Telegram Haber'in ortaya çıkardığı yolsuzluk dosyalarına ya soruşturma açılıyor ya da yargıya taşınıyor!

Telegram Haber'in ortaya çıkardığı yolsuzluk dosyalarına ya soruşturma açılıyor ya da yargıya taşınıyor!

Telegram Haber'in nisan 2022 ayında ortaya çıkardığı "Çallı İnşaat" dosyasına soruşturma açıldı...

A+A-

Türkiye'de ilk olarak Telegram Haber'in 22 Nisan 2022 günü ortaya çıkardığı Çallı İnşaat gerçeği haberinde; Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun prensi Fatih Akkentli'nin kardeşi ve aynı zamanda Aydın BŞB şirketinde çalışan Gizem Akkentli (Polat)'nin üzerine 50 bin TL sermaye ile kurulan Çallı İnşaat şirketinin 6 yılda sermayesini nasıl 128 defa katlayabildiğini belgeleri ile ortaya çıkarmış, yetkilileri göreve davet etmiştik!

İşte o haberimiz: Fatih Akkentli'nin siyasi ve ekonomik varsıllığının sırrı kız kardeşi Gizem Akkentli'nin Çallı İnşaat şirketinde mi saklı? Fatih Akkentli'nin siyasi ve ekonomik varsıllığının sırrı kız kardeşi Gizem Akkentli'nin Çallı İnşaat şirketinde mi saklı?

Çallı inşaat haberimiz, 23 Mayıs 2022 tarihinde SABAH gazetesine de manşet olunca; haber başlığımız bu olmuştu; Gizem Akkentli'nin ticari başarısı Çallı İnşaat, Telegram Haber'den sonra Sabah gazetesine de manşet oldu! Gizem Akkentli'nin ticari başarısı Çallı İnşaat, Telegram Haber'den sonra Sabah gazetesine de manşet oldu!

24 Mayıs 2022 tarihinde de Yeni Asır gazetesi yazarı Erhan Gülenç, Gizem Akkentli Polat'ın bu ticari başarısını köşesine taşımıştı: Belediye işçisinin nasıl 6.4 milyon liralık şirketi oluyor? Belediye işçisinin nasıl 6.4 milyon liralık şirketi oluyor?

Aydın BŞB'deki bu gelişmeler Aydın'daki CHP'li parti emekçilerini harekete geçirmiş, Telegram Haber için kaleme aldıkları bir mektup gönderilmişti: İşte bir avuç CHP'linin oturup yazdıkları 1. Aydın Mektubu İşte bir avuç CHP'linin oturup yazdıkları 1. Aydın Mektubu

39794.jpg

CHP'yi Ankara'dan yönetenler Aydın'da olup bitenleri bildikleri halde ve sessizlikleri koruyarak 3 maymunu oynadıkları dönemde, Aydın'lı gazeteci Serhan Seyhan, Telegram Haber'in ortaya çıkardığı tüm gerçeklerden yola çıkarak Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın BŞB yönetimi, Çerçioğlu'nun prensi Fatih Akkentli, prenses Gizem Akkentli Polat hakkında suç duyurusunda bulunuyordu!

Aydınlı gazeteci Seyhan'dan Çerçioğlu ve ekip arkadaşlarına 5 ayrı suçtan, suç duyurusu! Aydınlı gazeteci Seyhan'dan Çerçioğlu ve ekip arkadaşlarına 5 ayrı suçtan, suç duyurusu!

Ve... 6 Ay öncesinde ortaya çıkardığımız gerçekler, 31 Ağustos 2022 günü Aydınlı gazeteci Serhan Seyhan'ın yapmış olduğu suç duyurusu; bugün Yeni Asır gazetesine Erhan Gülenç'in imzası ile 9 sütuna manşetten haber oluyordu!

Kuşadası operasyonu Büyükşehir’e uzandı Kuşadası operasyonu Büyükşehir’e uzandı

Peki, 6 ay önce Telegram Haber konuyu nasıl gündeme taşıyıp, yetkilileri göreve davet etmişti? 

İŞTE 22 NİSAN 2022 TARİHLİ HABERİMİZ: 

Fatih Akkentli'nin siyasi ve ekonomik varsıllığının sırrı kız kardeşi Gizem Akkentli'nin Çallı İnşaat şirketinde mi saklı?

Fatih Akkentli, siyasi ve ekonomik başarılarını 8 yılda sermayesini 128 kat arttıran kardeşi Gizem Akkentli'nin (Polat) şirketi "Çallı Yakacak Taşımacılık İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi"ne mi borçlu? İşin sırrı nedir? 

Fatih Akkentli... Aydın BŞB'nin ASKİ şirketinde işçi kadrosunda göründüğü ve gelecek yerel seçimlerde CHP'den Söke Belediye Başkanlığına oynadığı, en güçlü aday olduğu belirtiliyor... 

Fatih Akkentli, bugünlerde sosyal medyada da en çok "HİT" alan bir kişi olarak yazılıp, çiziliyor... Hatta Aydın BŞB'nin "Batı Koordinatörü" olarak, CHP'li Belediyelerden ihaleler alan şirketlere de kardeşi Gizem Akkentli'nin (Polat) sahibi olduğu Çallı Yakacak Taşımacılık İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi üzerinden çözümler getirdiği belirtiliyor!

Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi'nde 22 Mayıs 2014 tarihli, 8574 sayı ve 649'ncu sayfasında yer alan bilgilere göre; Çallı Yakacak Taşımacılık İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi, Gizem Akkentli'nin üzerine 50 Bin TL sermaye ile kuruluyor...

gizem.jpg

Gizem Akkentli, Temmuz 2017 ayında Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun kıydığı nikahla evleniyor...

