Son Dakika: İçişleri Bakanlığı Martoksal ihalelerine Mülkiye Müfettişlerini görevlendirdi!

Son Dakika: İçişleri Bakanlığı Martoksal ihalelerine Mülkiye Müfettişlerini görevlendirdi!

İçişleri Bakanlığı'nın Aydın BŞB'nin Ankara merkezli İsmet Durnabaş'ın Martoksal şirketine verilen ihaleler için Mülkiye Müfettişleri görevlendirdiği öğrenildi!

A+A-

Telgram Haber'in ortaya çıkardığı Aydın Büyükşehir Belediyesinin ile Ankara merkezli İsmet Durnabaş'a ait Martoksal şirketine verilen toplamda 1.3 milyarlık (KDV'li) 2 ihale için, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın Mülkiye Müfettişlerini görevlendirdiği öğrenildi. 
Son dakika gelişmesine göre, Telegram Haber'in geçtiğimiz yıl ortaya çıkardığı, "KOPYALA YAPIŞTIR" tekniği kullanılarak teknik şartnameleri hazılanan toplamda 1.3 milyarlık ihaleler için İçişleri Bakanlığı tarafından inceleme başlatılacağı bilgisine ulaşıldı!
İlk ihalede 78, ikinci ihalede 68 kalem inşaat, asfalt işlerinin ağırlıkta olduğu iki ihalenin teknik şartnamesine konulan rakamlar "HAYATIN OLAĞAN AKIŞINA AYKIRI" olmaları bir yana, üst üste konulduğunda iki ihalenin de "TIPKISININ AYNI" olduğunu Telegram Haber hazırladığı "ANALİZ HABER"lerle ortaya çıkarmıştı!

Telegram Haber, saatler öncesinde de Martoksal şirketine verilen iki ihale tarihinin neredeyse tam ortasına denk gelecek bir tarihte de Ankara merkezli İmay şirketine KDV dahil 120 Milyonluk yeni bir ihaleyi de ortaya çıkarmıştı!
Öte yandan Martoksal şirketinin nerede kurulduğuna dair hazırlamaya çalıştığımız (Süleyman Elivar'ın CTR şirketinde) belgeli haberimizi henüz yayına dahi veremeden, İçişleri Bakanlığı tarafından milyarlık ihaleler için inceleme başlatılıyor oluşu, haberlerimizin de bir şekilde doğruluğunu teyid etmiş oldu!

İşte Martoksal şirketi için hazırladığımız yayında olan haberlerimiz: 

48842-002.jpg

Çerçioğlu tarih yazmaya devam ediyor! 1 Milyon TL sermayeli Durnabaş'ın şirketi Aydın BŞB'de 442 Milyonluk ihaleye imza attı... Çerçioğlu tarih yazmaya devam ediyor! 1 Milyon TL sermayeli Durnabaş'ın şirketi Aydın BŞB'de 442 Milyonluk ihaleye imza attı...

57968.jpg

Aydın BŞB'de 442 Milyonluk asfalt ihalesine imza koyan Durnabaş'ın şantiyesi var mı? Aydın BŞB'de 442 Milyonluk asfalt ihalesine imza koyan Durnabaş'ın şantiyesi var mı?

64047-001.jpg

Aydın BŞB'de aynı ihale 1 yıl sonra nasıl kurgulandı ve aynı şirkete nasıl peşkeş çekildi? Aydın BŞB'de aynı ihale 1 yıl sonra nasıl kurgulandı ve aynı şirkete nasıl peşkeş çekildi?

64245.jpg

Halk istedi, Aydın BŞB'de 2. ihaleyi Durnabaş'ın şirketine verdi! Halk istedi, Aydın BŞB'de 2. ihaleyi Durnabaş'ın şirketine verdi!

69814.jpg

Topuklu Efe'nin bu dönem 1. savaş cephesi Kuşadası ve başkanı Ömer Günel mi? Topuklu Efe'nin bu dönem 1. savaş cephesi Kuşadası ve başkanı Ömer Günel mi?

69877.jpg

Aydın BŞB'nin Durnabaş'a verdiği iki ihaledeki kopyala yapıştır iş kalemleri! Aydın BŞB'nin Durnabaş'a verdiği iki ihaledeki kopyala yapıştır iş kalemleri!

69948.jpg

Aydın BŞB'nin yeni asfaltçısı Martoksal şirketi, 144 kalemlik işleri yetiştirmek için günde 121 kamyon mu çalıştırıyor? Aydın BŞB'nin yeni asfaltçısı Martoksal şirketi, 144 kalemlik işleri yetiştirmek için günde 121 kamyon mu çalıştırıyor?

70046.jpg

Aydın BŞB'de 11 ay arayla 1.3 milyarlık ihale kazanan Martoksal şirketi bu ihaleler için organize edildi? Aydın BŞB'de 11 ay arayla 1.3 milyarlık ihale kazanan Martoksal şirketi bu ihaleler için organize edildi? (Bu şok belgeli haberimiz gün içinde geliyor. Martoksal'a verilen onlarca kalem iş bölüm bölüm, çeşit çeşit hazırlanan ihalelerle başka başka şirketlere yaptırılmış. Şok detaylar ve yeni ihale belgelerini haberimizde bulacaksınız.=

70104.jpg

Martoksal'a verilen 1.3 milarlık ihalenin yanında kürdan gibi durdu: İmay'a 120 milyonluk asfalt yaması Martoksal'a verilen 1.3 milarlık ihalenin yanında kürdan gibi durdu: İmay'a 120 milyonluk asfalt yaması

Bizi izlemeye devam ediniz... 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.