Yeni Şafak, FETÖ'nün Kılıçdaroğlu'nu aylarca özel kalemi Şükran Kütükçü üzerinden dinlediğini öne sürdü!

Yeni Şafak, FETÖ'nün Kılıçdaroğlu'nu aylarca özel kalemi Şükran Kütükçü üzerinden dinlediğini öne sürdü!

Yeni Şafak gazetesi, Deniz Baykal kurulan kaset kumpasına ilişkin ilginç detayları gündeme getirdi... Köşe yazarı Likoğlu, Kılıçdaroğlu'nun da aylarca FETÖ tarafından özel kalemi Şükran Kütükçü üzerinden dinlendiğini yazdı...

A+A-

Yeni Şafak gazetesi köşe yazarı Hüseyin Likoğlu, bugün yayımlanan "Sizin aday belirleme iradeniz mi var!" başlıklı yazısında, Baykal ve Kılıçdaroğlu'nun 2008 yılında FETÖ tarafından dinlemeye alındıkları bilgilerine yer verdi. 

Likoğlu, Kılıçdaroğlu'nun o dönem özel kalem müdürü Şükran Kütükçü üzerinden aylarca dinlendiğini öne sürdü.

İşte İlkoğlu'nun yazısındaki o bölüm: 

"BAYKAL-KILIÇDAROĞLU AYNI ANDA DİNLEMEYE ALINDI

CHP’de 2010 Mayıs’ında bir kaset kumpasıyla yönetim el değiştirdi. Kemal Kılıçdaroğlu’nun genel başkanlık sürecine baktığımızda her aşamada ABD destekli Fetullahçı Terör Örgütünün izlerini görüyoruz.

2010 yılında kaset kumpası yüzünden CHP genel başkanlığından istifa etmek zorunda kalan Deniz Baykal ile kumpasın ardından genel başkan olan Kemal Kılıçdaroğlu, 2008 yılında aynı anda Fetullahçı Terör Örgütü tarafından yasadışı dinlemeye alındı.

Kılıçdaroğlu, o zamanki özel kalem müdiresi Şükran Kütükçü üzerinden aylarca dinlendi. Deniz Baykal da yine aynı ekip tarafından dinlendi. Bu dinlemelerden elde edilen donelerle kurulan kumpas yüzünden Deniz Baykal istifa etti.

Deniz Baykal’ın istifa edip Ankara’da Angora sitesindeki evine kapandığı dönemde diğer CHP’li yetkililer gibi CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu da Baykal’ı ziyaret etti. Baykal’ın evinden çıkan her yetkiliye gazeteciler, Baykal’ın istifadan vaz geçip geçmediğini, Kılıçdaroğlu’na da aday olup olmadığını soruyorlardı.

Kılıçdaroğlu, kesin bir dille aday olmadığını ilan ettikten bir gün sonra CHP Genel Merkezinde bir basın toplantısı düzenledi. Bir gün önce aday olmadığını kesin bir dille ifade eden Kılıçdaroğlu’nun ne diyeceği merakıyla salonu doldurmuştu gazeteciler. Kürsüye çıkan Kılıçdaroğlu sanki “Kesinlikle aday değilim” dememiş gibi CHP genel başkanlığına aday olduğunu ilan etti."

20160405-kilicdaroglu-nun-ozel-kalemi-chp-grubunda.jpg

ypsqlewz-400x400.jpeg

7bdb73ac-be4a-4989-8cee-1c9dbdfa7c33.jpg

Kütükçü, Kılıçdaroğlu'nun milletevkilliği mazbatasını aldıktan sonra Twitter da bu fotoğrafı paylaşılmıştı. 

Not: Yazının tamamı için tıklayınız

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.