366. GÜN

366. GÜN

ERKAN KARAARSLAN’DAN SEVİNDİREN HABERLER GELMEYE DEVAM EDİYOR

A+A-

Gazetemiz Yazarı Dr. Erkan Karaarslan’ın Fetö Belediyeler İmamı olduğu hatta Fetöcü olduğu yönünde ki tüm haberlerin gerçek dışı olduğu yapılan yargılamalar sonucunda ortaya çıktı.

Mahkeme dosyasına gelen tüm bilgi ve belgelerle haberlerin Kumpas Odaklı devlet içindeki bir çetenin iftiralarından ibaret olduğu kesinleşti ve büyük bir Kumpas çalışması ile Algı Çalışması boşa çıktı. Sayın Karaarslan bu işkence, baskı ve kumpas sürecinden hiçbir ceza almadan çıktı. 

Dr. Erkan Karaarslan’ın Aydın’da verdiği bir röportajında söylediği gibi, “Adalet sonuna kadar masumiyeti arar aramalıdır.” Karaarslan hakkında bu süreçte açılan 112 soruşturmanın tamamında kovuşturmaya yer olmadığına karar verilmiş, şirketlerinde yapılan onlarca vergi incelemesinden kendisine vergi iadeleri yapılmasına kararlar verilmiştir. 

Esasında burada bir özet olarak verilmiş haber, modern zamanlarda dünyada kurulmuş en büyük kumpaslardan bir tanesinden çıkışın öyküsü kısa bir fragmanıdır. 

Biz Telegram Haber olarak, bu süreçte şu felsefe ile hareket ettik, “Sahipleneni az diye hakikate hürmet etmekten vaz mı geçeceğiz?” evet geçmedik; Dr. Erkan Karaarslan’ın masumiyetine inandık ve zaman bizim haklı olduğumuz gösterdi.

Dr. Erkan Karaarslan hakkında Haldun Haşmet Aysan’ın Şaban Demirtaş’ın tüm çabalarına algısal açıklamalarına karşın, Beylikdüzü Belediyesinde Ekrem İmamoğlu birlikte yaptığı çalışmalara ilişkin Büyükçekmece Adliyesinde açılan İhaleye Fesat Karıştırma ve Özel Evrakta Sahtekarlık suçlamasından da kesin olarak beraat etti. Karaarslan hakkında verilen bu kararla hakkında yazılan yüzlerce haberin yalan ve gerçek dışı olduğu ortaya çıktı.

Şimdi özür mü dileyecekler hayır doğrusunu mu haberleştirecekler hayır.
Ülkemizde çamur at izi kalsın, suçsuz dahi olsa mahrum ve mahkum olsun yaklaşımının en önemli örneklerinden biridir Dr. Erkan Karaarslan ve son dönem Türkiye’sinde haksız bir şekilde en büyük linçin mağduru haline getirilmiştir.

Bu itibar suikastinden kurtulan Karaarslan kör kuyulardan adam satmadan çıkmış ve tek tek takipsizlikler ve beraat kararları ile yoluna devam etmektedir. 

Önceki ve Sonraki Yazılar