Kılıçdaroğlu'nun planı, Özel'le İmamoğlu'nu tokuşturduktan sonra sahaya Engin Özkoç'u sürmek mi?

Kılıçdaroğlu'nun planı, Özel'le İmamoğlu'nu tokuşturduktan sonra sahaya Engin Özkoç'u sürmek mi?

Kemal Kılıçdaroğlu, 5 Kasım'ın hesabını görmek üzere mi Özgür Özel'le, Ekrem İmamoğlu ile "normalleşme" düğmesine bastı? Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkanlığı adaylığına Engin Özkoç'u mu hazırlıyor?

A+A-

Laf vardır; "Emine gibi kimse sakız çiğneyemez!"
O hesap, Kemal Kılıçdaroğlu gibi memurluktan gelip siyaseti ağzıyla değil de, ayakları ile çiğneyen her halde numunelikte olsa dünyada bir ikincisi çıkmaz diye düşünüyoruz!
Bandı biraz geriye sardığınızda; Kılıçdaroğlu, rahmetli Deniz Baykal'la Oran sitesindeki evinde yanında dönemin CHP Genel Sekreteri Önder Sav'la yaptığı 1.5 saatlik görüşmenin ardından çıkışta TV kameralarına "CHP Genel Başkanlığına aday değilim" açıklamasında bulunmuştu... Ardından ne değişmişse, 3 gün sonra yine yanında Önder Sav'la birlikte "adayım" demişti... 
Ayrıca, Kemal Kılıçdaroğlu'nun hamlelerini çözmek için; Silikon Vadisindeki Serverların alayına bilgiler yükleseniz, Yapay Zekalara "ÇÖZ BU DENKLEMİ" diye komut verseniz, inanın Yapay Zekalar taklaya gelirken, Silikon Vadisinde de kendisini "İMHA" etmeyen Server kalmaz diye düşünüyoruz!
Çünkü, Kemal Bey'in ne zaman nasıl hareket edeceğini, nasıl hamleler yapacağına akıl sır eremeyeceği gibi, kendisinden başkası da ne bilebilir ne de kestirebilir!
Hal böyle olunca, 10-15 gün öncesinde Ekrem İmamoğlu ile geçtiğimiz haftada Özgür Özel'le "NORMALLEŞME" moduna geçmesi de hayra delalet midir?
İşte tam bu noktada Telegram Haber de CHP Ankara kulislerinde sörfe çıkmış bulundu!
En son edindiğimiz bilgilere göre; Kemal Bey siyasi yaşamının en son hamlesine hazırlanıyormuş!
Ankara kulislerinde konuşulan iddialara göre; Kemal Bey, Eylül ayında yapılacak olan Tüzük Kurultayını seçimli Kurultaya çevirmek üzere düğmeye basmış bulunuyormuş!
Konuşulanlara göre; Kemal Bey'in elindeki en büyük kozun da Değişimciler tarafından yeniden belediye başkan adayı gösterilmeyen 100'e yakın Kurultay delegesi eski belediye başkanlarıymış!
Bu bağlamda, Kemal Bey, son dakikaya kadar kendisi aday olacakmış gibi hava estirdikten sonrada CHP Genel başkanlığı adaylığına Engin Özkoç'u sürecekmiş! 
Bakın, Engin Özkoç ismini biz ortaya atmıyoruz, tam tersi, Engin Özkoç'un Kemal Bey tarafından sahaya sürüleceğini Kemal Bey'e en yakın çevreler dillendiriliyor!
Yirmi 4 saat öncesine ait olan bir bilgide değil Engin Özkoç ismi... 
Ayrıca kaynaklarımız, Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu ile Balıkesir BŞB Başkanı Ahmet Akın'a da Kemal Bey'le bu işin neresinde olduklarını sormamızı istediler!
Anlaşılan o ki; Kemal Bey, Tüzük Kurultayı öncesinde Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu'nu bir güzel tokuşturduktan sonra; sağ gösterip sol vurmaya hazırlanıyor!
Ha... Kemal Bey, Engin Özkoç operasyonundan başarılı çıkar mı?
Çıkmaz mı? 
Orası da CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun siyasi hamleleri ve analizlerine kaldı!  

Not: 5 Kasım'da Kurultayda seçimleri kaybeden Kılıçdaroğlu "Sırtımdan hançerlendim" açıklamasında bulunmuştu. 


  

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.