Söke Otogarı 1 ihale ile biter mi?

Söke Otogarı 1 ihale ile biter mi?

Söke Otogar ihalesi sonuçlandı: 100 Milyon...

A+A-

Telegram Haber, 10 Şubat 2023 tarihli "Çerçioğlu tarih yazıyor! 100 Dönümüne 115 Milyon, 77 Dönümüne 302 Milyon..." başlıklı haberinde; yılan hikayesine dönen "Aydın Tekstil Alanı" (177 Dönüm) restorasyon işlerinin Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'un kurulduğu günlerde başlatıldığına işaret etmiş, hazırladığı haberleri kamuoyunun bilgisine sunmuştu:

48746-1.jpg

Çerçioğlu tarih yazıyor! 100 Dönümüne 115 Milyon, 77 Dönümüne 302 Milyon...Çerçioğlu tarih yazıyor! 100 Dönümüne 115 Milyon, 77 Dönümüne 302 Milyon...

Aydın BŞB'nin bu "YÜZ AKI" zincirleme ihaleleri de doğal olarak Telegram Haber'e konuk oluyor!

Aydın BŞB'in 'yüz akı' Aydın Tekstil Restorasyon Projesini yapan 2 şirketin sahipleri aynı kişiler! Aydın BŞB'in 'yüz akı' Aydın Tekstil Restorasyon Projesini yapan 2 şirketin sahipleri aynı kişiler!

Çerçioğlu, 115 milyonluk Aydın Tekstil Restorasyon ihalelerini (3 adet) alan iki şirketin sahiplerinin aynı şahıslar olduğunu bilmiyor muydu? Çerçioğlu, 115 milyonluk Aydın Tekstil Restorasyon ihalelerini (3 adet) alan iki şirketin sahiplerinin aynı şahıslar olduğunu bilmiyor muydu?

Aydın BŞB, Aydın Tekstil alanı 3 tane restorasyon ihalesinde neden 3 ayrı ihale usulü taktiği kullandı? Aydın BŞB, Aydın Tekstil alanı 3 tane restorasyon ihalesinde neden 3 ayrı ihale usulü taktiği kullandı?

Aydın Tekstil alanının gizemli beyaz jipli 'şantiye şefi' artık uğramaz olmuş! Aydın Tekstil alanının gizemli beyaz jipli 'şantiye şefi' artık uğramaz olmuş!

Eyvah Eyvah! Aydın Tekstil Fabrikası'nın 50 yılda biriken hurdaları da "of" olmuş... Eyvah Eyvah! Aydın Tekstil Fabrikası'nın 50 yılda biriken hurdaları da "of" olmuş...

Gazeteci Serhan Seyhan'dan Aydın Tekstil Restorasyon ihaleleri hakkında suç duyurusu! Gazeteci Serhan Seyhan'dan Aydın Tekstil Restorasyon ihaleleri hakkında suç duyurusu!

Asrın Harikası Aydın Tekstil Alanı Restorasyon işleri repertuvarında; "Tekstil Müzesi" de var mı? Asrın Harikası Aydın Tekstil Alanı Restorasyon işleri repertuvarında; "Tekstil Müzesi" de var mı?

Asrın Harikası Aydın Tekstil Alanı Restorasyon işlerinde çıkan hurdalara ne oldu? Asrın Harikası Aydın Tekstil Alanı Restorasyon işlerinde çıkan hurdalara ne oldu?

Aydın Tekstil Alanı restorasyon işleri, 150 Milyon sermaye ile hemen hemen aynı tarihlerde (2018) kurulan TOGG, bugün yollarda... Yakında 2. El satışları da sahibinden.com'a düşer! 
6. Yılında 4 ihale gören Aydın Tekstil Alanı restorasyon ihalelerinin ilki 17 Milyonla başlarken; 4. ihalede rakam da 302 milyona fırlamıştı!

Aydın Tekstil Alanı restorasyon işleri, ihale sözleşmesine göre Mayıs 2026'da bitilmesi hedefleniyor!
Bilindiği üzere; Nazilli yeraltı otoparkı da bir ihalede bitirilmesi hedeflenmişti... Ne olduysa 20 milyona değil de 2. ihaleye çıkılarak 30 milyona bitirilmişti! 

Şimdi... Aydın BŞB'de referans alabileceğiniz öylesine güzel "ZAMANINDA BİTİRİLMİŞ" ihale örnekleri var ki; anlatılacak gibi değil! 
Hal böyle olunca da; Söke Otogar işi zamanında biter mi diye düşünüyorsunuz! Aydın Tekstil Alanı işi 4. ihalede devam ediyor... Nazilli Yeraltı Otoparkı 2. ihalede bitirildi... 
Aslında Söke Otopark işinin ihale rakamına bakıldığında; 420 günde ve tek ihale ile bitmediğinde, 1, 2 ihale daha kaldırır derseniz, en azından gelecek günlere ışık tutmuş olursunuz diyoruz! 

İşte ihale belgesi:

izbb-007.jpg

Not: İhaleyi kazanan NAZSU İNŞAAT TAAHHÜTİÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ kim? İhaledeki teknik detaylar neler? Şirketin önceki sahipleri arasında, Maltepe belediyesinin çözüm ortaklarından ünlü Tuncelili kim? Vb. detaylar bir sonraki haberimizde... 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.