İşte Şakir'in örtü serebileceği Grand Plaza birimleri!

İşte Şakir'in örtü serebileceği Grand Plaza birimleri!

Grand Plaza, 1.2 Milyona 1. kalite 6 bin adet masa örtüsü alabilirdi! İhale sözleşme süresine göre; Şakir, 19 Nisan 2023'ten 25 Mayıs 2023'e kaç masaya örtü serdi, kaç masa süsledi? Haydin açıklayın da İzmir halkı şirket yöneticileri görsün!

A+A-

Başkan Soyer: “Daha güzel bir Türkiye'yi birlikte yaratacağız”
İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketi Grand Plaza'da örgütlü bulunan Toleyis, Tek Gıda İş ve Tez Koop İş sendikaları arasında süren toplu iş sözleşmesi görüşmeleri sonuçlandı. Yaklaşık 600 işçiyi kapsayan sözleşme, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in katıldığı törenle imzalandı. Başkan Soyer, “Daha çok çalışarak, işimizi daha iyi yaparak daha güzel bir Türkiye'yi birlikte yaratacağız” dedi.
https://www.grandplaza.com.tr/tr/Haberler/17

Grand Plaza şirketinin resmi web sitesinde yer alan haberde; şirket bünyesinde 600 sendikalı işçi bulunduğu belirtiliyor! Sendikasız ve taşeron olarak çalıştıranları da buna eklerseniz; rakamın kaça çıkacağını varın siz hesaplayınız! 

Şimdi kalkıp "Biz taşeron işçi falan çalıştırmıyoruz..." diyebilirler... Bu özel haberimizi 26 Ocak 2023 günü hazırlamışız...
Grand Plaza'dan "GÜNDELİKÇİ" ihalesi: 6 Milyon Grand Plaza'dan "GÜNDELİKÇİ" ihalesi: 6 Milyon

48071.jpgasfalt2-012-001.jpg

Başka bir deyişle; Grand Plaza taşeron işçi çalıştırmıyoruz diyemez! Derse, o zaman bu ihalenin KÖKÜ NAYLON demektir! 
Ve siz Grand Plaza şirketinde yüzlerce sendikalı, sendikasız taşeron işçi çalıştıracaksınız; ondan sonra da masa örtüsü serme, masa süsleme ihalesine çıkıp İzmir halkının 1.2 milyonunu birilerine peşkeş çekeceksiniz! 
Haa... İzmir'in mahallerinden kovulduğunuzda da vızıklamayacaksınız!  

İşte İzmir Büyükşehir Belediyesinin Grand Plaza şirketinin 2021 Faaliyet Raporunda yer alan birimleri: 

KENT EKMEK FABRİKASI ŞUBESİ

TARİHİ HAVAGAZI FABRİKASI SANAT KAFE ŞUBESİ

İSMET İNÖNÜ SANAT MERKEZİ ŞUBESİ (22 Mayıs 2023'te Terkin edildi. WC'lerde olduğu gibi; büfelerde birer birer kapatıldıktan sonra mı toptan ihaleye çıkılıp birilerine verilecektir?)
İşte belgesi: 

4-002.png

İzmir'in WC'leri bakın nasıl ranta dönüştürülmüş! Grand Plaza WC'leri kapatıyor, İzBB işletme ihalesine çıkıyor... Telegram Haber, İzmir ve Türkiye belediyecilik tarihinde eşi benzeri görülmemiş rant dosyasını ortaya çıkarıyor! İzmir'in WC'lerinden nasıl 52 milyonluk ihale rantı yaratıldı? İzmir'in WC'leri bakın nasıl ranta dönüştürülmüş! Grand Plaza WC'leri kapatıyor, İzBB işletme ihalesine çıkıyor... 27 Ocak 2023 tarihli haberimizde; WC'lerin birer birer kapatıldıktan sonra nasıl 52 milyona peşkeş çekildiğini ortaya çıkarmışız!

