İmamoğlu, Remzi Albayrak'ın ve İbrahim Kahraman'ın Bayrampaşa 'cv'lerini görmedi mi, bilmiyor mu?

İmamoğlu, Remzi Albayrak'ın ve İbrahim Kahraman'ın Bayrampaşa 'cv'lerini görmedi mi, bilmiyor mu?

Öncelikle belirtelim; Ekrem İmamoğlu İBB adayı olarak seçim çalışmalarında İstanbullulara nasıl sesleniyordu: "16 Milyona hesap verecek bir belediye başkanı olacağım!"

A+A-

Dünkü yayınımızda; Remzi Albayrak'ı tanıtmaya çalışıp, İBB İtfaiye Daire Başkanlığı'na tesadüfen getirilmediğinin altınız çizdik...

Öncelikle belirtelim; Ekrem İmamoğlu İBB adayı olarak seçim çalışmalarında İstanbullulara nasıl sesleniyordu: "16 Milyona hesap verecek bir belediye başkanı olacağım!"

Sayın İmamoğlu'nun 16 milyon İstanbulluya ne zaman hesap verip vermeyeceği bizim konumuz değil ama, belediyeler kanunlarla ve siyasi kadrolarla yönetilir! Belediyeler, bir şekilde devletin seçilmiş siyasi kişilerden oluşan yerel ayağıdır...

Bu bakış açısından yolara çıkarak; eğer siz yerel yönetimin başındaki kişi olarak atacağınız her adımda; kurduğunuz/kuracağınız kadrolar içinde "çürük elma"lara yer verirseniz; yarın ayağınızda adım atacak pabuç kalmaz, İstanbulluya değil de gider devlete hesabını verirsiniz! Kaldı ki 1950'lerde yaşamıyoruz! Ha... N'olacak canım partimiz bir 6 ay daha çalışır TCK 235'te 2. bir indirime TBMM'ye getirip, geçirtir, yırtarız diye düşünüyorsanız; oraları da bizim konumuz değil, hak, hukuk, adalet diye 3 öğün bağıranların işidir deriz!

Edinilen bilgilere göre; Remzi Albayrak göreve geldikten hemen sonra kolları sıvar yaklaşık 300 kıdemli itfaiye personelinin görevlerini ve görev yerlerini değiştirir!

Bu arada liyakat konusunu da atlamayalım... Malumunuz; CHP'yi yönetenlerin dilinde en az "hak", "hukuk", "adalet" kadar da "liyakat"  kelimesi de "HİT" olmuş durumdadır! 

Her hangi bir CHP'li yerel yönetimin başı, laf başı liyakat kelimesini kullanıyorsa; biliniz ki o yerel yönetimden liyakat kelimesi firar etmiştir! 

Gelelim şimdi Daire Başkanı Albayrak ve Yardımcısı Kahraman'ın liyakatli hallerine... Dün, CHP Bayrampaşa İlçe Yöneticisi Külüğ'un imzalı İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu'na gönderdiği "ihbar" dilekçesini yayınladık... 

Külüğ, ihbar dilekçesinde Albayrak'ın Bayrampaşa İlçe Başkanı olduğu dönemde İlçe Sekreteri İbrahim Kahraman'ın muhasip üye tarafından teslim edilen kasadaki paraların nasıl kullanıldığını aktarıyor, "GEREĞİNİN YAPILMASINI" İl Başkanından istiyordu...

Şimdi, siz böylesi işlere bulaşmış insanların öylesi yerlere oturtulmasına göz yumarsanız; tabii ki Margaritaları beleşten yudumlarsınız!

Sayın Kaftancıoğlu, İbrahim Kahraman'ın Bayrampaşa İlçe Sekreterliği döneminde 3 ay parti kasasının anahtarını cebinde taşımasına bakarak mı bu İBB İtfaiye de Albayrak tarafından yardımcı yapılmasına sessiz kalıyorsunuz? 

Ya da; Remzi Albayrak'ın CHP adayı olarak Mart 2019 ayında Bayrampaşa'da seçim kaybetmesinin üzüntüsünü (!) hararetini dindirsin diye mi İBB İtfaiyesi'nin başına getirilmesi "Ok" diyorsunuz?

Sahi, İstanbul CHP kimden soruluyor? 

Ne diyordu dönemim CHP Genel Sekreteri, İzmir MV Kamil Okyay Sındır, "Biz belediye başkanlarının yaptıkları işlere karışmıyoruz!"

Sıkıya geldiler mi "karışmıyoruz abi" deyip yırtmasını bilenler, neden acaba göz göre göre yapılan yanlışlıkları da görmek istemezler? 

Remzi Albayrak, işini sağlam yapacak anlaşılan, iddialara göre bu defa 200 kişilik bir görevden alma listesi hazırlamış ve imzaya göndermiş!  

Peki, boşaltılacak yerler kimlerle doldurulacaktı?

Her halde liyakat sahibi torpillilerle!

İşte MV yakınları, torpillilerden oluşan yeni kadro ve kadrolaşma yarın 00:01'de geliyor...

ananan.png

Albayrak'ın sosyal medya hesabında Emekli Albay ve Öğretim Görevlisi olduğu yazıyor... Bizde soruyoruz; Nato'cu Albay değilseniz, Hangi Harp Okulunu bitirdiniz sayın Albayrak?

Not: Bu arada eli kulağında CHP'li bir İstanbul Belediye Başkanının marifetleri haftaya kalmaz, Belediyesinin Web sitesinden yayınlanacak! Detayları mı? İBB bürokratları da zaten kibarca "pisliğini git kendin düzelt" diye kış kışlamışlar! Ortada koltuktan da olma riski olmasa...     

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.