366. GÜN

366. GÜN

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününün "adam"ı Buğra Gökçe hakkında şok kıyafet iddiası!

A+A-

8032021201616-1678-002.jpg

Buğra Gökçe... İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri...

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü anma etkinliklerini alt-üst eden "adam" olarak sosyal medya tarihine geçen isim oldu...

Gökçe, yukarıdaki fotoğrafı 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü anma etkinliklerinin yüzü suyu hürmetine sosyal medya hesabından yayınlayınca, bırakın İzmir'i, Hanya'dan Konya'ya, Göttingen'den Göteborg'a, dünyanın her bir noktasından "beğeni" topladı diyebilirsiniz!

Gazeteci Süleyman Gencel, konuya daha fazla Fransız kalamamış, sosyal medya hesabından pütürsüz ve yalın bir dil kullanarak paylaşımda bulunmuş:

0aabbcdd-ab3c-4359-b241-819fc1855fc9.jpg

CHP'li Yeliz Tunç'ta konuya Amerikalı tarzda yaklaşarak, NYT'ye manşet olacak değerlendirmelerde bulunup, Gökçe'nin kadınların önünde bi güzel yayılışını kutlamış:

c58440d4-1862-4bd4-9985-d0fc2998dee7.jpg

Düşünün şimdi... 8 Mart (Dün) Fransa'daki kadınlar demokratik haklarını iyileştirmek için greve gittiklerini haykırmak adına meydanlara inmiş, bu yanda da İzmir Büyükşehir Belediyesinin bir avuç mutlu insanı amiriyle poz veriyor! 

aw262720-08-002.jpg

Öte yandan Buğra Gökçe, bu pozu ile her ne kadar sosyal medyada "TT" pozisyonuna düşmüş olsa da, bereket versin yorumcular Gökçe'nin bu pozundan yola çıkarak Adnan Oktar'ın ve Kedicikleri ile çektirdiği pozlarla karşılaştırmamışlar! Malumunuz; Adnan Oktar da Kediciklerle her çektirdiği pozda Kedicikler ayakta durur, kendisi de saltanat koltuğunda otururdu!

Bu da CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Ünal'ın "Sen çok yaşa padişahım" paylaşımı: 

681a7b71-d90a-40bc-8953-611158551c1c.jpg

Neyse... Asıl şok ve bomba iddiaya gelelim...

Sosyal medyadan edindiğimiz bu Buğra Gökçe fotoğrafı için bakın neler yazıldı:"Buğra Gökçe'nin Hıdırellez kıyafeti!"

Bu çok özel kıyafet için daha fazla yorum alıntısı yapmaya gerek var mı?

d32dbab7-4b46-45bc-90c4-b1fe872c7f87.jpg

Yalnız... 

Gerçek olan şu ki; İzmir'de en şık giyinen adamlar yarışması yapılmış olsa sanırım ilk üçe sayın Buğra Gökçe Bey rahatlıkla girebilir!

Neden mi?

Önceki dönem bir CHP Genel Başkan Yardımcısı, en az 10 gün Buğra Gökçe'nin Bülent Kuşoğlu'nun düğününde giydiği kıyafeti anlatmıştı!

Şöyle ki; o Genel Başkan Yardımcısı Buğra Gökçe'nin Kuşoğlu'nun düğününde giydiği ayakkabıdan tutun, taktığı kravata varıncaya kadar markasını ve dünya pazarlarındaki etiket fiyatlarını da belirterek anlatıyordu!

Temsil, giydiği pantolonunun İngiliz terzilerinin diktiğini iddia ediyor, buna benzemez, kolundaki saatin markasını ve camekandaki etiket fiyatını bile söylüyordu...

Bu kişinin kim olduğunu Buğra Gökçe'de bilmiştir! Bilmemesi düşünülemez zaten! En az 50 kişinin de Buğra Gökçe'ye "bak bak bu varya, senin Kuşoğlu'nun düğününde giydiğin kıyafetleri sağda solda anlatıyor" dediğini düşünüyoruz...

Pencerenin öbür tarafından bakıldığında, İzmir Büyükşehir Belediyesinin onca yükü Buğra Gökçe'nin omuzlarında değil mi?

Temsil, Büyükşehir Belediyesinin bir şirketine Genel Müdür olarak mı atandınız; Buğra Gökçe ile aranızı iyi tutmamışsanız, bekle gari Ankara'dan onayınız gelecek diye! 

Daha fazla uzatmadan Fransızların sözüyle noktalayalım: "Adam var, adamcık var." 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar