Didim belediyesi, 21 B'den ihaleye gark ettiği müteahhittin ağzından Amfi Tiyatro açılışı için Kılıçdaroğlu'na davetiye çıkardı!

Didim belediyesi, 21 B'den ihaleye gark ettiği müteahhittin ağzından Amfi Tiyatro açılışı için Kılıçdaroğlu'na davetiye çıkardı!

Didim belediyesi en az 5 bin kişilik stat parasına 21 B ihaleden yaptırdığı Amfi Tiyatro açılışına, yandaş medyası kanalıyla müteahhittin ağzından CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na açılış daveti çıkardı!

A+A-

CHP'li Didim belediye başkanı A. Deniz Atabay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na açılış davetiyesi çıkarmayı 21 B'den ihale ettiği Diyarbakır-Ergani hattından gelen Amfi Tiyatro müteahhitti Tunç'lardan Cebrail Tunç'a uygun bulmuş olmalı ki; yandaş medyasından duyurmuş!

Ne asil bir davranış değil mi?

Şimdiden Y-CHP'lileri kutluyor ve tarihe geçecek bu mutlu "21 B İhale Günü"nde Didim'de olmalarını önemle tavsiye ediyoruz!

21 B'ci müteahhittin aklına gelmemiş olabilir; açılış kurdelasının kaç metre boyunda ve kaç santim eninde olacağını açıklamanızda söylemeyi unutmuşsunuz! (Sakın ola Çin malı kurdela almaya kalkmayınız, makas neyin işlemiyor, bizden hatırlatması.)

Temsil, açılışta kullanılacak olan bu kurdeladan bekar erkekler ve kızlar, 1, 2 cm edinmeleri durumunda, kısmetleri açılır mı?

21 B'ci müteahhit Tunç'ların kurdelanın başından ve sonundan tutup, gerdirecekleri yerlerin de şimdiden kırmızı yağlı boya ile işaretlendiği doğru mu?

Açılış töreninin 41 pare top atışı ile başlayacağı doğru mudur?

Açılış kurdelası kesilirken; Y-CHP'lilerin "Yaşasın 21 B ihale usulü! Kahrolsun Açık ihale usulü!" şeklinde slogan atacakları iddiaları doğru mudur?

Yandaş kanallar açılış için ayarlandı mı?

Havadan ve karadan nasıl bir yayın politikası sergileyecekler?

(...)

Amfi Tiyatro sürecinin nasıl başladığı, Didim belediyesi ihaleye çıkmadan önce nasıl bir rota izlenileceğini yandaş medyası kanalıyla nasıl açıkladı? Baştan sona skandallardan oluşan Didim Amfi Tiyatrosu haberlerimiz belgesel ve arkası yarın kıvamında geliyor...

İşte yandaş medya kanalıyla Kılıçdaroğlu'nun Didim'e açılış için geleceği ve müteahhit ağzından davetiyesi:   

Cebrail Tunç, "Türkiye'ye değer katacak olan bu projede Başkanımız Ahmet Deniz Atabay ile çalışmaktan dolayı mutluyuz, kendisine ne kadar teşekkür etsek az" dedi. 

(...)

Nesiller boyunca Didim'de kalacak olan Didim Amfi Tiyatro'nun yalnızca bugünün değil yarınların da vizyon projesi olacağını söyleyen Tunç, "İnşaatın başlangıcında firmamıza güvenerek bize destek veren Didim Belediye Başkanımız Ahmet Deniz Atabay'a, yapım süreci içerisinde her an yanımızda olan Didim Belediyesi personellerine ve sabırlar dan dolayı Didim halkına teşekkür ederiz. Böyle büyük bir projede yer almak bizler için bir onurdur. Nihayet Didim Amfi Tiyatro projesini gece gündüz çalışarak bitim aşamasına getirdik. Önümüzdeki hafta açılışı yapacağız. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katılımı ile açılışı taçlandıracak. İnanıyorum ki çocuklarımıza, torunlarımıza ve hatta onlardan sonra nesillere bırakacağımız, içinde yer aldığımız için anlatırken gururlanacağımız Didim Amfi Tiyatro projesi bizi heyecanlandırdığı kadar Didim halkını da heyecanlandırıyor. Bu dev projenin en büyük destekçisi, mimarı Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'a tekrar teşekkür ederiz" diye konuştu.

İyi de sizler hiç bugüne kadar müteahhit ağzından çıkartılan davetiyeye tanık oldunuz mu?

15 Milyondan ihaleye çıkılan Amfi Tiyatro, nasıl oldu da 21 B'den verilenlerle 40 kusur milyonlara bitirilmesi sağlandı?

Bizi izlemeye devam ediniz...

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.