Çadır tiyatrosu!

Çadır tiyatrosu!

CHP Grup Başkan Vekili Özel, Kılıçdaroğlu’nun deprem bölgesinde kalacağı çadırın görüntülerini paylaşınca alay konusu oldu. Çünkü bir vatandaşın ifadesine göre görüntüleri paylaşan Özgür Özel o sırada Doubletree Hilton Hotel Adana’da kalıyordu

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun deprem bölgesinde ziyareti sırasında Özgür Özel tarafından video paylaşıldı. Bu videoda CHP liderinin deprem bölgesinde kalacağı çadırın görüntüleri yer alırken, paylaşımın altındaki bir yorumda yazan iddia adeta şok etti. CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel'in paylaşımının altına yorum yapan @MAkifSukur isimli vatandaş, "Peki sen neden Doubletree Hilton Hotel Adana'da kalıp, bölgede çadır konteyner tiyatrosu yapıyorsun?" dedi.

ADETA LİNÇ ETTİLER
CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, yaptığı 'çadır' paylaşımı, sosyal medyada adeta alay konusu oldu. Deprem bölgesinde bir ayı aşkın süredir bulunan onlarca bakanın kaldığı çadırlardan bir tanesi de bölgede olan Kılıçdaroğlu'na tahsis edilmişti. Çadırın içine giren Özgür Özel, çektiği videoda "Cumhurbaşkanı adayımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'nun geceyi geçireceği çadır" ifadelerini kullandı. Videoyu gören vatandaşlar, sosyal medyada Özgür Özel'i deyim yerindeyse linç etti. Bir ayı aşkın süredir onlarca bakanın da aynı çadırda kaldığını söyleyen depremzedeler, hiçbir bakandan böyle rezil bir paylaşım görmediklerini söyleyerek Özgür Özel'in videosunu yorum yağmuruna tuttu.

Özel, sosyal medyadaki paylaşımının altına yapılan yorumla alay konusu oldu.

"İTİRAZ EDERSEN FOTOĞRAF ATARIM"
@MAKİFSUKUR isimli sosyal medya kullanıcısı ise ortaya şok bir iddia attı. Çadır videosunun altına yaptığı yorumda Özgür Özel'in geceliği 3000 lira olan Doubletree Hilton Hotel Adana'da kaldığını iddia etti. @MAkif- Sukur, "Peki sen neden Doubletree Hilton Hotel Adana'da kalıp, bölgede çadır konteyner tiyatrosu yapıyorsun? 4. kattaki odandan aşağıya aynı asansör ile indik, karşımdaki masada oturdun. Aynı açık büfeden kahvaltı ettik! Tarih ve fotoğraf da atarım itiraz edersen!" dedi.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.