Anadolu insanının "her nikahta bir keramet vardır" sözündeki gibi; Gizem Akkentli'ye de nikah kerameti inmiş olacak, Aralık 2019 ayında şirketinin sermayesini 24 kat arttırarak 50 Bin TL'den 1 Milyon 200 Bin TL'ye çıkarıyor.

gize4.jpg

Gizem Akkentli'nin işleri öylesine açılıyor ki; 1.2 Milyonluk sermaye hacmi dar gelmiş olmalı bir yıl sonra 31 Aralık 2020 günü bu defa şirket sermayesini 3 kat arttırarak 1.2 Milyondan 3 Milyon 600 Bin TL'ye çıkarıyor...

gizem2.jpg

Gizem Akkentli'nin iş hacmi öylesine büyüyor ki; Pandemi dönemi bile vız gelip tırıs gidiyor! Bu defa 3 Milyon 600 Bin TL'lik sermaye dar geliyor ve 29 Aralık 2021'de şirketinin sermayesini 3.6 Milyondan 6 Milyon 400 Bin TL'ye çıkarıyor!

gizem3.jpg

Evlendikten sonra ve soyadı "Polat" olan Gizem Akkentli, bir şekilde 8 yıl önce 50 Bin TL sermaye ile kurduğu şirketini günümüze 128 kat sermayesini arttırarak taşımış oluyor!

Peki, Gizem Akkentli 8 yılda kimlere taş, kum, çakıl, çimento vb. malzemeler satarak şirketinin sermayesini 128 kat büyütebilmiştir?

Abisi Fatih Akkentli, kız kardeşinin böylesine devasa işler yaparak büyüyen şirketine nasıl destek olmuştur?

Gizem Akkentli, CHP'li Belediyelerden inşaat malzemesi ihaleleri kazanan şirketlere mal satmış mıdır?

Gizem Akkentli'nin Çallı Yakacak Taşımacılık İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi, CHP'li Belediyelerden kum, çakıl, taş, çimento vb. malzemeler ihaleleri kazanan şirketlere mal satmış mıdır? 

Gizem Akkentli'nin 8 yılda şirket sermayesini 128 kat büyütmesindeki işin sırrı nedir?

Gizem Akkentli'nin Çallı Yakacak Taşımacılık İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi, CHP'li Belediyelerin ihalesine katılmış mıdır? Ya da sosyal medyada yazıldığı gibi; "İFŞA" olmamak için mi katılmamaktadır?

CHP'li Belediyelerden ihaleler kazanan şirketlerin, alıp satacakları malzemelerin adresi Gizem Akkentli'nin Çallı Yakacak Taşımacılık İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi midir?

Temsil, ZTB şirketine Gizem Akkentli'nin Çallı Yakacak Taşımacılık İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi, çözüm ortağı olmuş mudur? 

CHP'li Belediyelerden inşaat malzemesi, nakliye, iş makinası kiralama vb. ihaleler kazanan şirketlere, Aydın BŞB'nin Batı Koordinatörü Fatih Akkentli, kız kardeşinin Çallı Yakacak Taşımacılık İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketini işaret etmiş midir?

Fatih Akkentli'nin sorumluluğu altında olan CHP'li Belediyeler, çıktıkları inşaat malzemesi ihalelerinde, Çallı Yakacak Taşımacılık İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketini işaret etmiş olabilirler mi?

Aydın BŞB'de kadrosu işçi statüsünde olan Fatih Akkentli, bugün siyasi ve ekonomik varsıllığını kardeşi Gizem Polat'ın Çallı Yakacak Taşımacılık İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketine mi borçludur?

Gizem Polat'ın Çallı Yakacak Taşımacılık İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi, 8 yılda sermayesini 50 Bin TL'den 6 Milyon 400 Bin TL'ye çıkartırken, abisi Fatih Akkentli'nin de sermaye artışlarına paralel varsıllaşması tesadüf olabilir mi?

Gizem Polat, CHP'li Belediyelerden ihaleler kazanan şirketlere ne kadarlık mal satıp, satmadığını kamuoyuna açıklamayı düşünüyor mu?

Devlet, 8 yılda devasa büyüyen Çallı Yakacak Taşımacılık İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketini, CHP'li Belediyelerden ihaleler kazanan şirketlerle bir bağının olup olmadığını araştırıp, soruşturmayı düşünecek mi?

Fatih Akkentli, kardeşine ait Çallı Yakacak Taşımacılık İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketinin, CHP'li Belediyelerden ihaleler kazanan şirketlerle "hiç bir bağı yoktur" diye bir açıklama yapabilecek mi?

İşçi maaşının dışında; bugün Söke Belediye Başkanlığına soyunan Fatih Akkentli, varsıllığının kaynağının neresinin olduğunu açıklamayı düşünüyor mu?

Gizem Polat, bu yılda Çallı Yakacak Taşımacılık İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketinin iş hacmine göre; sermayesini arttırmayı düşünüyor mu?

Not: Çallı Yakacak Taşımacılık İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi haberlerimiz devam edecek... 

O gün bunları yazmışız... Sıra şimdi geldi 7 delikli Edremit zurnasının cırt dediği yere: Bu varsıllaşmanın kaynağı NAYLON FATURALAR, NAYLON İHALELER Mİ? 

Didim belediyesi, ZTB'den 7 milyonluk ne almıştır? Bu ihalenin kökü NAYLON mudur?

Bizi izlemeye devam ediniz...

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.