ALLAH AŞKINA BİR BELEDİYE ÇIKSIN!

ALLAH AŞKINA BİR BELEDİYE ÇIKSIN!

ALLAH AŞKINA BİR BELEDİYE ÇIKSIN!

A+A-

Bilindiği üzere, yazarımız Dr. Erkan Karaarslan’ın sosyal medya paylaşımları öteden bu yana gerek yerel yönetimler gerekse tüm kamu idareleri için yol gösterici yönüyle kuvvetli şekilde takip edilmiştir. 

Daha önceki Büyükşehir Belediye Başkanları için başarı kriterlerini bir twitte sayan Karaarslan’ın paylaşımlarını haberleştirmiştik. Bunun üzerine konuyla ilgili bürokratlar Karaarslan’ın paylaşımlarının çok yerinde olduğunu ancak Pandemi koşullarının da unutulmaması gerektiğini ifade etmişlerdi. Biz ilgili makaleyi hatırlatıyor ve değerlendirmeyi halkın sağduyusuna bırakıyoruz. 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLARINA ÖNEMLİ ELEŞTİRİLER! (telegramhaber.com)

Karaarslan bu sefer, Belediyelerin tamamının objektif olarak yapması gereken işleri, hiçbir belediyenin yapmadığını ima ederek sosyal medya hesabından paylaştı. 

İşte Dr. Erkan Karaarslan’ın paylaşımları;
*** Emlak vergisi, emeklilik muafiyet işlemlerini e-devletten online yapan belediye var mı bildiğiniz? Varsa lütfen yazın o belediye ve belediye başkanını diğerlerine olan üstünlüğü nedeniyle kutlayalım.

*** Kentinde isteyen her vatandaşına bir kart verip, bu karta vatandaşın 1.000 TL.yi 1.200 TL olarak harcatmayı başarmış bir belediye ve belediye başkanı var mı acaba? Varsa onu da kutlamak isterim.

**** Hiçbir çocuk benim beldemde yatağa aç gitmiyor diyen bir belediye Başkanı var mı acaba?

*** Yazmaya başlamışken devam edelim. Kurumsallaşma belediyemizde tamam, iş yükü analizine dayalı optimum kadro çalışması belediyemiz de tamam diyen bir belediye var mı?

*** 5 oldu sanırım. Muhasebe kayıtlarımız tam ve doğru diyen var mı acaba. Bir tek belediye ismi istiyorum.
Su da ki kayıp ve kaçağı önceki yıla göre % 20 ve üzerinde indirdim diyen bir tek belediye ismi istiyorum, bekliyorum.

*** Kapatılan işyerlerini terkin ettim açılanlara ise mükellef kaydı yaptırdım. Beldemde ki fiili işyerleri ile Belediyemde kayıtlı işyerleri aynı diyen bir belediye yöneticisi var mı sizce?

Karaarslan’ın bu yedi paylaşımına itirazı olan olmayacaktır sanırım. Kimsenin bu yanlış olmasına gerek yok diyen çıkmayacaktır sanırım. Peki bu taleplerin, isteklerin, düşüncelerin hepsi doğru ise 7 de 7 olmasa da 7 de 2’si 3’ü bizde var diyen belediyeler varsa o belediyelerin haberlerini başarılı belediye olarak iyi uygulama yapmış belediye olarak haberleştirmek istiyoruz.

Konuyla ilgili kendisine ulaştığımız Karaarslan; “Bu ve benzeri paylaşımlarda amacım kimseyi eleştirmek değil. Amacım iyiye doğruya belediye başkan ve yöneticilerini yönlendirmek. Vatandaşın belediyelerden doğru talepler oluşturmasını sağlamak olduğunu” belirtti.

Karaarslan, artık belediyelerde bir dönüşüm yaşanması gerektiğini, bakış açısının değiştirilerek yerel yönetimlerde 3. bir dönüşümün yapılmasına önayak olmayı sağlamaya çalıştığını söyleyen Karaarslan sözlerine şu şekilde devam etti, “bu saydıklarım çok doğru, temel ve yapılması gerekenlerden küçük bir kesit olmasına rağmen hiçbir belediyede yapılmadığını, yanlışın bulaşıcı bir hastalık gibi tüm belediyelerde yayıldığını doğrunun, iyinin yayılmasına hizmet etmek gerektiğini paylaşımlarının böyle okunması gerektiğini” ifade etti.  

Şimdi bizde diyoruz ki Karaarslan’ın bu 7 paylaşımına, Allah aşkına bir tek belediye çıksın biz bunlardan iki tanesini, bir tanesini yapıyoruz desin. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.