İmamoğlu'nun Albayrak'ı İtfaiye Daire Başkanı yapması tesadüf müdür? Ruhsat Müdürlüğü neden İtfaiyeye bağlandı?

İmamoğlu'nun Albayrak'ı İtfaiye Daire Başkanı yapması tesadüf müdür? Ruhsat Müdürlüğü neden İtfaiyeye bağlandı?

Remzi Albayrak, oluşacak ruhsat rantı için mi İtfaiye Daire Başkanlığı görevine getirildi? Kaftancıoğlu, CHP Bayrampaşa İlçe Başkanlığı'nın parasını kullananlar, partinin parasını sözde kızının hesabına yatıran hakkında neden işlem yapmadı?

A+A-

Remzi Albayrak... İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından İBB İtfaiye Daire Başkanlığı görevine getirildi...

Bilindiği üzere; hele ki CHP'li bir belediyede bırakın Daire Başkanlığını, "çaycı", "odacı" vb. gibi olarak işe girmek istediğinizde; kimleri devreye sokacağınızı, kimlerin devreye girip/girmeyeceğini varın siz hesaplayınız!

Sözcü gazetesi, 22 Mart 2019 tarihinde CHP'den İstanbul Bayrampaşa Belediye Başkanlığına aday yapılan Remzi Albayrak'ı şöyle tanıtıyor: "CHP İstanbul Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı Remzi Albayrak, Kuleli Askeri Okulu’nda eğitim aldı. İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi’nde Öğretim Görevlisi olarak görev yaptı. Bunların yanı sıra, CHP Bayrampaşa İlçe Başkanlığını da yürütüyor. Remzi Albayrak, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerine CHP’den İstanbul İli, Bayrampaşa İlçesi Belediye Başkan adayı oldu." 

Peki, Remzi Albayrak CHP Bayrampaşa Belediye Başkan adayı olmazdan önce görevi neydi?

CHP Bayrampaşa İlçe Başkanlığı...

İlçe Sekreteri kimdi?

İbrahim Kahraman...

Aşağıdaki belgeyi lütfen iyi okuyalım... Dönemim CHP Bayrampaşa İlçe Yöneticisi İsmail Külüğ, CHP İstanbul İl Başkanlığına yazdığı yazıda; CHP Bayrampaşa İlçe Başkanlığı'nın paralarının ne olduğunu İHBAR ediyor!

9c30f611-fe3a-4dfe-bc5c-ce95fa8e27bb-1.jpg

Külüğ'un verdiği ihbar dilekçesine göre; CHP İstanbul İl Başkanlığının ne yapması gerekiyordu? Başta dönemim İlçe Sekreteri İbrahim Kahraman olmak üzere; İlçe Başkanı Remzi Albayrak'ı "SORUŞTURMANIN SELAMETİ" açısından açığa alması ve devamında siyasi partiler kanuna ve de CHP Tüzüğüne göre işlemler başlatıp, haklarında Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunması gerekmiyor muydu?

Lafa geldi mi hak, hukuk, adalet, liyakat!

Canan Kaftancıoğlu... Doktor... CHP İstanbul İl Başkanı... Nato'ya bağlı olarak Balkanlarda çalıştığı biliniyor...

Remzi Albayrak... Nato'ya bağlı olarak uzun yıllar Balkanlarda çalıştığı biliniyor... Türkiye'deki eğitimi Kuleli Askeri Lisesi... Remzi Albayrak'ın Nato tarafından "Albay" yapıldığı/verildiği belirtiliyor!

Remzi Albayrak, Balkanlardan döndüğünde nerede öğretim üyeliği görevinde bulunuyor? Sabahattin Zaim Üniversitesi'nde... Üniversite hakkında bilgi edinmek isteyenler; 90'ların sonunda FETÖ ile bağlarını koparan Nurettin Veren'in kitaplarından, köşe yazılarından edinebilirler!

Remzi Albayrak'ın 15 Temmuz'dan sonra CHP'de siyaset yaptığı görülüyor... İlçe Başkanlığı döneminde ne gibi siyasi kararların altına imza attığına ilişkin belgelerini de yazı dizimizin ilerleyen bölümlerinde sırasıyla yayımlayacağız...

Remzi Albayrak, İBB İtfaiye Dairesi Başkanı olur olmaz; ne yapıyor?

Birlikte çalışacağı ekibini toplamaya başlıyor!

İlçe Başkanlığı döneminde İlçe Sekreteri olan İbrahim Kahraman'ı kendisine müdür yardımcısı yapıyor!

Peki, Remzi Albayrak neden kadrolaşmaya gitme ihtiyacı duymuştur? Neden yandaş ve sırdaşlarını etrafında toplamaya başlamıştır? 

Remzi Albayrak, İBB İtfaiye Daire Başkanlığı'nda yaptığı yapacağı işlerde kimlerle bağlantılıdır? İmamoğlu'ndan, Kaftancıoğlu'ndan habersiz bir iş yapabilir mi?

İşte zurnanın cırt dediği yerde burasıdır!

Çünkü; İtfaiye Daire Başkanlığı bünyesine İBB Ruhsat Müdürlüğü bağlanmıştır da ondan!

Rant mı dediniz?

Şimdilik küçük dilinizi yutmanızı istemiyoruz!

Bu yazımızda sadece Aysberg'in görünen değil, gösterilmek istenilmeyen yüzünden kısaca söz edip; bir sonraki 00:01'de gelecek olan yazıda da "RANT"ın neler olduğunu ve Albayrak'ın neden ve nasıl kadrolaşmaya gitmek durumunda olduğunun ve örgütlenme şemasını aktarmaya çalışacağız... Peki, şemanın kontrolörü kim?

Gelecek 00:01'e kadar... Şimdilik sağlıklı ve iyilikle kalın... 

TELEGRAM HABER 

  

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.