Urla Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi kredi dağıtımında İzmir rekoruna koşuyor!

Urla Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi kredi dağıtımında İzmir rekoruna koşuyor!

Urla Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, adı konulmamış bir rekorun peşinde!

A+A-

Urla Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, esnafın yanında (!) olmaya devam ediyor!

Bilindiği üzere, esnaflar ekonomik darlığı düştüklerinde ilk çaldıkları kapı, Bankalardan önce Kredi ve Kefalet Kooperatifleri olur...

Kredi ve Kefalet Kooperatiflerinden alınan (kullanılan) tüm krediler piyasa koşullarının her zaman altındadır. Geri ödemeleri de genellikle 3'er aylık dilimler şeklinde gerçekleştirilir... 

Urla Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi de ekonomik darlığa düşen Urla esnafının yanında durarak İzmir ilçeleri arasında adı konulmamış bir kredi dağıtma rekoruna koştuğu bildirildi!

Kredi alacak olan esnafın bulunduğu merkezde herhangi bir esnaf odasına kaydının olması ve ipotek göstererek kredi başvurusu yapması durumunda, Kredi ve Kefalet Kooperatiflerinden rahatlıkla kredi ihtiyaçları karşılayabilirler.

"Kredi talep miktarı nasıl belirleniyor?" sorusu akıllara düşebilir... Kredi ve Kefalet Kooperatifleri, esnafın göstermiş olduğu (Genellikle taşınmazlar oluyor) ipotek karşılığının yüzde 70'ne kadar kredi verdiği belirtiliyor...

Peki, önceki yıllara oranla esnafa verdiği kredilerle İzmir rekoruna koşan Urla Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nde durum nasıldır?

Urla'da esnaf patlaması mı yaşanmaktadır? Ya da Urla esnafı çok mu dara düşmüştür? Kimler bu rekorun kırılmasında rol oynamaktadır? Rekor seviyede verilen kredileri kimler almıştır? Bu krediler gerçekten ekonomik çıkmazda olan esnafa mı verilmiştir? Urlalı esnaf, bu kredileri arsa, arazi vb. gayrimenkuller almak için kullanmaktadır? Verilen bu krediler birileri tarafından arsa, arazi alıp satma işlerinde mi kullanmaktadır? Urla Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nden alınan milyonlarca liralık kredilerin yüzde 90'nı hangi işlerde kullanılıyor?

Bu ve buna benzer yüzlerce sorunun yanıtı da Urla Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nde saklı olduğunu ve kimlerin bu kredileri nerelerde kullandığını da bir sonraki haberimizle geleceğini belirtiriz!

Bakalım ceeerttt diye alınan kredilerin içinden ünlü siyasiler de çıkacak mı?

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.