Aydın BŞB ASKİ'de banka kredisi skandalı! Bir müdürün personel üzerinden en az 600 bin TL...

Aydın BŞB ASKİ'de banka kredisi skandalı! Bir müdürün personel üzerinden en az 600 bin TL...

Aydın BŞB'de sular durulacak gibi görünmüyor! Her gün bir yeni skandalın patladığı Aydın BŞB'de, bu yeni skandal da ASKİ'de ortaya çıktı...

A+A-

Aydın BŞB'de "Asfalt Dosyası" patladı patlayacak korkusu büyüyerek yaşanırken, bu defa skandalın adresi Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) şirketi oldu!

ASKİ Genel Müdürü Hakan Olgaç'ın referansı ile istihdam edildiği belirtilen bir daire başkanlığı müdürünün, en az 10 ASKİ çalışanına kredi çektirip, ödemeyerek mağdur ettiği belirtiliyor!

Son dakika ASKİ kaynaklarının aktardığı bilgilere göre; ASKİ'ye Genel Müdür Hakan Olgaç'ın referansı ile transfer edilen "O" müdürün, ASKİ çalışanları üzerinden (EN AZ 10 ÇALIŞAN) bankalardan kredi çektirdiği, geriye ödemeyerek çalışanları mağdur ettiği öne sürülüyor!

En az 10 personele çektirdiği ve kullanıp geriye ödemediği kredilerin toplam tutarının 500 bin liranın üstünde 600 bin TL'ye yakın olduğunu öne süren ASKİ kaynakları, kredi skandalının patlamasının ardından Genel Müdür Hakan Olgaç'ın "O" müdürü izine çıkardığı bilgisine yer verdi!

Öte yandan Aydın BŞB'de tek gündemin Asfalt Dosyasının ne zaman patlayacağı olduğu belirtiliyor! Asfalt dosyasının patlama korkusundan dolayı pek çok üst düzey bürokratın görüntü için belediyeye gelip gittiğine yer veriliyor!

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.