İNCİRALTI ENGELLİLER MERKEZİ ŞUBESİ

TARİHİ ASANSÖR RESTAURANT KAFE BAR ŞUBESİ

DOĞAL YAŞAM PARKI ŞUBESİ

YASEMİN KAFE ŞUBESİ

FUAR İZMİR ALANI ŞUBESİ

TELEFERİK YEME İÇME TESİSLERİ ŞUBESİ

EŞREFPAŞA KANTİN ŞUBESİ

HOMEROS SU TESİSLERİ ŞUBESİ

BUCA KAMPÜS CAFE ŞUBESİ

BANKET TOPLU YİYECEK İÇECEK HİZM.ŞB.

İNCİRALTI ATÖLYE KANTİN ŞUBESİ

İZMİR SANAT CAFE ŞUBESİ

MACERA CAFE ŞUBESİ

İMBAT CAFE (BAYRAKLI İSKELE) CAFE ŞUBESİ

BADEM SU TESİSLERİ ŞUBESİ

ÜÇKUYULAR BÜFE ŞUBESİ

ÖRNEKKÖY CAFE ŞUBESİ

NEFES RESTORAN KAFE BAR ŞUBESİ

KUŞ CENNETİ CAFE ŞUBESİ

2 NO’LU ALSANCAK TUVALET ŞUBESİ (Kapatıldı. İstanbul'dan PETRA İNSAN KAYNAKLARI EĞİTİM DANIŞMANLIK SAN. TİC. LTD. ŞTİ, ERNET İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL EĞİTİM DANIŞMANLIK ORGNİZASYON TEMİZLİK İNŞAAT VE TİCARET LİMİDET Şirketleri işletiyor.)

3 NO’LU KONAK TUVALET ŞUBESİ (Kapatıldı. İstanbul'dan PETRA İNSAN KAYNAKLARI EĞİTİM DANIŞMANLIK SAN. TİC. LTD. ŞTİ, ERNET İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL EĞİTİM DANIŞMANLIK ORGNİZASYON TEMİZLİK İNŞAAT VE TİCARET LİMİDET Şirketleri işletiyor.)

4 NO’LU KONAK TUVALET ŞUBESİ (Kapatıldı. İstanbul'dan PETRA İNSAN KAYNAKLARI EĞİTİM DANIŞMANLIK SAN. TİC. LTD. ŞTİ, ERNET İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL EĞİTİM DANIŞMANLIK ORGNİZASYON TEMİZLİK İNŞAAT VE TİCARET LİMİDET Şirketleri işletiyor.)

5 NO’LU KONAK TUVALET ŞUBESİ (Kapatıldı. İstanbul'dan PETRA İNSAN KAYNAKLARI EĞİTİM DANIŞMANLIK SAN. TİC. LTD. ŞTİ, ERNET İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL EĞİTİM DANIŞMANLIK ORGNİZASYON TEMİZLİK İNŞAAT VE TİCARET LİMİDET Şirketleri işletiyor.)

6 NO’LU KARŞIYAKA TUVALET ŞUBESİ (Kapatıldı. İstanbul'dan PETRA İNSAN KAYNAKLARI EĞİTİM DANIŞMANLIK SAN. TİC. LTD. ŞTİ, ERNET İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL EĞİTİM DANIŞMANLIK ORGNİZASYON TEMİZLİK İNŞAAT VE TİCARET LİMİDET Şirketleri işletiyor.)

10 NO’LU BOSTANLI TUVALET ŞUBESİ (Kapatıldı. İstanbul'dan PETRA İNSAN KAYNAKLARI EĞİTİM DANIŞMANLIK SAN. TİC. LTD. ŞTİ, ERNET İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL EĞİTİM DANIŞMANLIK ORGNİZASYON TEMİZLİK İNŞAAT VE TİCARET LİMİDET Şirketleri işletiyor.)

