ASKİ'de 'Kredi Sevdalısı Müdür' açığa alındı, işin boyutu büyüdü!

ASKİ'de 'Kredi Sevdalısı Müdür' açığa alındı, işin boyutu büyüdü!

Aydın BŞB'nin, Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi'ndeki (ASKİ) kredi skandalı büyüdü! Skandal kredi haberimizin ardından açığa alınan müdür, ASKİ'ye iş yapan firmalardan da paralar almış!

A+A-

"Aydın BŞB ASKİ'de banka kredisi skandalı! Bir müdürün personel üzerinden en az 600 bin TL..."Aydın BŞB ASKİ'de banka kredisi skandalı! Bir müdürün personel üzerinden en az 600 bin TL... 21 Nisan 2022 başlıklı haberimizde, ASKİ'de patlak veren banka kredisi skandalına yer vermiştik!

ASKİ Kaynakları, Telegram Haber'nin bu haberinin ardından ASKİ Arıtma Tesisleri Başkanlığı'nda müdür olan E.Y.'nin açığa alınıp soruşturma başlatılacağını belirtmişlerdi...

Haberde, E.Y. adlı müdürün en az 10 ASKİ personeline bankalardan 600 Bin TL'ye yakın kredi çektirip, kullanıp, ödemediği iddiasına yer vermiştik.

ASKİ kaynakları, ASKİ Genel Müdürü Hakan Olgaç ve yardımcısı Ozan Çavuşoğlu'nun referansları doğrultusunda o müdürün Diyarbakır'dan ASKİ'ye transfer edildiğini öne sürmüşlerdi...

ASKİ kaynaklarından gelen yeni bilgilere göre; açığa alınan o müdürün skandalları personel üzerinden kredi çektirtmekle de sınırlı değilmiş!

Yeni iddialara göre; o müdür ASKİ'ye iş yapan firmalardan da paralar almış! ASKİ kaynaklarının gece hayatına düşkün olduğunu belirtiği o müdürün, kısa sürede ev, araba edindiği, hayatın olağan akışına ters bir yaşam sürdüğünün altını çizdiler!

ASKİ kaynakları, o müdürün ASKİ'ye iş yapan firmalardan ne karşılığında para aldığını bilmediklerini fakat, rakamın çok büyük olduğunu ve firmaların bayramdan sonra yasal yollardan haklarını aramaya kalkışmasıyla birlikte skandallar zinciri fotoğrafın netleşeceğini belirttiler!

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.