Olası 6'lı masanın CB adayı Kılıçdaroğlu için İzmir'de seferberlik!

Olası 6'lı masanın CB adayı Kılıçdaroğlu için İzmir'de seferberlik!

Toprak, hazırlıkları pazartesi akşamı yerleştiği otelden koordine ediyor!

A+A-

CHP İzmir'de Kılıçdaroğlu seferberliği!

Akşam saatlerinde "kokulu" İzmir'e gelmesi beklenilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'un İzmir programı ile adeta seferberlik ilan edildiği belirtiliyor!

Pazartesi günü milletvekilleri Erdoğan Toprak, Ednan Aslan ve Ensar Öğüt'ün Aydın temaslarının ardından İzmir'e geldikleri belirtilen MV'lerin ful time Kılıçdaroğlu'nun İzmir programına çalıştıkları aktarıldı.

İzmir'in en lüks otelinde program toplantılarının devam ettiğini işaret eden kaynaklar, İl Başkanı Deniz Yücel'in de otel toplantılarında hazır kıta katıldığını söylediler.

Her gelişinde değişik protestolarla İzmir'de karşı karşıya kalan Kılıçdaroğlu'nun İzmir'den mutlu dönmesi için başta İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve eşi Neptün Soyer'in de olağanüstü çaba sarf ettikleri konuşuluyor.

İzmir Köy-Koop'a bağlı kooperatifleri tek tek dolaşarak yarın yapılması planlanan çiftçi buluşması için Ödemiş'e davet ettiği belirtilen Neptün Soyer'in, kooperatifçilerden "tam kadro" katılım sağlanmasını istediği öne sürülüyor.

Türkçesi, Kılıçdaroğlu'nun İzmir programı çerçevesinde her hangi bir arızanın çıkmaması için ilçe örgütleri dahil herkesin görevlendirildiği belirtiliyor. 

 

Not: Peki, belediye başkanı tarafından değil de 21 B'ci müteahhit tarafından davetiyesi çıkarılan açılışa Kılıçdaroğlu gidecek mi? Sözde 21 B ihalelere karşı olduklarını binlerce defa açıklayan, "5'li çeteye 21-B'den pazarlık usulü ihaleler verdiler", "Pandemiyi bile 21-B ihalelerle bile fırsata çevirdiler" diyen Y-CHP'liler, bu söylediklerini yalayıp yutacaklar mı? 

Çuval dolusu Y-CHP'li belediyelerin 21-B'den verdikleri ihale geliyor...

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.