Ağbaba yoruldu! Aday adayı görüşme randevularını iptal etti...

Ağbaba yoruldu! Aday adayı görüşme randevularını iptal etti...

Veli Ağbaba, Malatya'nın yolunu tuttu...

A+A-

Öncelikle, son dakika kulis bilgisi aktaralım... Önceki CHP Genel Başkanı olan Kemal Kılıçdaroğlu, Mustafa Tunç Soyer'in İzBB adaylığı için devreye girmiş! İyi de yapmış... Kemal Bey, aman dikkat ediniz devreleriniz yanmasın! Ne oldu da düğünde Soyer'in adaylığını açıklamaktan imtina ettiniz? Havanızdan, İzmir'in mozzarellacı medyacıları bile yanınıza yanaşamamıştı bu 17 dakikalık düğün resitalinizde! 
Bu gelişmeye başka pencereden bakıldığında; Soyer, Kemal Bey'den dahi medet ummaya başlamışsa, özetle, Soyer'i GÜZEL GÜNLER bekliyor demektir! 
Eh... O güzel günlere da az kaldı... 15 Ocak 2024 tarihi uygun mudur? 

Gelelim şimdi aday belirlemede uzman olan Malatya milletvekili Veli Ağbaba'nın hallerine... Aday adaylarından edinilen bilgilere göre; Ağbaba dün aday adayları ile yapacağı (randevusu en erken cumartesi gününden alınmış) görüşmeleri iptal etmiş!
Gerekçe olarak da CHP'nin salı günleri TBMM'de yaptığı grup toplantısını göstermiş!
Şimdi, Ağbaba gibi yılların deneyimli bir vekili, CHP grup toplantılarının salı günü yapıldığını yeni mi öğrenmiştir? 
Bir insan, en başarılı olduğu bir işte, neden böylesine randevuları çok önceden alınmış görüşmelerini iptal eder? 
Yoksa, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan "çek elini artık" talimatı mı almıştır?
Peki, CHP'de her şey normal seyrinde gidiyorsa, neden pazartesi günü apar topar İzmir'e PM çıkartması kararı alınmıştır?
İBB Başkanı İmamoğlu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i olması beklenilen gelişmeler hakkında bilgilendirmiş midir? 
Açıkçası, bu gelişmeleri alt alta, üst üste topladığınızda, Kılıçdaroğlu döneminin "GÜZİDE" belediye başkanlarına "BÜYÜK OPERASYON" geliyor demektir!
Bu bağlamda, bugün başlayan ve 29'unda bitecek İzmir Çıkartması da "İŞARET FİŞEĞİ" olarak görebilirsiniz! (Böylesi bir karar alınmasaydı, parti çok büyük zarar görecekti ve 31 Mart hüsranla sonuçlanacaktı.) 
Telegram Haber olarak da bu saatten sonra ne Veli Ağbaba'nın ne de Seyit Torun'un aday belirleme sürecinde "ZERRE" kadar etkilerinin kalmadığını açıklıyoruz!
Aday adayları da almış oldukları randevularının güme gitmesine üzülmesinler, çünkü, köylü köyüne, yolcu yoluna çoktan çıktı bile!
Hepsi bir yana; başta CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve destekçisi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ve bir PM Üyesini (İsmi saklı) aldıkları bu kararlar çerçevesinde kutluyor ve 15 Ocak'a kadar da kolaylıklar diliyoruz!

Devam edecek...
  

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.