Aydın BŞB ASKİ'de kredi skandalından sonra şimdi de "dolandırıcılık" skandalı! M.G. 17 ilçede yüzlerce ASKİ çalışanını...

Aydın BŞB ASKİ'de kredi skandalından sonra şimdi de "dolandırıcılık" skandalı! M.G. 17 ilçede yüzlerce ASKİ çalışanını...

Trollerin Aydın BŞB Başkanı Çerçioğlu için "Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı'nda 'Kadın Bakan' olacak" propagandalarını pompaladığı bugünlerde; bu defa kredi skandalından sonra ASKİ'de "DOLANDIRCILIK" skandalı patladı!

A+A-

Telegram Haber,  21 Nisan 2022 tarihli "Aydın BŞB ASKİ'de banka kredisi skandalı! Bir müdürün personel üzerinden en az 600 bin TL..." Aydın BŞB ASKİ'de banka kredisi skandalı! Bir müdürün personel üzerinden en az 600 bin TL... başlıklı haberinde; ASKİ Genel Müdürü Hakan Olgaç'ın referansı ile istihdam edildiği belirtilen bir daire başkanlığı müdürünün, en az 10 ASKİ çalışanına kredi çektirip, ödemeyerek mağdur ettiğini gündeme getirmişti. 

Haberimizin ardından en az 10 ASKİ çalışanına 600 Bin TL kredi çektirip bar da pavyonda yiyen "O Müdür"ün açığa alındığını da 3 Mayıs 2022 tarihli "ASKİ'de 'Kredi Sevdalısı Müdür' açığa alındı, işin boyutu büyüdü!" ASKİ'de 'Kredi Sevdalısı Müdür' açığa alındı, işin boyutu büyüdü! başlıklı haberimizde değerlendirmiştik. 

Haberimizde, "Yeni iddialara göre; o müdür ASKİ'ye iş yapan firmalardan da paralar almış! ASKİ kaynaklarının gece hayatına düşkün olduğunu belirtiği o müdürün, kısa sürede ev, araba edindiği, hayatın olağan akışına ters bir yaşam sürdüğünün altını çizdiler!" dedikten sonra, Diyarbakır'dan Genel Müdür Olgaç tarafından transfer edilen o becerikli müdürün Aydın BŞB ASKİ'nin bereketli ortamını nasıl fırsata çevirdiğinden de bukleler sunmuştuk okurlarımıza!

Aydın BŞB ASKİ kaynaklarının aktardığı son dakika bilgilerine göre; bu defa ASKİ'de kredi skandalının ardından "DOLANDIRCILIK" skandalı patlamış!

285208616-720148899302664-7785244669087290895-n-1.jpg

Aydın Manşet gazetesine de Ekim 2020 ayında haber olan M.G. için, ASKİ kaynakları, 17 ilçede yüzlerce ASKİ çalışanını dolandırdığını öne sürdüler!

ASKİ Genel Müdürü Hakan Olgaç'ın yardımcısı Ozan Çavuşoğlu'nun "has adamı" olduğu belirtilen M.G.'nin, dolandırıcılık skandalının patlamasının ardından M.G.'nin güvercin gibi uçurularak işten atıldığını belirttiler!

17 ilçede yüzlerce ASKİ çalışanı dolandırıldığını iddia eden ASKİ kaynakları, düne kadar M.G.'nin arkasında Ozan Çavuşoğlu'nun durduğunun unutulmamasını, işten atmakla yüzlerce emekçinin mağduriyetinin giderilmeyeceğini, Genel Müdür Olgaç ve yardımcısı Çavuşoğlu'nun dolandırılan emekçilerin haklarını, hukuklarını savunmaya davet ettiklerini belirttiler!

Güvercin gibi uçurularak işten atılan dolandırıcılık skandalına adı karışan M.G. hakkında bakalım haberimizin ardından Olgaç ve Çavuşoğlu mağdur olan ASKİ çalışanlarına nasıl bir yol gösterecekler! 

Olgaç ve Çavuşoğlu, M.G. hakkında hukuki bir işlem başlatacaklar mı yoksa "işten attık" deyip, dolandırıcılık skandalını küllenmeye mi bırakacaklar?

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.