Kılıçdaroğlu'nun son MYK tablosu, mevcut CHP'li yerel yönetimlerin başındakileri sevince boğmuş!

Kılıçdaroğlu'nun son MYK tablosu, mevcut CHP'li yerel yönetimlerin başındakileri sevince boğmuş!

Sormayınız... Sormayınız... Kılıçdaroğlu'nun sunduğu yeni "Bakanlar Kurulu" (MYK Üyeleri) mevcut yerel yönetimlerin başındakileri sevince gark ettiği bildirildi! Başkanların "Koltuk garanti", "En büyük Kemal" sloganları attıkları İHBAR edildi!

A+A-

Sormayınız..! Sormayınız..!
CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeni MYK'sını açıklaması, yerel yönetimlerin başındaki CHP'lileri sevince boğduğu bildirildi!
CHP'li yerel yönetimlerin başındakiler arasında "Tek muhatabımız artık Kemal Bey", "Koltuğumuz aslanlar gibi garantide artık" vb. gibisinden karşılıklı TEL'den görüşmelerin başlatıldığını işaret eden belediye kaynakları, mevcut CHP'li başkanlar tarafından yakında kent bildoardlarına "Tek Yol KK" afişlerinin asılmasına da şaşılmamasının gerektiğini belirttiler!

Açıkçası, Kılıçdaroğlu'nun 28 Mayıs sonrasının en somut hamlesi olarak yeni MYK'sını açıklamasının, yerellerin başındakiler tarafından "asıl meselesine döndü" şeklinde yorumlandığını işaret eden kaynaklar, yereldeki mevcutların bugünden koltuklarını "sağlam"a aldıklarını savundular!

Kemal Bey'in kurultaya kadar başta büyükşehirleri "habersiz" ziyaret edeceğini belirten kaynaklar, yerelin başındaki CHP'li başkanların da Haziran ayını "bahar yelleri" keyfinde geçireceklerini iddia ettiler!

Ne dersiniz; böylesine sevinçlerin yaşanacağı Haziran sıcağında, "NAYLON" araç kiralama ihaleleri de artık bu saatten sonra EKAP veri tabanına da düşmez... Değil mi?

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.