Türkiye'de Tunç Soyer'den başka böylesine etrafına neşe ve enerji saçan, bir belediye başkanı daha var mıdır?

Türkiye'de Tunç Soyer'den başka böylesine etrafına neşe ve enerji saçan, bir belediye başkanı daha var mıdır?

Tunç Soyer'in VİP makam arabasından paylaşılan bu fotoğrafı Twitter'ı salladı!

A+A-

aw282236-04.jpgexyvnewu4ayskwz.jpg

Öncelikle; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve dönemin Özel Kalem Müdürü Tuncay Ceylan'ı, Tunç Soyer'in İzmir Büyükşehir Belediyesine Başkan adayı yaptıkları için can-ı gönülden kutluyoruz!

Ne iyi etmişsiniz de İzmir'in başına böylesi sıkıntılı günlerde dahi kahkahalar atabilecek bir insanı bulmuş ve kondurmuşsunuz! 
İzmirliler adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz sayın Kılıçdaroğlu, lütfen kabul buyurunuz!

Peki, Soyer'in yanındaki genç, temiz ve parlak yüzlü, yakışıklı delikanlı kimdir?

1111.jpg 

Meğer bu temiz, parlak yüzlü ve yakışıklı delikanlı; İzmir Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı İlker Kozan'mış!..

Bir şekilde Soyer'in memuru!

Gerçeğinde; 

Fotoğrafı ilk gördüğümüzde Tunç Başkan oyuncu arkadaşıyla birlikte dize setine falan gidiyordur diye düşünmüştük! Temsil, bu yakışıklı arkadaşı her hangi "aşk" dizisinde oynatsanız; 2. bölümden sonra hayran kitlesi yaratmaz mı kendisine?   

Gönder enden boydan fotoğraflarını cast firmalarına, bak iki güne oyunculuk teklifi geliyor mu gelmiyor mu?

f65b392a-f91a-4052-bc9f-f7260d715d08.jpg

Bu da Instagram'da paylaşılan...

Fotoğraf, İzmir Büyükşehir Belediyesi VİP makam aracında çekildiği belli oluyor... Şimdi, Başkanın VİP makam aracında fotoğraf çekineceksiniz ve bu fotoğrafı da sosyal medya hesaplarından paylaşacaksınız... Sıradan birilerinin yiyeceği nane midir bu işler?

Ondan sonra gözümüz 12 yıla takıldı...

Haaaaa...

Dedikten sonra, İlker Kozan'ı Seferihisar Belediyesi kaynaklarına sorduk! 

Seferihisar Belediye kaynakları aynen şunları aktardı: "Burada düz bir memurdu. Fakat, Tunç Başkanın bir numaralı imzacı memuruydu! Zaten Seferihisar Belediyesi'nden Büyükşehir'e ilk İlker transfer olmuştur. İlker, giderken de 'başkanımın gönlü burada kalmama razı olmadı' gibisinden cümleler kurarak Seferihisar'dan ayrılmıştır." 

10 Seferihisar'dan 2'de Büyükşehir'den; hesap doğru!

Seferihisar Belediye kaynaklarının aktardığı bilgilere göre; İlker Kozan ile Tunç Soyer'in tanışıklığı ve mesai arkadaşlığı, taaa Tunç Başkan'ın 2009 yılında Seferihisar'a Belediye Başkanı olmasına kadar dayanıyor demek ki... İşte bu referanslar ışığında VİP makam aracında bu fotoğraf çekilmiş oluyor... Dikkat ederseniz; tişörtleri de aynı renk ve aynı model! Sanki aynı tuhafiyeci dükkanından alınmış gibi... 

Neyse, bu neşeli fotoğrafın erken seçim çağrılarında bulunan CHP Lideri sayın Kılıçdaroğlu ve ekibine de ilaç gibi geleceğini ve moral olacağını düşünüyoruz!

Malumunuz seçimler, ağlayan insanlarla değil, gülen, kahkahalar atan, açlık görmemiş, karnı tok, sırtı pek, umurumda mı dünya diyen, dünyanın zevklerine gark olmuş kişilerle kazanılıyor...

Ve Tunç Başkan'dan da başka CHP'de böylesine emekçi memur dostu ve güzide bir belediye başkanı var mı? 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.