Haberlerimizin ardından Didim'deki "Damat" vakıasına Özgür Özel el koydu!

Haberlerimizin ardından Didim'deki "Damat" vakıasına Özgür Özel el koydu!

Aydın Şafak gazetesi, Telegram Haber'in de yayımladığı haberlerin ardından Didim'de "Eş Başkan" gibi çalışan Didim Belediye Başkanı Hatice Totik Gençay'ın damadı Cem Armutlu dosyasına CHP Genel Başkanı Özgür Özel el koyduğunu yazdı...

A+A-

İŞTE AYDIN ŞAFAK GAZETESİNİN İÇİNDEN "DAMAT" GEÇEN O HABERİ: 

Aydın Şafak Gazetesi ve İzmir’de yayın yapan Telegram Haber’de Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay'ın damadı Cem Armutlu hakkında ortaya atılan iddialar ve çıkan haberler, bizzat Özgür Özel tarafından takibe alındı.

Edinilen bilgiye göre;

Özgür Özel, haber ve iddiaların doğru olup oladığını Aydın'daki kaynaklarına sordu. Hepsi atadan dededen sıkı CHP’li ve dürüstlükleriyle tanınan kaynaklar, haberlerin doğruluğunu teyit etti. Bunun üzerine Özgür Özel, bizzat ilgilenip gereğini yapacağı hususunda, herkesin müsterih olmasını istedi.

ÖZGÜR ÖZEL NE DEMİŞTİ?

Aydın temsaları sırasında Nepotizm yani eş-dost-akraba kayırmacılığı konusunda tüm CHP’li Belediye Başkanlarını uyaran CHP Lideri Özgür Özel, “Bizim belediyelerimiz ve iktidarımızda nepotik kayırmacılık olmayacak. CHP’li belediyelerde böyle bir durum olursa bizzat vatandaşlarımız beni arasınlar. Hiç çekinmeden gereğini yaparız” demişti. Özgür Özel’in ve ayrıca pek çok açıklamasında İstanbul BŞB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun uyarılarına rağmen Hatice Gençay uyarılara kulak asmamış, Tayyip Erdoğan modeli mavi ceket ile Özgür Özel'in programına katılan damadını, partinin üst düzey isimleri ile tanıştırmıştı.

CHP Lideri Özgür Özel ve CHP Genel Merkezi'ni bu örnek tutumlarından dolayı kutluyor, basın olarak kamuyu aydınlatma görevimiz sırasında halk adına ve toplum yararına gazetecilik örneğine gösterdiğimiz haberlerimize ilişkin doğrudan tavır koyan vatansever CHP’lilere Türk Milleti adına teşekkür ediyoruz.

Not: Krikolu villalara oturma ruhsatı verildi mi? 
Oturma Ruhsatı işlerine Aydın'da hangi devlet kurumunun müdürünün adı karıştırılıyor? 
Krikolu villalar için ruhsat pazarlığı yapıldı mı?
Vb... Pek çok içinden "Damat" geçen haberlerimiz için bizi izlemeye devam ediniz... 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.