VELİ AĞBABA, DEDE ÇOCUĞU VE İSTİSMAR

VELİ AĞBABA, DEDE ÇOCUĞU VE İSTİSMAR

VELİ AĞBABA, DEDE ÇOCUĞU VE İSTİSMAR

A+A-

turan-guzel-640x420.jpg

TURAN GÜZEL 

Ulan arkadaş bir türlü iflah olmayacak bir milletiz. Çeyrek asırdır anamız ağladı dinimiz ile değerlerimiz ile Yallah, Bismillah ve Elhamdülillah ile kandırılıp, aldatılıp istismar edilmekten. Üstelik yaşadığımız bunca acı tecrübelere rağmen ders almadık ve alacak gibi değiliz.

Buyrun size nerenizden gülseniz yeridir dedirtecek bir başka istismar konusu daha.
Malumunuz olduğu üzere ve sık sık kalemime doladığım, Kuran’ın da ibretle anlattığı KARUN’UN Malatya şubesi ve CHP’nin Malatya da Malatyalıların adeta başına bela eylediği Veli Ağbaba’nın (doğrusu AKBABA ) aldatma, kandırma ve istismar etme taktiğine.

BEN DEDE OĞLU, DEDE TORUNUYUM!!

Ulan peygamber çocuğu olsan ne olur ki!? H.Z Muhammed’in amcaları, H.Z İbrahim’in Karısı, H.Z Nuh’un oğlunun bile azaptan kurtulamadığını ve kafir olarak öldüğünü defaatle anlatıp dururken Kuran; DEDE OĞLUYUM, DEDE TORUNUYUM türü ucuz ve ahlaksız propaganda ile topladığın hasat azımsanır bir ayıp, ahlaksızlık ve haram değil midir?!

OYSA!

İslam ile Alevilik mezhebinin gerekleri ile DEDELİK MAKAMI ve oranın gerektirdiği haram, helal, kul hakkı gibi yüksek değerler ile zerre kadar alakası olmayan yaşam tarzınla, küfürlü ve zehirli dilinle, despotik tavrın, akla zarar ve nereden bulduğunun açıklanmasının pek mümkün olmadığı dudak uçuklatan servet sahibi olman hasebiyle küstahlık, kibir ve küçük dağları ben yarattım edepsizliğin ile Muhammed’in çocuğu olsan kaç yazar kaç bozarsın be AKBABA!!

Evet, gerçek karakteri bu ve dolayısıyla  ‘’Müstesna‘’bir yerde duran Veli AKBABA; Ben bir Dede çocuğu, Dede torunuyum diyerek Alevi kardeşlerimizi istismar eden, bu makam üzerinden bütün ipleri elinde tutan ama asli itibarıyla zerre kadar alakası olmayan istismarcı bu tip, piyasada ki Deli Yürek, Cesur Yürek, altın çocuk türü kara mizah prototipidir.

Elbette ki Laik ve Demokratik bir ülke de yaşıyor olmamız dolayısıyla herkesin inancı, inançsızlığı, mezhep ve meşrebi, yaşam tarzı ve seçimleri bireysel bir tercih ve bireysel bir haktır ve buna da herkes gibi benim de sonsuz saygım vardır.

ANCAAAAKKKKKKKK!

Piyasaya ‘’ Ben bir Dede çocuğu ve Dede torunuyum ‘’ diyerek çıkacak ve hemen arkasından tekke ve zaviyeleri kapatan, dervişler, şeyh ve dedeler dümeninin sonu gelmiştir diyen MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ün arkasına saplanan ve saklanan, Laiklik ve Demokrasi üzerinden milleti aldatan bir tipitip olduğun için satırlarımın hiciv malzemesi olmandan daha doğal ne var AKBABA!?

Bak AKBABA!

Şayet bizler ve alevi canlar senin bu aşağılık istismarına eyvallah edeceksek, Dede torunu ve Dede oğlu olduğun yalanına ( Doğru olsa ne olur) prim verecek ve bu yalan üzerinden ensemiz de boza pişirip servet üzerine servet biriktirmene yeşil ışık yakacaksak eğer, AK PARTİYE AKP deyişimizin ve onlara bu denli ağır muhalefet edişimizin mantığı nedir bay AKBABA!?

Oysa biliriz ki aynı delikten beslenen ve aynı deliğe pisleyen, farklı gibi görünen ama birebir aynı olan iki yapı ve iki dandik karakter olman dolayısıyla nefes aldığım sürece nefesimi ensende hissetmeye devam edeceksin AKBABA!!!

BAK AKBABA DEĞİL SENİ, SENİN AĞABABALARINI DA KONU EDİNDİĞİM VE DOLAYISIYLA MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN PARTİSİNİN NASIL İSTİSMAR EDİLDİĞİNİ, NASIL LAĞVEDİLDİĞİNİ, EMPERYALİST BATININ EMRİNE AMADE EDİLDİĞİNİ; AKP’DEN SONRA DEVRALACAĞINIZ YÖNETİMİ YİNE AYNEN AKP GİBİ YÖNETECEĞİNİZ VE DOLAYISIYLA ‘’ PLANA SADIK KALACAĞINIZ ‘’ GERÇEĞİNİ DE YARIN Kİ ULUSAL GAZETE DE Kİ KÖŞEM DE KALEME ALDIM.

YALVARIYORUM EY ALEVİ CANLAR, EY ATARÜKÇÜ VE EY EMPERYALİZM KARŞITI OLANLAR GÖRÜN BU GERÇEKLERİ…!

image-9-740x420.png
AKP’NİN TÜRİYE YÜZYILI DEDİĞİ ŞEYİ BİRAZ DEĞİŞTİRMİŞ AMA PLANA SADIK KALDIĞINI EFENDİLERİNE GÖSTERMİŞ OLAN KÖLE ÖZGÜR…!

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.