Çerçioğlu, küçük oğlu Şefik Alp'e doktorların 21 yaşında erken teşhis 'OTİZM' koyduğunu Kayseri'de açıkladı!

Çerçioğlu, küçük oğlu Şefik Alp'e doktorların 21 yaşında erken teşhis 'OTİZM' koyduğunu Kayseri'de açıkladı!

Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu, küçük oğlunun 21 yaşında otizm olduğunu öğrenmiş...

A+A-

17-25 haftasını kutlamaktan bu sene imtina eden CHP, belediye başkanlarını apar topar topladığı Kayseri'de ilginç sahneler yaşanıyor!

Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu, ABD'de yüksek öğrenim yapan küçük oğlunun otistik olduğunu 21 yaşında öğrendiklerini ifade etti.

Göz yaşları arasında yıllardır sakladığı sırrını Kemal Kılıçdaroğlu ve partilileriyle paylaşan Özlem Çerçioğlu'nun bu evladiyelik sırrı yıllardır halktan neden gizlediği büyük merak uyandırdı! 

Özlem Hanımın acısını paylaşıyoruz...

Telegram Haber olarak şunları soruyoruz;

*** Otizm hastalığı utanılacak bir durum olmadığı halde halktan yıllarca neden sakladınız? Çünkü otizm hastalığı 12 aylık iken tespit edilebiliyor!!!

***  Ailecek bu kadar kültürlü, eğitimli ve servet sahibi olmanıza rağmen nasıl belirtileri anlayamadınız?

*** Çuval yüküyle para ödediğiniz doktorlarınızda mı hastalığı tespit edemedi?

*** Ortaöğrenim mezuniyet töreninde görkemli kutlamalar yapan oğlunuzun belirtileri pek otizm ile uyuşuyor mu? 

*** Otistik oğlunuz nasıl ABD'de yüksek öğrenim görüyor? 

*** Elin gurbeti ABD gibi yerde yaşamakta bir zorluk çekmiyor mu?  

Telegram Haber olarak acınızı paylaştığımızı can-ı gönülden beyan eder şifalar dileriz... Daha bir kaç aylık iken tespit edilebilecek bir hastalığı 21 yıl sonra tespit edebilen bir aile ve hekim heyetinize de kontrolleri daha sıkı yapmalarını, başka gizli hastalıklarında nüksedebileceği endişesini taşıyoruz!

Bu arada; salonda bulunan ve bayan başkan Çerçioğlu'nun 21 yıl sonra oğlunun "otistik" (NAİL) oluşuna can-ı gönülden alkış temposu tutan ve akademik kariyeri "TIP DOKTORU" olanları da ALINLARINDAN ÖPÜP beher beher kutluyoruz!

Peki, bayan başkan Çerçioğlu, küçük oğlu Şefik Alp'in ne zaman ABD'ye gittiğini açıklayabilir mi?

Küçük oğul Şefik Alp, 21 yaşında OTİSTİK ÇIKTIĞINA göre; ABD'ye tek başına mı yoksa birileri elinden tutarak mı götürmüştür?  

Bayan başkan Çerçioğlu zaten konuşmasında otizmin 0-3 yaş aralığında tespit edildiğini bizzat kendisi söylüyor... Peki nasıl oluyor da bayan başkanın küçük oğlu Şefik Alp'e 21 yaşında otizm teşhisi konuluyor? Başkan Çerçioğlu, nasıl oluyor da 21 yaşına kadar çocuğunda en ufak bir gelişim değişikliğini gözlemleyemiyor? 

Çok özür dileriz ama; Çerçioğlu ailesi Fak-Fun-Fon'dan mı geçiniyor? 0-3 Yaş aralığında bir doktora gösterseydi küçük oğlunu!!!???

Lafa geldi mi 1 milyon Aydınlının her derdine deva olacağını söyleyip oy toplayıp başkan olacaksın... Ondan sonra küçük oğlunun otizmli çıktığını 21 yaşında öğreneceksiniz! 

Peki, düğün değil bayram değil, bu otizm tiyatrosu neden ve ne amaçla piyasaya sürüldü?

Bayan Çerçioğlu konuşmasında oğluna 21 yaşında otizm teşhisi konulmasını "yanımızda dernek vardı, aileler vardı" şekliyle açıklıyor... 

27163-3.jpg

Çerçioğlu başkan iki oğlu ile birlikte... Küçük oğlu Şefik Alp'e Türkiye'de mi yoksa ABD'de mi otizmli teşhisi konulmuştur? Çerçioğlu başkan böylesi ÇOK ÖZEL ailevi sırrını "Geliyor Gelmekte Olan" sloganı eşliğinde "Tıkır Tıkır Çalışan Belediye Başkanı" toplantılarında yapmıştır: tesadüf olabilir mi? Otizm bir perde midir?

Şefik Alp'e yeniden acil şifalar dilerken; otizm teşhisi 2019 seçimleri öncesi mi sonrası mı konulmuştur? 

Neyse biz işin tiyatro kısmı ile ilgilenmiyoruz... O kısmını salondakiler alkışladılar zaten... Önemli olan işin otizm sırrının neden böylesi bir zamanda açıklandığı değil mi? 

Bakalım Aydın kaynaklarımızdan neler dökülecek! Acelemiz yok... 

Altı üstü bir veda partisine bakar!   

Not: Video Facebook Watch'dan alınmıştır. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.