12 NO’LU ŞEHİT FETHİ SEKİN TUVALET ŞUBESİ (Kapatıldı. İstanbul'dan PETRA İNSAN KAYNAKLARI EĞİTİM DANIŞMANLIK SAN. TİC. LTD. ŞTİ, ERNET İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL EĞİTİM DANIŞMANLIK ORGNİZASYON TEMİZLİK İNŞAAT VE TİCARET LİMİDET Şirketleri işletiyor.)

13 NO’LU EVKA 3 TUVALET ŞUBESİ (Kapatıldı. İstanbul'dan PETRA İNSAN KAYNAKLARI EĞİTİM DANIŞMANLIK SAN. TİC. LTD. ŞTİ, ERNET İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL EĞİTİM DANIŞMANLIK ORGNİZASYON TEMİZLİK İNŞAAT VE TİCARET LİMİDET Şirketleri işletiyor.)

16 NO’LU BAYRAKLI TUVALET ŞUBESİ (Kapatıldı. İstanbul'dan PETRA İNSAN KAYNAKLARI EĞİTİM DANIŞMANLIK SAN. TİC. LTD. ŞTİ, ERNET İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL EĞİTİM DANIŞMANLIK ORGNİZASYON TEMİZLİK İNŞAAT VE TİCARET LİMİDET Şirketleri işletiyor.)

17 NO’LU BAYRAKLI TUVALET ŞUBESİ (Kapatıldı. İstanbul'dan PETRA İNSAN KAYNAKLARI EĞİTİM DANIŞMANLIK SAN. TİC. LTD. ŞTİ, ERNET İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL EĞİTİM DANIŞMANLIK ORGNİZASYON TEMİZLİK İNŞAAT VE TİCARET LİMİDET Şirketleri işletiyor.)

18 NO’LU ŞİRİNYER TUVALET ŞUBESİ (Kapatıldı. İstanbul'dan PETRA İNSAN KAYNAKLARI EĞİTİM DANIŞMANLIK SAN. TİC. LTD. ŞTİ, ERNET İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL EĞİTİM DANIŞMANLIK ORGNİZASYON TEMİZLİK İNŞAAT VE TİCARET LİMİDET Şirketleri işletiyor.)

19 NO’LU KARŞIYAKA TUVALET ŞUBESİ (Kapatıldı. İstanbul'dan PETRA İNSAN KAYNAKLARI EĞİTİM DANIŞMANLIK SAN. TİC. LTD. ŞTİ, ERNET İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL EĞİTİM DANIŞMANLIK ORGNİZASYON TEMİZLİK İNŞAAT VE TİCARET LİMİDET Şirketleri işletiyor.)

20 NO’LU KARŞIYAKA TUVALET ŞUBESİ (Kapatıldı. İstanbul'dan PETRA İNSAN KAYNAKLARI EĞİTİM DANIŞMANLIK SAN. TİC. LTD. ŞTİ, ERNET İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL EĞİTİM DANIŞMANLIK ORGNİZASYON TEMİZLİK İNŞAAT VE TİCARET LİMİDET Şirketleri işletiyor.)

21 NO’LU KARABAĞLAR TUVALET ŞUBESİ (Kapatıldı. İstanbul'dan PETRA İNSAN KAYNAKLARI EĞİTİM DANIŞMANLIK SAN. TİC. LTD. ŞTİ, ERNET İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL EĞİTİM DANIŞMANLIK ORGNİZASYON TEMİZLİK İNŞAAT VE TİCARET LİMİDET Şirketleri işletiyor.)

22 NO’LU KARŞIYAKA TUVALET ŞUBESİ (Kapatıldı. İstanbul'dan PETRA İNSAN KAYNAKLARI EĞİTİM DANIŞMANLIK SAN. TİC. LTD. ŞTİ, ERNET İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL EĞİTİM DANIŞMANLIK ORGNİZASYON TEMİZLİK İNŞAAT VE TİCARET LİMİDET Şirketleri işletiyor.)

23 NO’LU KARŞIYAKA TUVALET ŞUBESİ (Kapatıldı. İstanbul'dan PETRA İNSAN KAYNAKLARI EĞİTİM DANIŞMANLIK SAN. TİC. LTD. ŞTİ, ERNET İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL EĞİTİM DANIŞMANLIK ORGNİZASYON TEMİZLİK İNŞAAT VE TİCARET LİMİDET Şirketleri işletiyor.)

