Maltepe belediye başkanı Ali Kılıç, aday adaylığı sezonunu açtı! Ankara'da jan janlı ofis tuttu...

Maltepe belediye başkanı Ali Kılıç, aday adaylığı sezonunu açtı! Ankara'da jan janlı ofis tuttu...

CHP'li Maltepe belediye başkanı Ali Kılıç, aday adaylığı sezonuna Ankara'da jan janlı ofis tutarak başladı... Kılıç, 3. dönem adaylığının "OF" olması durumunda, yardımcısı Ordulu Canan Döner'i devreye sokmak için DP'den MV Enginyurt'la temasa geçtiği..

A+A-

Kim ne derse desin, Tuncelilerin yoğurt yiyişleri bir başka oluyor!
Örnek mi?
Maltepe belediye başkanı Ali Kılıç...

Üçüncü dönem Maltepe belediye başkanlığı adaylığına start veren Kılıç, ilk planda Ankara'da aday adaylığı sürecini "yakın plan" takip etmek amacıyla jan janlı bir ofis tuttuğu bildirildi... Oysa, Ali Kılıç'ın Ankara Çankaya ilçesi Ayrancı mahallesinde "garibanlık" döneminden kalma dairesi bulunurken, janlı janlı ofis açması, 3. dönem aday adaylığını ne denli sıkı tuttuğuna işaret ediliyor... 

Malumunuz; Kılıç, 2. dönem adaylığı CHP Genel Başkanı (Hemşerisi) Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Kefilim", "Kırmızı Çizgim" destekleri sayesinde koparmıştı... 

1. Döneminde familyası ile birlikte varsıllaşan Kılıç, 2. döneminde de çıktığı başta araç kiralama ihaleleri ile dikkatleri üzerinde toplamış, ne hikmetse CHP genel merkezi tarafından bir türlü ödüllendirilememişti! 

Ha... Ali Kılıç, yakın bir gelecekte "DEVLET" tarafından ödüllendirilirse hiç şaşırmayınız! Çünkü, bardağı çoktan taşırmış bulunuyor! 

Gelelim şimdi Kılıç'ın 3. dönem adaylığı için yaptığı çalışmalara...
Kaynaklar, Kılıç'ın aday adaylığı sürecini dakika dakika takip etmek adına Ankara'da jan janlı bir ofis açtığını bildirdiler! 
Ayrıca, Kılıç'ın geçtiğimiz hafta içinde DP'den CHP listesinden Ordu MV seçilen Cemal Enginyurt'la temasa geçtiğini, aday olamaması durumunda, yardımcısı (Ordulu) Canan Döner'in aday olması için Enginyurt'tan destek talep edeceği iddia ettiler!

Kaynaklar, geçen hafta başkan Kılıç'ın DP'li MV Enginyurt'la kahvaltıda buluştuklarını, sosyal medyadan fotoğraflar paylaştıklarını dayanak gösterdiler!

whatsapp-gorsel-2023-09-08-saat-19-14-13.jpg

whatsapp-gorsel-2023-09-08-saat-17-22-36.jpg

375145222-839021804258434-1890607606260882401-n.jpg

Umarız Ali Kılıç bu çabaları CHP genel merkez yöneticileri tarafından alel acele görülür ve 3. dönem adaylık talebi bir an önce açıklanır!

Nasıl olsa Maltepe belediyesindeki beautiful ihaleleri gören eden, hesabını soran yok!

Öte yandan Ali Kılıç'ın çok önemli CHP'li yöneticilere, "Maltepe olmazsa 2. şık olarakTuzla'yı istediği" mesajı gönderdiği iddia ediliyor... 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.