Yeşim Salkım'a 100 binlik ‘Satılık’ davası

Yeşim Salkım'a 100 binlik ‘Satılık’ davası

Programın ardından Yeşim Salkım, sosyal medya hesabından bir video paylaşmıştı.

A+A-

Bir magazin programında geçtiğimiz aylarda Ece Erken’in eski sevgilisinin aracına zarar verdiği haberini gündeme getirilirken bu sırada Yeşim Salkım’a gönderme yapılmıştı. Yeşim Salkım, sosyal medyadan yaptığı açıklamada ‘Satılık’ diye hakarette bulunurken program sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel, tarafından hakkında 100 bin liralık tazminat davası açıldı.

0x0-yesim-salkima-100-binlik-satilik-davasi-1616054231900.jpg

Bir magazin programında geçtiğimiz aylarda Ece Erken'in Şafak Mahmutyazıcıoğlu evlerinin önüne giderek araçlarına zarar verdiği anlara dair görüntüler yayınlamıştı. Program sunucuları da ''Kocama dokunma etiketi açanlar. Neredesiniz? Niye konuşmuyorsunuz? Ne oldu? '' demişti.

O SÖZLERE DAVA

Programın ardından Yeşim Salkım, sosyal medya hesabından bir video paylaşmıştı. Paylaşımından ''Müdire hanım kılıklı, yandaş', 'Hayatımda sizin kadar satılık insan tanımadım'' ifadesini kullanmıştı. Salkım'ın açıklaması gündeme bomba gibi düşmüş program sunucuları yasal haklarını savunacaklarını dile getirmişti.

MANEVİ ZARAR

Yaşanan açıklama krizinin ardından program sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel, Salkım'ın kişilik haklarına zarar verildiğini, kendileri üzerinden reklam yapılmaya çalışıldığını iddia ederek mahkemeye başvurdu. Manevi olarak açılan tazminat davasında ikili 100 bin lira talep etti. Kendisine dava açılan Yeşim Salkım, açıklamasında ikiliyi hedef almadığını iddia etti.

Deniz Yusufoğlu

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.