Aydınlılar, Aydın BŞB Başkanı Çerçioğlu'nun lakabının değişmesini savunuyor: "Topuklu Efe" Out, "Asfalt Efe" İn!

Aydınlılar, Aydın BŞB Başkanı Çerçioğlu'nun lakabının değişmesini savunuyor: "Topuklu Efe" Out, "Asfalt Efe" İn!

Aydın halkı, "Halk İster Büyükşehir Yapar" sloganlı Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun bundan böyle "Asfalt Efe" lakabıyla anılmasının gerektiğini savunuyor!

A+A-

Öncelikle Aydın BŞB personeline ve Aydın halkına müjdeli bir haber verelim: 4 Mülkiye Başmüfettişi daha Aydın BŞB'de göreve başlamış!
Müfettişlere kolay gelsin dedikten sonra; Aydınlıların bundan böyle BŞB Başkanları Özlem Çerçioğlu'nun "Topuklu Efe" namıyla değil, "Asfalt Efe" namıyla anılmasını istemelerine, bir BELGELİ katkı Telegram Haber'den gelsin istedik!

Bilindiği üzere; Aydın BŞB'nin İsmet Durnabaş'ın Martoksal şirketine verdiği ihaleler öncesinde; İmfalt şirketi Aydın BŞB'nin asfalt işlerinde çözüm ortağıydı...
Asfalt deyip de geçmeyiniz... Bu türden ihalelerde milyonların kifayetsiz kaldığını, milyarlara kulaç açıldığını belgeleriyle haberleştiriyoruz...

Kuşkusuz, Aydın BŞB yönetimi, bu yollara asfalt dökme işlerinde bayağı bir yol almış bir BŞB... İmfalt ve Martoksal şirketleri, neredeyse 5-6 yıldır Aydın'ın "BİLUMUM" yollarına asfalt döküyorlar, yama işleri yapıyorlar... Kesintisiz, bu iki şirketin Aydın BŞB'deki ciroları da 2 milyarı geçmiştir... 
Telegram Haber olarak, hazır Mülkiye Başmüfettişleri de Aydın BŞB'de görevlerinin başındayken, iki şirketteki ihale katarına dikkat çekelim istedik!

Tesadüflerin her halde en güzeli olacak ki; Aydın BŞB ihale düzenleyicileri, zannedersiniz ki bu iki şirketi tren katarına bindirmişler!
İhaleler arasındaki tarihleri öylesine güzel ORGANİZE etmişler ki; İmafalt sözleşme süresinin bitmesinden tamı tas tamam 13 gün sonra Martoksal'ın kazandığı ihaleye çıkıvermişler! 

imfalt1.jpg

Ne güzel değil mi? 
Daha İmfalt şirketi asfalt plentini daha sökemeden (Tabii ki vardıysa) laps Martoksal şirketi başlıyor Aydın'ın güzide yollarına asfalt dökmeye! 

drnali-004.jpg

Öncelikle, Aydın BŞB ihale düzenleyicilerini böylesine tren katarını andıran ihalelerde tarihleri de pek bir güzel ayarlayabildikleri için kutluyoruz! 
En azından İmfalt ve Martoksal şirketlerinin kazandıkları ihalelerin tarihlerini birbirlerinin üstüne bindirmemişler! Gerçekten hassas ve başarılı bir detay bu! Aferin Aydın BŞB ihale düzenleyicilerine!
Peki, İmfalt ve Martoksal şirketlerinin arasında ne gibi bir İŞ benzerlikleri vardır? 
Böylesi bir geniş konu için, devam haberlerimizi takip edebilirsiniz...
Gelelim şimdi, Aydınlıların "Asfalt Efe" taleplerine...
Hani Aydınlılar haksız da değil! 
Başkanlığı süresinin yüzde 50 zamanı asfalt dökme, yüzde 75 zamanı da restorasyon işlerinde geçen bir BŞB başkanına, Aydınlılar da "Asfalt Efe" demesinde ne desin!!!???

Topuklu Efe Out, Asfalt Efe İn... 

İki asfaltçı şirket arasındaki şok detaylar için bizi izlemeye devam ediniz... 

Dip not: Telegram Haber, Aydın halkının bu isteğini kırmayarak, haberlerinde bundan böyle Başkan Çerçioğlu için "Topuklu Efe" yerine "Asfalt Efe" namını kullanacaktır! Bilgilerinize...  
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum