Zeki girişimci! Şirket kurdu, 57 gün sonra İZDOĞA'dan 650 Bin TL'lik ihale cebine konuldu...

Zeki girişimci! Şirket kurdu, 57 gün sonra İZDOĞA'dan 650 Bin TL'lik ihale cebine konuldu...

Ölülere değil, İZDOĞA'nın "Yaşayan Parkları"na belgesel çekilmiş! İZDOĞA, bu belgeseli hangi film festivalinde izleyici ile buluşturacak? Cannes mi? Altın Koza mı? Venedik Film Festivali mi? Berlin Film Festivali mi? Locarno Film Festivali mi?

A+A-

İhale Kayıt No    2022/1230129
İhale Adı    Belgesel çekim hizmeti alımı
İhale Türü - Usulü    Hizmet - Pazarlık - Pazarlık (MD 21 F)
Kısmi Teklif    Verilemez
İhale Branş Kodları (OKAS)    92100000
İhale Onay Tarihi    11.11.2022
İlanın Şekli    Sonuç İlanı
İşin Yapılacağı Yer  : İZDOĞA A.Ş. YAŞAYAN PARKLARINDA ÇEKİM İŞLERİ YAPILACAK, TESLİMİ İZDOĞA A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NE YAPILACAKTIR

İzBB'nin İZDOĞA şirketi, çıktığı " İZDOĞA A.Ş. YAŞAYAN PARKLARINDA ÇEKİM İŞLERİ YAPILACAK" belgesel çekimi ihalesine KİK, 11 Kasım 2022 günü onay veriyor...
İZDOĞA, ihale onay tarihinden 7 gün sonra (18.11.2022) MONS REKLAMCILIK YAPIMCILIK VE ORGANİZASYON SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ'ni buluyor ve PAZARLIK MASASINA DAVET EDİYOR!

İZDOĞA, ihale ile yapılacak olan işin İhale Branş Kodunu (OKAS) da ihaleye koymayı unutmuyor!
92100000 Nolu OKAS kodunun karşılığı: "Sinema Filmi Ve Video Hizmetleri"

İhaleyi MONS REKLAMCILIK YAPIMCILIK VE ORGANİZASYON SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ alıyor ya da veriliyor!
Zaten ihaleye MONS'un dışında çağırılan eden de yok!

Mons şirketi 22 Ağustos 2022 günü kuruluyor!
İşte belgesi: 

mons.png

Ticaret Sicili gazetesi verilerine göre; şirketin sahibi Karşıyaka'da ikamet eden Orhan Akçay görünüyor!
Şirketin sermayesi 10 Bin TL. 
İşte belgesi: 

adsmommms.png

10 Bin TL sermaye ile MONS şirketini kuran Orhan Akçay, her halde belgesel çekimlerinde kullanacağı kamera ve ekipmanları AMAZON.COM'dan en uygun bir fiyatla tedarik etmiş olmalı! (Şirketin, asil ve soylu gizli bir CHP'li ortağının olduğu iddia ediliyor!) 
Kolay değil, 10 Bin TL sermaye ile bırakın kamera, ekipman almayı, bu devirde PLATO kurulabilir, 35'lik ya da SİNEMASKOP uzun metraj film bile çekebilirsiniz!
MONS'un kurucusu Akçay, şirketini kurduktan 57 gün sonra kendisini İZDOĞA'nın ihale PAZARLIK MASASINDA buluyor!
İlginç olan, yüzlerce bu işi yapabilecek onlarca yıllık KURUMSAL şirketler İzmir'de dururken; İZDOĞA'cılar ihaleye onay aldıktan 7 gün sonra PAZARLIK MASASINA davet edecek BİRTEK bu MONS (57 Gün önce kurulan) şirketini bulabiliyor!
İşte ihalenin belgesi: 

micir-001.jpg

Ne hoş ihale davetiyesi değil mi?
Şirket kuruyorsun, 2 ayını bile doldurmadan, kamuda hiç bir İŞ BİTİRMEN dahi olmadan pazarlık usulünden 650 Bin TL'lik ihaleyi koyuveriyorlar cebine!
Adamlar haklı!
Bugüne kadar neyin hesabı soruldu ki; nasıl olsa bunun da hesabını soran çıkmaz deyip, istediklerini yapmakta, dilediklerine de ihaleleri verebiliyorlar!

Peki, böylesi bir ihaleyi Ak Partili ya da CHP'nin dışındaki bir partinin belediyesinin şirketi gerçekleştirmiş olsaydı, ortalık Hak, Hukuk, Adalet naraları atandan geçilir miydi? 

Not: İZDOĞA'cılar, ihale ilanında belirttikleri "İZDOĞA A.Ş. YAŞAYAN PARKLARINDA ÇEKİM İŞLERİ YAPILACAK" yaşayan ve ölü parkların adetlerini isim isim, tane tane resmi web sitelerinde yayımlamayı düşünürler mi? 
Cahilliğimize versinler, bilelim ki yerlerini, hangi yaşayan park nerede, ölmüş park varsa nerede... Gibisinden... Bir sonraki haberimiz belgesel tadında olmasa bile; en azından zengin bir görselle yayımlamış oluruz diye düşünüyoruz! 


 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.