24 NO’LU KARŞIYAKA TUVALET ŞUBESİ (Kapatıldı. İstanbul'dan PETRA İNSAN KAYNAKLARI EĞİTİM DANIŞMANLIK SAN. TİC. LTD. ŞTİ, ERNET İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL EĞİTİM DANIŞMANLIK ORGNİZASYON TEMİZLİK İNŞAAT VE TİCARET LİMİDET Şirketleri işletiyor.)

25 NO’LU BAYRAKLI TUVALET ŞUBESİ (Kapatıldı. İstanbul'dan PETRA İNSAN KAYNAKLARI EĞİTİM DANIŞMANLIK SAN. TİC. LTD. ŞTİ, ERNET İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL EĞİTİM DANIŞMANLIK ORGNİZASYON TEMİZLİK İNŞAAT VE TİCARET LİMİDET Şirketleri işletiyor.)

26 NO’LU KARŞIYAKA TUVALET ŞUBESİ (Kapatıldı. İstanbul'dan PETRA İNSAN KAYNAKLARI EĞİTİM DANIŞMANLIK SAN. TİC. LTD. ŞTİ, ERNET İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL EĞİTİM DANIŞMANLIK ORGNİZASYON TEMİZLİK İNŞAAT VE TİCARET LİMİDET Şirketleri işletiyor.)

27 NO’LU BAYRAKLI TUVALET ŞUBESİ (Kapatıldı. İstanbul'dan PETRA İNSAN KAYNAKLARI EĞİTİM DANIŞMANLIK SAN. TİC. LTD. ŞTİ, ERNET İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL EĞİTİM DANIŞMANLIK ORGNİZASYON TEMİZLİK İNŞAAT VE TİCARET LİMİDET Şirketleri işletiyor.)

GRAND PLAZA 1 NO’LU BÜFE ŞUBESİ (Akıbeti belli değil.)

GRAND PLAZA 3 NO’LU BÜFE ŞUBESİ (Akıbeti belli değil.)

GRAND PLAZA 4 NO’LU BÜFE ŞUBESİ (Akıbeti belli değil.)

GRAND PLAZA 7 NOLU BÜFE ŞUBESİ (Akıbeti belli değil.)

GRAND PLAZA 9 NO’LU BÜFE ŞUBESİ (Akıbeti belli değil.)

GRAND PLAZA 10 NO’LU BÜFE ŞUBESİ (Akıbeti belli değil.)

GRAND PLAZA 11 NO’LU BÜFE ŞUBESİ (Akıbeti belli değil.)

GRAND PLAZA 12 NO’LU BÜFE ŞUBESİ (Akıbeti belli değil.)

GRAND PLAZA 13 NO’LU BÜFE ŞUBESİ (Akıbeti belli değil.)

HALKIN BAKKALI BALIKÇILAR MEYDANI VE ÇARŞISI ŞUBESİ (İflas etti. Kapatıldı.)

HALKIN BAKKALI GÜLTEPE ŞUBESİ (İflas etti. Kapatıldı.)

HALKIN BAKKALI GİRNE ŞUBESİ (İflas etti. Kapatıldı.)

HALKIN BAKKALI ÖZKANLAR ŞUBESİ (İflas etti. Kapatıldı.)

HALKIN BAKKALI ULUKENT ŞUBESİ (İflas etti. Kapatıldı.)

HALKIN BAKKALI BUCA ŞUBESİ (İflas etti. Kapatıldı.)

HALKIN BAKKALI DOĞANLAR ŞUBESİ (İflas etti. Kapatıldı.)

HALKIN BAKKALI ERZENE ŞUBESİ (İflas etti. Kapatıldı.)

