Uyuşturucu partisine eş baskını! Ciciş Kardeşleri işletmeci kocasıyla basıp ihbar etti!

Uyuşturucu partisine eş baskını! Ciciş Kardeşleri işletmeci kocasıyla basıp ihbar etti!

Skandalları ile gündeme sık sık gelen Cicişler lakabı ile tanınan Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler bu kez Bodrum'da yakayı ele verdi.

A+A-

Skandalları ile gündemden düşmeyen Esra Ersoy ve Ceyda Ersoy kardeşlerin geçen ağustosta Bodrum'da evli bir işletmeciyle birlikte uyuşturucu madde kullanırken, iş adamının eşi tarafından kayda alındığı ortaya çıktı. Genç kadın, boşanma aşamasında olduğu eşinin evde uyuşturucu kullandığı ihbarını yapınca ciciş kardeşler olarak bilinen Esra Ersoy, Ceyda Ersoy ve iş adamı hakkında soruşturma başlatıldı.

Skandalları ile gündeme sık sık gelen Cicişler lakabı ile tanınan Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler bu kez Bodrum'da yakayı ele verdi. Boşanma aşamasında olan genç kadın, komşularının kendisine haber vermesiyle eşinin evlerinde 2 kadınla birlikte olduğunu öğrendi. Geçtiğimiz Ağustos ayında gerçekleşen olayda genç kadın, harekete geçerek komşusundan da yardım isteyerek eşinin bulunduğu ikamete geldi.

EŞİNİ ESRA VE CEYDA ERSOY KARDEŞLERLE YAKALADI

Eşinin kendisine zarar vermesinden çekinen genç kadın, komşusundan tartışma anını kamera kaydına almasını isteyerek ikamete girdi. İkamette Esra ve Ceyda Ersoy kardeşlerle birlikte oturan M.Ö.'nün uyuşturucu madde kullandığını belirten genç kadın, Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığına başvurarak taraflar hakkında uyuşturucu madde kullandığı yönünde ihbarda bulundu.

İhbar üzerine soruşturma başlatan savcılık M.Ö.'nün ifadesine başvurdu. M.Ö., hayatında bir kez İzmir'de uyuşturucu madde kullandığını, Esra ve Ceyda kardeşleri Bodrum'da otogarda gördüğünü kız kardeşlerin kendilerini Çeşme'ye bırakmalarını istediğini ancak bu teklifi kabul etmediğini anlattı. Daha sonra Esra ve Ceyda Ersoy'un bir sonraki gün Çeşmeye gitmeye karar verdiklerini ardından ikametlerine geçtiklerini ifade etti.

ATAKAN IRMAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.