İzBB'nin "Kentsel Dönüşüm" Koop'çusu CHP'ye İzmir il başkanı oldu!

İzBB'nin "Kentsel Dönüşüm" Koop'çusu CHP'ye İzmir il başkanı oldu!

CHP'nin İzmir il başkanlığı atama serüveni, hak, hukuk, adalet çerçevesinde sonuçlandı! Netflix aksiyon film fragmanlarını aratmayacak kıvamda geçen yarışta, ipi göğüsleyen İzbeton'dan ihalesiz "Kentsel Dönüşüm" ihaleleri verilen Koop'çu Aslanoğlu oldu!

A+A-

Bir tek Kiraz ilçesinin Solaklar köy muhtarının görüşünün alınmadığı CHP İzmir il başkanlığı atama operasyonu, nihayet sonuçlandı! 

Eninde ve sonunda CHP İzmir il başkanlığına Şenol Aslanoğlu atandı...

Ha bu atama işinden kimler,

Aziz Kocaoğlu mu,
Alaattin Yüksel mi,
Abdül Batur mu,
Tuncay Özkan mı,
Ali Engin mi,
Heval Savaş Kaya mı,
Tunç Soyer mi,
(...)
memnun kalmıştır orasını bilemiyoruz ama, şuna eminiz ki; Şenol Aslanoğlu, CHP'nin İzmir'de kötü gidişini değiştirmeyeceği gibi; İzmir'i İzbeton'un ihalesiz verdiği "Kentsel Dönüşüm" ihaleleri ile kökten değiştirecektir diye düşünüyoruz!

CHP İzmir il başkanlığı için adı geçenleri bir bir yeniden yazmanın bir anlamı yok... Ancak; Aslanoğlu niçin rahatlıkla şunları söyleyebilirsiniz: "Şenol Aslanoğlu, İzmir'in 30 ilçesinde 100 tane CHP'li üye ile 'face to face' görüşmemiş dahi olabilir ama, İzbeton'dan Koop'larına aldığı Kentsel Dönüşüm ihaleleri çerçevesinde; en az 1000 tane İzmirli vatandaşı tanıyor!"  

CHP'nin yeni İzmir il başkanı Aslanoğlu, 1 Mart 2022 tarihinde Telegram Haber'e böyle konuk olmuş: 

İzmir Büyükşehir'in başlattığı 'Kentsel Dönüşüm' projelerini 500'er TL sermaye ile yeni kurulan kooperatifler mi hayata geçirecek? İzmir Büyükşehir'in başlattığı 'Kentsel Dönüşüm' projelerini 500'er TL sermaye ile yeni kurulan kooperatifler mi hayata geçirecek?

29815-001.jpg

Şenol Aslanoğlu'nun Kentsel Dönüşüm çerçevesinde gerçekleştirdiği başarılarına "Belgesel" tadında devam etmek için, sanırım Aralık 2022 ayı başında hazırlıklara başlamıştık... Fakat, ismi il başkanlığı için dolaşmaya başladığı için haber hazırlığımızı rolantiye almıştık... 

Neyse... Aslanoğlu'nun CHP İzmir il başkanlığına atandığı haberlerinin düşmesiyle birlikte; CHP Balçova ilçe üyeleri de Aslanoğlu'nun Mart 2019 ayında (Belediye meclis üyeleri listelerinin açıklanmasından sonra) İnstangram hesabından yaptığı bu (Aşağıda) paylaşımı gönderdiler!

bb248de6-8691-4592-a8e3-a7e129e5fa1d.jpg

Aslanoğlu paylaşımında; partisi CHP'nin kendisini utandırdığından söz ediyor! Öyle değil mi?
Peki, Aslanoğlu, dün "utandırmasaydı" dediği partisi tarafından da İzmir İl başkanlığına da atandığına göre de; bu durumda CHP genel merkez yönetimi sırasıyla,

a) Şenol Aslanoğlu'nun bu atamadan sonra; yüzü gülecek mi? Yoksa hala "Keşke partimiz bizi bu kadar utandırmasaydı" mı diyecek?

b) CHP genel merkez yönetimi, Aslanoğlu'nun bu paylaşımına bakarak ve kırılan gönlünü almak için mi bu bu atamayı gerçekleştirmiştir? 

c) Aslanoğlu'nu İzmir il başkanlığına atayan CHP genel merkez yönetimi; Aslanoğlu'nun hangi kriterlerine bakmıştır? (Temsil, ilkokul karnesinin sağ bölümünde yer alan "Hal ve Gidiş" notlarına bakılmış mıdır?)

d) CHP genel merkezi, Aslanoğlu'nu atamakla küskünler de yaratacağını düşünmüş müdür? Atama işlerine bulaşan ve yönetim dışında kalan ve kalacak olanları da hesapladığınızda; adeta "7 Kocalı Hürmüz" misali, Aslanoğlu da bunların hakkından gelebilecek midir?  

Şenol Aslanoğlu'nun sayesinde yeni bir şey daha öğrenmiş olduk: Kim ki CHP'den utanıyorsa, bilin ki yüzü güldürülüyor! Sistem demek ki böyle işliyormuş!

Sahi Aslanoğlu'nun atanması, İzmir'de kimleri mutlu etmiştir?

:))

Başarılarınızın devamını bekliyoruz...

Not: Koop'çu İzmir Kentsel Dönüşüm haberlerimiz hafta içinde geliyor... 

Bizi izlemeye devam ediniz...  

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.