İzBB'nin "WC"lerini işleten Petra şirketinin "Matruşka" şirketi BNY'ye 25.8 Milyonluk organizasyon ihalesi!

İzBB'nin "WC"lerini işleten Petra şirketinin "Matruşka" şirketi BNY'ye 25.8 Milyonluk organizasyon ihalesi!

Tunç Soyer yönetimindeki İzBB, adeta tarih yazıyor! WC işletmecisi Petra şirketinin yüzde yüz payına sahip olarak kurduğu BNY şirketi, 25.8 Milyonluk ihaleye imza koyarak "rüştünü" İzmir'de ispatlamış oldu!

A+A-

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, asrın felaketini yaşadığımız bugünlerde bile boş durmadı, geçen gün SPK'nın kapısına dayandı!

Dikkat ederseniz; Kemal Bey'in kapısına dayandığı ve çattığı tüm devlet kurum ve kuruluşları üzerinden verdiği mesajların tek bir özelliği var: "CHP'li belediyelere ve başkanlarımıza dokunmayın!"

Kemal Bey'in bugüne kadar güttüğü ve yürüttüğü politikaların temelinde de "Belediye başkanlarımıza dokunmayınız" yatmıyor mu?

Rüşvet ve yolsuzluk iddiası ile görevden alınan Menderes belediye başkanı Mustafa Kayalar'ı Sivas Çalıştayı'nda kim baştacı edip, kim baş köşelerde ağırlamıştı?

Bu fotoğraflar her şeyi anlatmaya yetmiyor mu?

petra5.png

ffqo64axgai6gdn.jpg

ffqo64awaaayb9t.jpg

Aynı zamanda; yıllardır hak, hukuk, adalet diye yeri göğü inleten Kemal Bey'in bugüne kadar CHP'li belediyelere ve başkanına övgü dizmekten gayri, "neler oluyor" deyip bir belediyeye ve başkanlarına baktığına hiç tanık oldunuz mu? Hayır! Olamazsınız ki! Olsa, her halde bin defa yazılırdı! Olmayan şey yazılır mı?

Gelelim şimdi İzBB'nin meşhur WC işletmecisine...

petra.jpgpetra5.jpg

İzBB'den 52 Milyona WC işletme ihalesi alan meşhur İstanbul Maltepe merkezli PETRA İNSAN KAYNAKLARI EĞİTİM DANIŞMANLIK Şirketi, yüzde yüz payına sahip olduğu BNY Danışmanlık Organizasyon şirketini 100 Bin TL sermaye ile kendi adresinde kuruyor!

Petra şirketi, bu ihaleye Telegram Haber'e konuk olduğu için mi "Matruşka" BNY şirketini soktu?

aa-20230201-30146719-30146718-muglada-45-duzensiz-gocmen-yakalandi-003.jpg

Petra'cılar, BNY şirketine masraf olur diye mi yeni bir ofis tutmadı? İhale belgelerindeki adreslere dikkat! İkisi de aynı yer... Güzel tesadüf değil mi?

matruska.jpg

Bilindiği üzere; Petra'cıların başarılı "hela" işletme ihalesini Türkiye'de ortaya çıkaran ilk yayın organı Telegram Haber olmuştu... 

İşte o haberlerimiz: 

47268.jpg

İzBB'nin 2023 yılı 40 noktada 125 "seyyar tuvalet" bakım, onarım, işletme ihalesi 52 milyona sonuçlandı! İzBB'nin 2023 yılı 40 noktada 125 "seyyar tuvalet" bakım, onarım, işletme ihalesi 52 milyona sonuçlandı!

48073.jpg

İzmir'in WC'leri bakın nasıl ranta dönüştürülmüş! Grand Plaza WC'leri kapatıyor, İzBB işletme ihalesine çıkıyor... İzmir'in WC'leri bakın nasıl ranta dönüştürülmüş! Grand Plaza WC'leri kapatıyor, İzBB işletme ihalesine çıkıyor...

Flaş! 'Seyyar WC' işletmecisi şirket, bu defa İzmir Büyükşehir'e 400 bin TL'lik seyyar WC sattı... Flaş! 'Seyyar WC' işletmecisi şirket, bu defa İzmir Büyükşehir'e 400 bin TL'lik seyyar WC sattı...

Peki, bu BNY şirketi 25.8 Milyonluk ihale kapsamında İzBB'ye ne gibi hizmetler üretecek? 
Temsil, bu organizasyon işleri kapsamında bu BNY şirketi İzmirlilere "Hacivat, Karagöz" oyunları mı sunacak? Yoksa İzmir'in ilçe ve köylerinde yaşayan ilkokul çocuklarına "Yağ satarım, bal satarım", "Birdir bir", "Körebe" vb. gibisinden oyunlar mı öğretecek?

Bu ve buna benzemez tüm flaş hizmetler bir sonraki ANALİZ haberimizle geliyor...

Yağ satarım...
Bal satarım... 

İstanbullular İzmir'e boşuna demiyor: Cennet..!

Not: Haberlerimiz İzBB'nin birbirinden renkli 2023 model ihaleleri ile devam edecek...

 

 

 
 

   

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.