Aydın Tekstil alanının gizemli beyaz jipli 'şantiye şefi' artık uğramaz olmuş!

Aydın Tekstil alanının gizemli beyaz jipli 'şantiye şefi' artık uğramaz olmuş!

Aynı kişilere ait (Kerte, Ermiş) iki şirkete verilen Aydın Tekstil alanı restorasyon işlerini gözlemleyen gizemli şantiye şefinin, haberimizden sonra bir daha şantiye sahasına ayak basmadığı bildirildi!

A+A-

Bilindiği üzere; Aydın Tekstil restorasyon ihalelerini Telegram Haber ortaya çıkarmış, "restorasyon" adı altında "kiremit aktarma", "dökülen sıvaları yenileme", "duvarları kireçle boyama", "yürüyüş yollarında kırık, eskimiş taşları yenilemenin" dışında, KDV dahil 115 milyon TL'ye ne gibi işler yapılıyor? şeklinde sorular sormuş, Aydın kamuoyunu bilgilendirmiştik...

Haberlerimizi; 3 ihaleyi alan/verilen Kerte ve Ermiş şirketlerinin de aynı şahıslara ait olduğunu Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi veri tabanında yer alan gazete belgeleri ile de desteklemiştik...

Her zaman olduğu gibi sorularımıza yanıt beklerken, çok güzel açıklamaları da Aydın medyasında çıkan haberlerden takip ettik: "Bu yer AKP'nin elinde olsaydı buraya AVM yapar, rezidanslar diker!"

Medya üzerinden verilen yanıtların asaletine ve zarafetine bir bakar mısınız: "AKP buraya AVM, rezidans diker!"

Sorduğumuz soruların AKP ile ne alakası var? İşi yaptıran, 115 milyonluk ihaleleri veren Aydın BŞB... Ha... İhalelerin verildiği tarihteki döviz kurlarından yola çıkıp hesap yapmaya kalkışırsanız; bu 115 milyonluk ihalelerin ucu 200 mü, 250 mi milyona mı dayanır; varın orasını da Aydın BŞB'nin muhasebe servisi hesaplayıversin!

Ancak, iki satır da olsa bir haberimizde Aydın Tekstil alanı restorasyon işlerinin gizemli bir şantiye şefinin olduğu yönünde gelen bir ihbara yer vermiştik... Beyaz jipi ve yanında muhasebecisi ile Aydın Tekstil restorasyon alanında dolanan bu gizemli şahsın, haberimizden sonra bir daha şantiye alanına uğramadığı bildirildi!

Açıkçası üzüldük! 

İnsan "gül gibi" işini bırakır mı arkadaş?

Hangi devirde yaşıyoruz! Bu devirde iş bulmak bu kadar kolay mı? 

Şimdi bu gizemli şantiye şefi evine nasıl ekmek götürecek? Gerçekten çok üzüldük... İtiraf edelim; keşke o haberimizde iki satırda olsa gelen bu ihbara yer vermeseydik! İnanın kolay değil bu devirde beyaz jipin altında, yanında muhasebecinle şantiyelerde dolanmak!

Neyse oldu bir kere; yazmış bulunduk! Bir daha inşallah böyle bir hata (!) ya düşmeyiz!

Not: Dün akşam saatlerinde Aydın BŞB kaynaklarının aktardığı son dakika bilgisine yer verelim mi?

Atatürk Spor Kompleksi ihalesini "Fadıl" kazanmış! Yok yok... Jet Fadıl değil bu... Aydınlı Fadıl bu... Bu Aydınlı Fadıl, çok fonksiyonlu bir müteahhitmiş... Ekonomi konularında eline su döken çıkmazmış Aydın'da... Kaynaklar böyle aktarıyor... İnanın her hangi bir süsleme aygıtı kullanmıyoruz... Gelen bilgileri naturel bir şekilde sizlere aktarıyoruz... Aydınlı Fadıl'ın TEFE, TÜFE gibi ekonomi konularında da bilgi sahibi olduğu, işletmecilik konusunda da deneyim kazanmak için bu ihaleye girdiği belirtiliyor! 

Ne diyordu Spor Kompleksi açılışında Aydın BŞB Özlem Çerçioğlu, "Buradan milli sporcular çıkacak!"   

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.