Ak Parti Bornova teşkilatından Hakan Beşyıldız'a 'güven oyu'

Ak Parti Bornova teşkilatından Hakan Beşyıldız'a 'güven oyu'

AK Bornova’da Beşyıldız’a güven oyu: Birliği sağlar, partiyi toparlar…

A+A-

Hasan Ali Karaman’ın sağlık problemleri sebebiyle istifasının ardından bir türlü atanamayan İlçe Başkanı partilileri üzüyor. Karaman’ın listesinden çok sayıda ilçe başkanı adayı çıkmasının doğru olmadığını ifade eden partililer, kamuoyunda sıkça ismi konuşulan Bornovalı iş adamı Hakan Beşyıldız ismine ise sıcak bakıyor.

CHP’nin sürekli kan kaybettiği, hem yerel, hem de genelde sık sık istifaların yaşandığı bir dönemde AK Parti’nin yeniden güç birliği yapıp öncelikle atama işinin çözülmesi gerektiğine dikkat çeken partililer “Böyle bir ortamda, partiyi derleyip – toparlayıcı, İl ve Genel Merkezle diyaloğu iyi, Bornovalıların yakından tanıdığı, ticari ve beşeri ilişkileri sağlam bir ilçe başkanına ihtiyacı var... Mevcut adaylar arasında çok kıymetli isimler var ancak Hakan Beşyıldız ismi burada daha ağır basıyor. Partiye sevgi ve sempatisi, ticari alandaki başarıları, spor ve özellikle gençleri spora yönlendirmesi, dik duruşu ile Hakan Beşyıldız’ın AK Parti Bornova’yı yerelde iktidara taşıyacağına inanıyoruz” diye konuşuyor.

Çok sayıda partilinin yanı sıra esnaf kesiminin de sık sık dile getirdiği Hakan Beşyıldız ismi ilçe gündeminde de yer buluyor. Geçtiğimiz günlerde AK Partili bir esnaf ise “Yakından tanıdığımız, bu ilçe için bugüne kadar güzel projelerle ismi anılan Hakan Beşyıldız varken başka isim aranması şaşırtıyor” şeklinde konuştu. 

BEŞYILDIZ… BURADAYIZ, GÖREVDEN KAÇMAYIZ

Öte yandan, partililerin hüsnüzânı için teşekkür eden, daha önce de açıkladığı gibi hiçbir zaman görevden kaçmadığına dikkat çeken Hakan Beşyıldız ise “Bizim hem beşeri, hem de ticari ilişkilerimizin düsturu olarak görevden kaçma lüksümüz yok. Allaha şükür, bu yaşımıza kadar kimseden bir şey istemedik, istemeyiz de ancak bir görev verilmesi halinde de Allah’ın izni ile onu en iyi şekilde ifâ etmek için ne gerekiyorsa yaparız” şeklinde konuştu.

Kaynak: Yeşil Bornova

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.