CHP, BU YIL NEDEN '17-25 YOLSUZLUK HAFTASINI' KUTLAYAMIYOR?

CHP, BU YIL NEDEN '17-25 YOLSUZLUK HAFTASINI' KUTLAYAMIYOR?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu her yıl düzenli olarak kutladığı 17-25 yolsuzluk haftası etkinliklerini bu yıl neden kutlayamıyor?

A+A-

CHP, her yıl parti binalarına 17-25 afişleri asarlar çeşitli etkinliklerle kutlama yaparlardı.

chp-nin-yasaklanan-17-aralik-afisleri-403540.jpg

CHP, yolsuzluk ve rüşvet iddiaları üzerine yapılan 17- 25 Aralık operasyonlarının 1’inci yıldönümünde, İzmir’de ‘Soyulduk ey halkım unutma bunu’ sloganıyla sokağa inecek. Eski bakanların siyah maskeli fotoğraflarının yer aldığı afişler, izin alınamadığı için billboard yerine cadde ve sokaklara yapıştırılacak. Milliyet Gazetesi  (14.12.2014)

CHP'lilerden bu yıl bir tek dahi '17/25 Aralık' kelimesi duyamadık! Yoksa, Kemal Bey "GELİYOR, GELMEKTE OLANI" gördüğünden mütevellit, bütün belediye başkanlarını haftada bir toplamaya başladı!!!???

Sayın Kılıçdaroğlu CHP'li belediye başkanlarının hepsine teker teker kefil olduğunu söylemekte... Ortaya delilli, tanıklı, teknik takipli, bilirkişi ve mahkeme tespitli yolsuzluk dosyaları konulduğunda Kemal Bey gereğini yapacak mı? 

Sürekli siyasi ahlaktan bahseden Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, siyasi ahlakın erdemlerine uyup dosyalar ortaya çıkınca İSTİFASINI VERECEK Mİ? 

Kefil olduğunuz belediye başkanlarının verdikleri zararlara da KEFİL MİSİNİZ Kemal Bey?

Sayın Kılıçdaroğlu, siyasette kefil olduklarının yolsuzluk, evrakta sahtecilik, usulsüzlük ve diğer suçlara yönelik dosyalara işlem yapıldığında kefaretinin bedelini ödemeye hazır mıdır?

Siyasi ahlakın gereğini yapacak mı?

'17-25 Yolsuzluk Haftası' kutlamalarını bu yıl erteleyen sayın Kemal Kılıçdaroğlu, GELİYOR GELMEKTE OLANLARDAN sonra partisi CHP'nin de aynı hafta içinde anılmasından mı korkuyor?

Partisinin ikinci mitingini Kocaeli'nde yapacağını ilan ettikten sonra neden apar topar Aydın'a alıyor?

Sayın Kılıçdaroğlu, 'Bütün belediye başkanlarımıza kefilim' diyerek; haklarında mideleri bulandıracak kadar büyük, delilli, belgeli, tanıklı yolsuzluk usulsüzlük dosyalarına işlem yapacak bürokratlara da acaba göz dağı mı vermeye çalışıyor?

Telegram Haber soruyor, CHP, aklı sıra belediye başkanlarını GELMEKTE OLAN 17-25 YOLSUZLUK dosyalarından kurtarmak için mi "TIKIR TIKIR" Kayseri de topladı?

CHP'yi yönetenler, hiç kuşkunuz olmasın; hangi belediye başkanının YOLSUZLUK CV'sini istiyorsanız, bilin ki dakikalar içinde önünüze koyarız! Zaten sadece Ege Bölgesi'nden 1 düzinesi HAZIR!

Haydin hayırlı TIKIR TIKIR ÇALIŞMALAR...

5c8e528d45d2a097ac10bbfb.jpg

CHP Aydın İl... 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.