Ünlü inşaat şirketlerinin pazarlama müdürü Kumbasar, CHP'de sosyal medya politikalarının başına getirildi!

Ünlü inşaat şirketlerinin pazarlama müdürü Kumbasar, CHP'de sosyal medya politikalarının başına getirildi!

CHP'de "DEĞİŞİM", sosyal ve dijital medya departmanına sıçradı!

A+A-

"Değişim" seslerinin yükseldiği Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) dijtal ve sosyal medya politikaları için yeni bir birim oluşturuldu. Bu alandan sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı’na getirilen Eren Erdem’e bağlı bu birimin başına, Stratejist ve Siyasi İletişim uzmanı Ceren Kumbasar atandı. Cumhuriyet - 23 Haziran 2023

adnnna-001.jpg

Eren Erdem, malumunuz en az Haziran 2020 ayından beri de İzmir Büyükşehir Belediyesinin Özel Eğitim ve Bilgi Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketinde (ÜNİBEL) yönetim kurulu üyesi olarak maaş alan kıymetli bir CHP emekçisi! 
Öncelikle; Kılıçdaroğlu'nun bu dar zamanda yapmış olduğu BÜYÜK DEĞİŞİM ve DEĞİŞİM çerçevesinde Eren Erdem'e de biçtiği yeni rolden dolayı kutluyoruz... 
İzBB başkanı Tunç Soyer'in ÜNİBEL'de Eren Erdem'e yer vermesinin ne denli isabetli bir karar olduğunu şimdi daha iyi anlaşılmıyor mu?
Eren Erdem, ÜNİBEL'de teknolojik ve dijital konularda PİŞMEMİŞ, USTALAŞMAMIŞ olsaydı, CHP'de dijtal ve sosyal medya politikaları için yeni bir birim oluşturur ve başına da Ceren Kumbasar gibi kıymetli bir değeri oturtur muydu?
Google üzerinden "Kim bu Ceren Kumbasar" araştırdık ve... ne hikmetse karşımıza inşaat ve emlak şirketlerinde yaptığı işler ve başarıları döküldü!

"Ceren Kumbasar iş hayatında Soyak, Sinpaş ve Ağaoğlu gibi inşaat şirketlerinde müdür yardımcısı, yönetmen ve pazarlama müdürü olarak çalışmıştır."

Kolay değil bu şirketlerde görev almak, emlak pazarlayabilmek!
Siyasette de işlerin temeli kendini halka pazarlamaktan (Anlatabilmekten) geçmiyor mu? Ha emlak pazarlamışsın... Ha siyasetçiyi de oy uğruna halka tanıtmışsın... İkisi de aynı kapıya çıkmıyor mu? 
Gerçekten Kemal Bey ve Eren Erdem Bey, Ceren Kumbasar'ın başlatacağı DEĞİŞİM yelleri için teşekkürü hak etmiyorlar mı? Bizce teşekkürden fazlasını hak ediyorlar!

Neyse... Bu işin en güzel tarafı, bundan böyle mevcut CHP'li belediye başkanları Kumbasar'a sosyal ve dijital medya konularında danışmasalar bile, ellerinin altında emlak konularında danışacakları uzman birsinin olması sizce de hoş değil mi?

Ceren Kumbasar kimdir?
Cube İstanbul Başkanı, İSGİD Yönetim Kurulu Üyesi, TUGİK YİK Genel Sekreteri, Vatan Gazetesi yazarı Ceren Kumbasar kimdir? Ceren Kumbasar bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte yanıtı...
Ceren Kumbasar kimdir?

Ceren Kumbasar, Cube İstanbul Başkanı, İSGİD Yönetim Kurulu Üyesi, TUGİK YİK Genel Sekreteri, Vatan Gazetesi yazarıdır.

Ceren Kumbasar  Ankara  doğumlu. Marmara Üniversitesi işletme yönetimi mezunu olan Ceren Kumbasar, eğitim hayatı içinde ve iş hayatının ilk dönemlerinde beden dili ve oyunculuk üzerine dersler aldı. 

Ceren Kumbasar, stratejik pazarlama , konsept ve satış üzerine spesifik olarak inşaat sektörü için danışmanlık hizmeti veren Cube İstanbul Danışmanlık Firmasının kurucusu ve başkanıdır.

Ceren Kumbasar iş hayatında Soyak, Sinpaş ve Ağaoğlu gibi inşaat şirketlerde müdür yardımcısı, yönetmen ve pazarlama müdürü olarak görev almıştır.

Ceren Kumbasar, 2007 yılından bu yana Türkiye'de yabancı yatırımcılara yönelik olarak, Ortadoğu ve Körfez ülkelerinde inşaat projelerine danışmanlık sağlamıştır. 2008 yılından bu yana gayrimenkul satışı ile ilgili birikimlerini eğitim ortamında paylaşmaya başlayan Ceren Kumbasar sektöre 300'den fazla eğitimli personel kazandırmıştır.

Bir dönem Hürriyet Emlak ekinde haftalık makaleler yayınlayan Kumbasar, yazılarına Vatan gazetesindeki köşesinde devam ediyor.

Kumbasar, İstanbul Genç Girişimciler Derneği, Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON), Hür İşadamları ve Sanayiciler Derneği (HÜRSİAD), Genç iş adamları üyesi, Türk Konfederasyon Danışma Konseyi yönetim kurulu üyesidir. Ayrıca Enerji Yeterlilik Derneğinde danışmanlık yapmaktadır.

Ceren Kumbasar, İngilizce ve Fransızca bilmektedir. 

https://emlakkulisi.com/ceren-kumbasar-kimdir/224567

 

Devamı gelecek...

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.