2021 Yılı Faaliyet Raporu ele alındığında; Grand Plaza şirketinin 600 elemanı 32 birimde çalışıyor olmalı! Hadi bunun 50'si masa başında idari kısımda çalıştığını varsayalım... Her bir birime 17 eleman düşüyor! 
Ve bu elemanların arasında bir tane de olsun masa örtüsü serecek, masa süsleyecek yetenekte eleman olmasın! Ve siz bu iş için İzmir halkının 1.2 Milyonunu harcayacaksınız!

15032022-142244-0.jpg

15032022-142316-0.jpg

Bereket versin Grand Plaza elemanları, iki ellerini çarpıştırıp şak şak sesi çıkartmayı becerebiliyorlar! İş masalara gelince; örtü seremiyorlar... Süsleyemiyorlar... Yönetici abileri de ihaleye çıkıp bu eksikliklerini kapatıveriyor!

15032022-142325-0.jpg
Fotoğraflar: Grand Plaza web sitesinden alınmıştır. 

Hadi diyelim masa örtüsü kumaşı alıp diktirecek yer bulamadınız... 

Madame Coco'da mı aklınıza gelmedi?
Türkiye'de en pahalı ve en janjanlı masa örtüleri Madame Coco'da satılıyor... 
Buyurun Madame Coco'nun güncel fiyat listesine: 

5-002.png6-001.png

En pahalısı 600 TL... En ucuzu 80 TL... Toptan almaya kalktığınızda her halde bu rakamlar en az yüzde 25 daha ucuzlar... 
Denizli'nin Buldan ilçesine gitseniz... 1. Kalite toptan 1 Milyonluk masa örtüsü almaya kalkışsanız... Her halde bu rakam 200 TL'yi geçmez!
200 TL'den aldığımızı varsayalım... 1 Milyon 174 Bin 100 TL'ye 5870,5 adet masa örtüsü satın almış olursunuz... Hadi diyelim ki yıkamaya da üşendiniz... Kirlendiğinde attığınızı da var sayalım... 365 Günün her birine 16 masa örtüsü düşüyor... 
Yazık ki ne yazık!
21. Yüzyıldayız... Koskoca İzmir Büyükşehir Belediyesinin 600 personelli şirketinde masalara örtü serecek kadar üstün zekaya sahip bir tane dahi olsun elemanı yok!
Sevsinler sizin sosyal demokrat belediyecilik anlayışınızı!

Peki, verilen bu yemeklerde masalara örtüleri Şakir mi serdi, Şakir mi masaları süsledi?

2023/429460 İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GRAND PLAZA GIDA OTELCİLİK VE TURİZM İŞLETMELERİ ANONİM ŞİRKETİ Mermer Fuarı Kapsamında Yurt Dışı Alım Heyetinin Ağırlanması İçin Asansör Restaurant'ta Akşam Yemeği İkram Hizmeti Alımı İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Ticaret A.Ş. - İZFAŞ 26.250,00 TRY
2023/429857 İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GRAND PLAZA GIDA OTELCİLİK VE TURİZM İŞLETMELERİ ANONİM ŞİRKETİ Marble İzmir Fuarı Değişik Doğal Taş Tasarım Yarışması Kapsamında Asansör Restoran'da Akşam Yemeği İkram Hizmeti Alımı İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Ticaret A.Ş. - İZFAŞ 14.250,00 TRY
2023/319600 İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GRAND PLAZA GIDA OTELCİLİK VE TURİZM İŞLETMELERİ ANONİM ŞİRKETİ Mast Fuarı Kapsamında Nefes Restoranda Basın Yemeği İkram Hizmet Alımı İşi İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Ticaret A.Ş. - İZFAŞ 11.000,00 TRY
2023/265043 İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GRAND PLAZA GIDA OTELCİLİK VE TURİZM İŞLETMELERİ ANONİM ŞİRKETİ Dijital Girişimcilik Ekosistemi Etkinliği Kapsamında Nefes Restoran’da Akşam Yemeği İkram Hizmet Alımı İşi İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Ticaret A.Ş. - İZFAŞ 17.500,00 TRY
 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.