Fotoğraflar yalan söylemez! Aydın'ın yollarına asfaltı Aydın BŞB mi döküyor?

Fotoğraflar yalan söylemez! Aydın'ın yollarına asfaltı Aydın BŞB mi döküyor?

Aydın BŞB'den aldığı asfalt ihalelerin kaçta kaçını Aydın'ın yollarına Martoksal şirketi asfalt döküyor, boru döşüyor?

A+A-

Bu fotoğrafların tamamı Aydın BŞB'nin resmi Facebook hesabından alınmıştır. Sosyal medya hesabından yayınlanan fotoğraflara tarih tarih bakıldığında, asfalt dökme işlerine ait fotoğrafların 30 Temmuz 2024 tarihine kadar olduğu görülüyor... Bu tarihten geriye doğru gidildiğinde; 2024 yılı içinde gerçekleştirilen sıcak asfalt dökme, köy ve kent merkezi yollarının tamir-bakım-yenileme vb. yapılan tüm işlerde Aydın BŞB'nin araçları, iş makinaları, asfalt dökme makinalarının kullanıldığı anlaşılıyor!
Türkçesi, Aydın BŞB asfalt döküm işleri başta olmak üzere; Aydın'ın dört bir köşesinde bu işleri gerçekleştirebilecek iş makinası ve araç parkına sahip olduğu gibi; tüm bu işlerin üstesinden gelebilecek yetişmiş personele de sahip!
Zaten fotoğraflar bu gerçeği ortaya koymaya yetiyor da artıyor bile!
Aydın BŞB'de bu potansiyel güç ve ekipman varken, neden İmfalt ve Martoksal adlı şirketlere zincirleme, organize ihaleler verilir? 
Birileri "organize" kelimesinden alınmasınlar!
Çünkü; bu şirketlere verilen ihaleler birisi bitmeden ikincisi verilmiş!
Bu yönde onlarca hazırladığımız analiz haberlerimiz Telegram Haber'de yayında...
Zaten, Sayıştay Müfettişleri de hazırladığımız Martoksal şirketine VERİLEN ZİNCİRLEME-ORGANİZE ihaleler için gelmediler mi?
Kamuda kazandığı sadece 2 ihale ile sınırlı olan (O da Aydın BŞB'nin verdiği) Martoksal şirketi, bugün nerelere boru döşemiştir, asfalt dökmüştür? 
Peki, Aydın BŞB, bu İmfalt ve Martoksal şirketlerinin döktüğü asfalt ve döşedikleri borulara, yaptığı işlere ait neden bir fotoğrafı Facebook sayfasına koyup yayınlamaz?
Dağıtılan iki kazan çorbanın onlarca fotoğrafı Facebook sayfasından yayımlanırken; Matoksal şirketinin toplamda 200 Bin Metre olan döşediği/döşeyeceği borulara ait bir tane de olsa neden sosyal medya hesaplarından yayınlanmaz da; Aydın BŞB'nin iş makinalarını, asfalt dökme araçlarının, kamyonlarının fotoğrafları yayımlanır? 
Yoksa bu şirketler ihalelere özel seçilmiş birer "KONU MANKENİ" midir?  

aydin-bsb.jpg

aydin-bsb1.jpg

Asfalt dökme işlerinde kullanılan tüm araç ve iş makinalarında Aydın BŞB'nin logosu var... İşçilerin yeleklerinde Aydın BŞB yazıyor... Martoksal şirketinin logolu araç ve iş makinalarını geçtik, aldığı/verilen iki ihalede MİLYAR barajını aşan şirketin kendisine ait her hangi bir web sitesini de internet ortamında bulamadık! Varsa tabii ki incelemek isteriz! 

aydin-bsb2.jpg

aydin-bsb3.jpg

aydin-bsb4.jpg

Köy yollarında çalışan iş makinası ve minibüste Aydın BŞB'ye ait!

aydin-bsb7.jpg

aydin-bsb8.jpg

aydin-bsb9.jpg

aydin-bsb10.jpg

aydin-bsb11.jpg

aydin-bsb12.jpg

aydin-bsb13.jpg

aydin-003.jpg

aydin1.jpg

aydin2.jpg

aydin4.jpg

aydin5.jpg

aydin6.jpg

aydin7-001.jpg

aydin8-001.jpg

Şok detaylarla Martoksal analiz haberlerimiz devam edecek...

Aydın BŞB'den Milyarlık ihaleleri tereyağından kıl çeker gibi kazanan/alan Martoksal şirketinin Telegram Haber'deki performanslarından bazıları:  

Çerçioğlu tarih yazmaya devam ediyor! 1 Milyon TL sermayeli Durnabaş'ın şirketi Aydın BŞB'de 442 Milyonluk ihaleye imza attı... Çerçioğlu tarih yazmaya devam ediyor! 1 Milyon TL sermayeli Durnabaş'ın şirketi Aydın BŞB'de 442 Milyonluk ihaleye imza attı...

Aydın BŞB'de 442 Milyonluk asfalt ihalesine imza koyan Durnabaş'ın şantiyesi var mı? Aydın BŞB'de 442 Milyonluk asfalt ihalesine imza koyan Durnabaş'ın şantiyesi var mı?

Aydın BŞB'de aynı ihale 1 yıl sonra nasıl kurgulandı ve aynı şirkete nasıl peşkeş çekildi? Aydın BŞB'de aynı ihale 1 yıl sonra nasıl kurgulandı ve aynı şirkete nasıl peşkeş çekildi?

Halk istedi, Aydın BŞB'de 2. ihaleyi Durnabaş'ın şirketine verdi! Halk istedi, Aydın BŞB'de 2. ihaleyi Durnabaş'ın şirketine verdi!

Aydın BŞB'nin Durnabaş'a verdiği iki ihaledeki kopyala yapıştır iş kalemleri! Aydın BŞB'nin Durnabaş'a verdiği iki ihaledeki kopyala yapıştır iş kalemleri!

Aydın BŞB'nin yeni asfaltçısı Martoksal şirketi, 144 kalemlik işleri yetiştirmek için günde 121 kamyon mu çalıştırıyor? Aydın BŞB'nin yeni asfaltçısı Martoksal şirketi, 144 kalemlik işleri yetiştirmek için günde 121 kamyon mu çalıştırıyor?

Martoksal'a verilen 1.3 milarlık ihalenin yanında kürdan gibi durdu: İmay'a 120 milyonluk asfalt yaması Martoksal'a verilen 1.3 milarlık ihalenin yanında kürdan gibi durdu: İmay'a 120 milyonluk asfalt yaması

Martoksal şirketi, toplamda 144 kalem işin üstesinden gelmek için "Tatlı Cadı"yı çalıştırmış olabilir mi? Martoksal şirketi, toplamda 144 kalem işin üstesinden gelmek için "Tatlı Cadı"yı çalıştırmış olabilir mi?

Aydınlılar, Aydın BŞB Başkanı Çerçioğlu'nun lakabının değişmesini savunuyor: "Topuklu Efe" Out, "Asfalt Efe" İn! Aydınlılar, Aydın BŞB Başkanı Çerçioğlu'nun lakabının değişmesini savunuyor: "Topuklu Efe" Out, "Asfalt Efe" İn!

Belediyecilik tarihine "Asfalt Osman"dan sonra yeni aday: Asfalt Efe Belediyecilik tarihine "Asfalt Osman"dan sonra yeni aday: Asfalt Efe

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.