Topuklu Efe, CHP Genel Başkanı Özel'in bilgisi dışında DEM Parti ile görüştü mü?

Topuklu Efe, CHP Genel Başkanı Özel'in bilgisi dışında DEM Parti ile görüştü mü?

DEM Parti'nin Aydın'da Büyükşehir adayı çıkartacağı iddiası, CHP'nin adayı mevcut Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu çılgına çevirdiği belirtildi! Çerçioğlu'nun CHP Genel Merkezini ezip DEM Parti ile görüştüğü bildirildi!

A+A-

Aydın CHP ve CHP Genel Merkezi, Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun DEM Parti Genel Merkezinde yaptığı görüşme ile çalkalanıyor! 

DEM Parti'nin Aydın Büyükşehir için aday çıkartacağı iddiası ile kimyasının bozulduğu belirtilen CHP'li Aydın BŞB Başkanı Çerçioğlu'nun soluğu DEM Parti'nin Ankara'daki genel merkezinde aldığı öne sürüldü.

Skandal görüşmenin önce Aydın CHP'yi ardından CHP Genel Merkezini "KÖK"ten karıştırdığı öne sürüldü! Çerçioğlu'nun DEM Parti ziyaretinde, DEM Partili yöneticilerinden Aydın Büyükşehir'e aday çıkartmamalarını talep ettiği belirtiliyor!

Öte yandan Çerçioğlu'nun DEM Parti ile yaptığı belirtilen bu görüşmesinin CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i de çılgına çevirdiği bildirildi!

Peki, CHP'liler 14 Mayıs seçimleri öncesinde 6'lı Masanın altında HDP'lilerle görüşmüyorlar mıydı?
Görüşüyorlardı!
Kim görüşüyordu o günlerde!
Dersimli Kemal Bey... 
Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu, Dersimli Kemal Bey'in "güzide" belediye başkanlarından değil mi?
Ne güzidesi... Türkiye'deki 1.'nci (Number One) belediye başkanı! Çerçioğlu'nun 2014, 2019, 2024 seçimleri için Aydın BŞB adaylığını ayağına kadar gidip açıklayan Dersimli Kemal Bey değil miydi?
Şimdi, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Çeçioğlu'nun "Demli Bir Çay" içmek için DEM Partilileri ziyaret etmesine neden bozuluyor ki?
Özel, mayıs seçimleri öncesinde, masanın altında çiğdem çitleyen HDP'lileri neden göremedi de bugün Çerçioğlu'nun "Demli Çay" ziyaretinden rahatsızlık duyuyor?
Ha Özlem Özel... Ha Özgür Çerçioğlu... Ha Kemal Çerçioğlu... Fark eden ne yani? 
Bize göre Çerçioğlu doğru olanı yapmış!
CHP Genel Merkezinin yapamadığını gidip kendisi yapmış!
Bunda kızacak, darılacak bir durum da yok!
Özlem Çerçioğlu, seçimi geçen yıldan kaybettiğini/kaybedeceğini biliyordu!
KK'nın 2024 seçimleri için Söke'de Çerçioğlu'nun adaylığını açıkladığı sözde toplu açılış mitingine bir bakın... Sağdan sayıyorsunuz BŞB işçisi... Soldan sayıyorsunuz BŞB işçisi... Ara ki bulasın hepi topu 800 kişinin arasından halktan 10 kişiyi!
Daha durun, sizde bu kafalar olduğu sürece daha neler göreceksiniz neler!
Hele şu aday açıklama şenliğiniz bir bitsin, siz ondan sonra seyreleyin sinemayı! 

Not: CHP'den adaylığı açıklanan İstanbul ilçe belediye başkan adayları arasında "Aşk Kaseti" olan aday var mıdır? Araştırıyoruz... Bakalım neler saçılacak ortalığa?

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.