatırlatma: İhale yapılmadan mal ya da hizmet alınması durumunda oluşacak suçlar 

ÜÇ) Başka bir müfettiş de, 2019'dan bugüne işe giriş belgeleri istemiş. (Bu konu bizim dışımızda.)

Evet... Onca haberi keyfimizden yazmadık... Ya da Başgedikli'nin karakaçanı yellensin diye de hiç yazamadık... Uyarı haberlerimiz kulağınıza dahi küpe olmuyorsa; o zaman devlet hesap sormaya kalktığında da arızan yoksa, çıkar aslanlar gibi hesabını verirsiniz!

Her şeyden önce; CHP Genel Merkezi'nin olası operasyonlar dahilinde CHP'li belediyelere gönderdiği 9 maddelik o genelge bir UTANÇ vesikası değil midir?

CHP'li belediyelerde arıza yoksa, adam gibi yönetiliyorsa, ne gereği vardı o zaman böylesi bir genelge göndermeğe? 

Demek ki, CHP Genel Merkezi Devletten daha iyi biliyor ki, CHP'li belediyelerdeki arızaları ve bu yönde de genelge göndermeyi uygun görebiliyor!

Bu yüzden de 1 yıldır beklenilen operasyonlarda yapılacaksa yapılsın artık diyoruz!

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.