İzBB'nin Kentsel Dönüşüm için bulduğu "Kooplu Formül" çöktü mü?

İzBB'nin Kentsel Dönüşüm için bulduğu "Kooplu Formül" çöktü mü?

İzBB'nin İZBETON üzerinden İl Başkanı Aslanoğlu'nun kurduğu kooplara verdiği Kentsel Dönüşüm işleri mühürlendi! Metrekaresi 250 TL'den Denizli'den getirilen taşerona yaptırılan işlerde, eksik demir döşendiği, hatalı beton atıldığı ortaya çıktı!

A+A-

Örnekköy temel atma töreninden: 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı da, “31 Mart seçimleri öncesinde CHP’li adaylara oy verin, onların seçilmesini sağladığınızda halktan yana hizmet üretecekler ve CHP’nin yüzünü ağartacaklar demiştik. İktidar belediye başkanlarımızın yaptığı işlerden o kadar rahatsız oldu ki sürekli sorun çıkarma çabası içinde; ama belediye başkanlarımız tüm bunlara rağmen hizmet vermeye devam ediyor” diye konuşmuştu temel atma töreninde...

Bakın bu lafları İzBB başkanı Mustafa Tunç Soyer 21 Nisan 2022'de ediyor... Yer Örnekköy... Temel atma töreni... 

“Güneş balçıkla sıvanmıyor”
Başkan Soyer, İzmir Büyükşehir Belediyesinin kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili yorumları hayretle izlediğini belirterek, “Bu eleştirileri yapanlar ya İzmir’de yaşamıyor ya da bizimle aynı dili konuşmuyor veya gerçeğin görülmesini, duyulmasını iistemiyor; ama güneş balçıkla sıvanmıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Dairemiz ve belediye şirketimiz İZBETON, şehrimizin kentsel dönüşüm macerasında yepyeni bir sayfa açtı. Bakın bu tertemiz sayfaya üç yılda; Gaziemir, Ege Mahallesi, Uzundere, Ballıkuyu, Çiğli Güzeltepe ve Örnekköy’de olmak üzere 6 bölgede dönüşüme başladık, devam ediyoruz. 3 bin 958 bağımsız birimin yapımı devam ediyor, 2 bin 500 bağımsız birimi ise yapım ihalesine hazır hale getirdik. Mart itibariyle üç ay gibi kısa bir sürede dört ayrı sözleşme imzaladık. Daha arkada binlercesi var, biz yine o binlercesini de yine iş birliğiyle yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Başkan Tunç Soyer: “İzmir’de dönüşüm başlamıştır”

Bugün İzBB'nin Kentsel Dönüşümde geldiği nokta ortada: İnşaatlar mühürlü! 

Telegram Haber olarak; İzBB'nin "Koop Formülü" üzerinden gerçekleştireceği Kentsel Dönüşüm faaliyetlerinin skandala dönüşeceğini aylar, yıllar öncesinde yazmış, okurlarımızın bilgilerine sunmuşuz... 
Anadolu insanının tabiriyle; görünen köy kılavuz istemiyor!
Ve... Ekliyoruz: OLACAĞI BUYDU! 

İŞTE İZMİR KENTSEL DÖNÜŞÜM GERÇEĞİNİ ORTAYA ÇIKARAN ÖZEL HABERLERİMİZDEN BAZILARI: (Sindire sindire okunmaları tavsiye olunur!)

49485-001.jpg

CHP'li Aslanoğlu'nun Koop'u kurduktan 24 saat sonra İZBETON'la 380 konut, 27 dükkan inşaat sözleşmesi imzaladığı ortaya çıktı! CHP'li Aslanoğlu'nun Koop'u kurduktan 24 saat sonra İZBETON'la 380 konut, 27 dükkan inşaat sözleşmesi imzaladığı ortaya çıktı!

49562.jpg

İzmir'de Kentsel Dönüşüm halleri: Bugün Koop'nu kur, ertesi gün İZBETON'dan 380 konutluk sözleşmeye imza koy! İzmir'de Kentsel Dönüşüm halleri: Bugün Koop'nu kur, ertesi gün İZBETON'dan 380 konutluk sözleşmeye imza koy!

52558.jpg

CHP İzmir il başkanı Aslanoğlu, kooperatifçiliği askıya aldı! CHP İzmir il başkanı Aslanoğlu, kooperatifçiliği askıya aldı!

50905.jpg

Hızal'dan şok Kentsel Dönüşüm tespiti: Vatandaşlar yakında belediyenin ve İZBETON'un kapısına dayanır! Hızal'dan şok Kentsel Dönüşüm tespiti: Vatandaşlar yakında belediyenin ve İZBETON'un kapısına dayanır!

49483.jpg

S.S. İş İnsanları Örnekköy Konut Yapı Koop, 380 konutu bitirdiğinde kasasına ne kadar kazanç girmiş olacak?S.S. İş İnsanları Örnekköy Konut Yapı Koop, 380 konutu bitirdiğinde kasasına ne kadar kazanç girmiş olacak?

49029-001.jpg

İzmir Kentsel Dönüşüm'deki "Koop Formülü"nün temelini "Taşeron Sistemi" mi oluşturuyor?İzmir Kentsel Dönüşüm'deki "Koop Formülü"nün temelini "Taşeron Sistemi" mi oluşturuyor?

29815-002.jpg

İzmir Büyükşehir'in başlattığı 'Kentsel Dönüşüm' projelerini 500'er TL sermaye ile yeni kurulan kooperatifler mi hayata geçirecek? İzmir Büyükşehir'in başlattığı 'Kentsel Dönüşüm' projelerini 500'er TL sermaye ile yeni kurulan kooperatifler mi hayata geçirecek?

47023.jpg

İzBB'nin "Kentsel Dönüşüm" Koop'çusu CHP'ye İzmir il başkanı oldu! İzBB'nin "Kentsel Dönüşüm" Koop'çusu CHP'ye İzmir il başkanı oldu!

48683.jpg

İzmir "Kentsel Dönüşüm" projelerinin altından 700 TL sermaye ile kurulan koop'lar kalkabilecek mi?İzmir "Kentsel Dönüşüm" projelerinin altından 700 TL sermaye ile kurulan koop'lar kalkabilecek mi?

49305-001.jpg

Bayraklı Deprem Bölgesi'nde binlerce (!) "Halk Konut" diken Soyer ve Kaya, şimdi de Osmaniye'ye dikeceklermiş... Bayraklı Deprem Bölgesi'nde binlerce (!) "Halk Konut" diken Soyer ve Kaya, şimdi de Osmaniye'ye dikeceklermiş...

49453.jpg

Soyer'in belediyecilik zihniyeti 9 sütuna manşetlerden inmiyor! Soyer'in belediyecilik zihniyeti 9 sütuna manşetlerden inmiyor!

48259.jpg

İzBB'nin İZBETON kontrollü Kentsel Dönüşüm hamlesi tamgaz devam ediyor! İzBB'nin İZBETON kontrollü Kentsel Dönüşüm hamlesi tamgaz devam ediyor!

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.