Yangın bacayı sarınca, Aydın BŞB giriş kapısına iki genel sekreter yardımcısı nöbetçi olarak dikildi!

Yangın bacayı sarınca, Aydın BŞB giriş kapısına iki genel sekreter yardımcısı nöbetçi olarak dikildi!

Aydın BŞB'de "Sıkıyönetim" önlemleri! Kameraların ve 7/24 güvenlikçilerin bulunduğu kapı girişine; bu defa 2 Genel Sekreter Yardımcısı dikildiği, çalışanların adeta denetime tabi tutuldukları ihbar edildi!

A+A-

Aydın Büyükşehir Belediyesinde, 2. "Geliyor Gelmekte Olan" vakasının yaşandığı ihbar edildi!

Bilindiği üzere; CHP, 17-19 Aralık tarihlerinde tüm belediye başkanlarını "Geliyor Gelmekte Olan" sloganı ve "Tıkır Tıkır Çalışan Belediye Başkanları" başlığı altında Kayseri'de toplamıştı... 

Kayseri toplantılarının ilk meyvesine Aydın da rastlanıldığını, Aydın BŞB'nin dünyanın develerini Ilıcabaşı'nda "Deve Güreşleri Dünya Kupası" kapışmalarında toplayacağını haberimizle duyurmuştuk...

Aydın BŞB, 'Deve Güreşleri'nde çıtayı yükseltti: Dünya Kupası için dünyanın develerini Ilıcabaşı'nda topluyor! Aydın BŞB, 'Deve Güreşleri'nde çıtayı yükseltti: Dünya Kupası için dünyanın develerini Ilıcabaşı'nda topluyor!

Bu defa Aydın BŞB'de 2. "Geliyor Gelmekte Olan" vakasının yaşandığını çalışanlar ihbar etti! Çalışanların özellikle bayan çalışanların rahatsızlık duyduğu bu şok gelişmede; iki Aydın BŞB Genel Sekreter Yardımcısı'nın kapıya dikildiğini, işe gelen personeli adeta denetime tabi tuttukları belirtildi! 

Genel Sekreter Yardımcıları Tahsin Kocaman ve Zafer Uçar'ın kameraların, güvenlikçilerin bulunduğu kapı girişinde "denetleme" görevi yapmaları, çalışanlar arasında "YANGIN BACAYI SARINCA; NE YAPACAKLARINI ŞAŞIRDILAR", "DEVLET YAKALARINA YAPIŞINCA GÖRECEKLER GÜNLERİNİ" vb. gibi yorumların da artık YÜKSEK PERDEDEN yapıldığına dikkat çekildi! 

Öte yandan Aydın BŞB yönetim burjuvasının neredeyse tamamının Aydın'ın en lüks rezidanslarında oturduğuna dikkat çeken emekçiler, "İmza yetkisi olan neredeyse tüm yönetim kadrosunun o milyonlarca liralık lüks rezidans sitesinde ikamet etmeleri tesadüf olabilir mi?" sorusunu yönelterek, 9-10 bin liralık maaşla rezidans dairesi olan isimleri tek tek Telegram Haber'e göndereceklerini ifade ettiler.

Aydın BŞB emekçilerinin "Yönetim Burjuvası" bu rezidanslarda oturuyor iddialarının yer alacağı haberimiz; gün içinde geliyor...

864d1845-af0a-4efb-beb9-e38d79a4362e.jpg

   

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.