Hatice Zeybek'ten Özgür Özel'e titreyip kendine gelmesini sağlayacak öneri geldi!

Hatice Zeybek'ten Özgür Özel'e titreyip kendine gelmesini sağlayacak öneri geldi!

İzmirli Ziraat Yüksek Mühendisi Hatice Zeybek, yaptığı paylaşımda CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e öyle bir öneri ile geldi ki; CHP'yi İzmir ÖZELİNDE düzlüğe çıkaracağı bir yana, "KURULUŞ FELSEFESİ"ne dönmesinde de ilk adımı atmasını sağlayacak düzeyde...

A+A-

Ziraat Yüksek Mühendisi Hatice Zeybek'ten CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e öyle bir "ÖZEL" teklif geldi ki sormayınız! Zeybek'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın neresine bakarsanız bakın, CHP'yi "FABRİKA AYARLARINA" taşıyacak oluşu bir yana, üfürükten tayyare projeler de içermiyor!
Açıkçası, CHP Genel Başkanı Özel'e bu teklifi kaçırmamasını tüm samimiyetimizle belirtiyoruz!

İşte Özgür Özel'in bile başını döndürecek hatta titretip kendisine gelmesini sağlayacak Zeybek'in teklifi: 

"CHP genel başkanı Özgür Özel İzmir 'e kadın aday bulamadığı için Çerçioğlu' nu yine düşünüyormuş 
Sayın Özel beni aday gösterebilirsiniz
Söz veriyorum TMMOB başta olmak üzere hiçbir akıl grubu ile kapışmam. İş birliği yaparım. Her türlü rantsal talana HAYIR derim. Havada uçuşan PURECELERİ (roman köyü, EFES TARLASI, kadın KOOPERATİFLERİ, arka mahalle, İnciraltı projesi, Çeşme Urla projesi, karakılçık buğdayı üretimi,... vb) çöpe atarım. Alt yapı, ulaşım,... vb çalışmalar gelecek 100 yıl için planlanır ve yapılır. LİYAKAT baştacım olur. Yanımda çalışan müdürleri filan İzmir 'in o lüks gece kulüplerinde para saçarken göremezsiniz. Ailem başta olmak üzere yakınlarımdan hiç şikayet almazsınız. Alt kimlik ile siyaset yapmam. Partinizin üst düzey ATANMIŞ TEMSİLİYETleri ile de akçeli işlere hiç girmem. Torba ile kazanılan ilçelerin yönetim değişimine ön ayak olmam. Örgüt, yerelin üstündedir derim.
Ege üniversitesi ziraat fakültesi durur iken TARIM ÜNİVERSİTESİ kurmayı aklımdan bile geçirmem........OTSB 'leri sınırımdan içeri sokmam. TÜSİAD gibi sermaye temsilcileri ile f tohum merkezi filan kurmam......
TARIM/KIRSAL konusuna girmiyorum bile. O konu bende TARIM/KIRSAL ile ilgili HÜKÜMET bile bizi örnek alır. Daha ne olsun
Biliyorum ki geçmişte yapılan yanlış işler konusunu çözmek biraz zamanımızı alır. Sıkıntı yok. Çözülür. Borçlar konusu, aşırı personel sayısı, satılan gayrimenkullerin yerinin doldurulamaması,... vb konular itiraf edeyim büyük sıkıntı olacak.
Bunlar işinize gelmez ise olmadı yine beni YDK 'dan OY BİRLİĞİ ile ihraç edersiniz  Alışık olduğum bir durum olduğu için bana bir şey olmaz.
Not : İthal adaylar ile İzmirlinin oylarını alamayacaksınız. Yerli adayların da en temizini seçin derim. Benden demesi."
Hatice ZEYBEK
Zir. Yük. Müh.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.