Şişli belediye başkanı Keskin, 1000 günlük sunumunda Gönen Orhan için yaptıklarını 'ES' geçti!

Şişli belediye başkanı Keskin, 1000 günlük sunumunda Gönen Orhan için yaptıklarını 'ES' geçti!

CHP'li Şili belediye başkanı Muammer Keskin, adeta "Şişli eş başkanı" olan Gönen Orhan'ı '1000 Gün'lük sunumunun içine koyamadı! Peki, başkan Keskin'e yeni yılda olacaklar konusunda "TİYO" mu geldi?

A+A-

"Yeni yılda CHP'li belediye başkanlarının sokağa çıkacak yüzleri olmayacak" bu sözleri kimin söylediğini 84 milyon insanımız biliyor... 

Muammer Keskin... CHP'den Şişli belediye başkanı... 

Bir o kadar da Şişli belediyesinde 404'lü telefon hatlarını CHP'li belediyelere çekerek "masa" kuran önemli kişinin adı Gönen Orhan...

Aslında Gönen Orhan'a Şişli belediyesinin görünen "eş başkanı" deseniz bile olur... Başkan Keskin bugüne kadar ne Gönen Orhan'sız yapabildi ne de onsuz yönetim ekibini kurabildi... 

Bilemiyoruz ama, Kayseri'deki "TIKIR TIKIR Çalışan Başkanlar" çalıştayına Başkan Keskin tek başına davet edilmemişse; kesin yanında Gönen Orhan'ın da götürmüştür diyebilirsiniz... 

Hani "bir elmanın yarısı gibiler" derler ya... Hah, işte başkan Keskin ile Gönen Orhan'ı da öyle düşünebilirsiniz...

Örneklersek; CHP'li İzmir Bornova belediye başkanı Mustafa İduğ Şişli belediye başkanı Muammer Keskin tarafından Şişli'ye davet ediliyor... Devamında davetin asıl amacına geçiliyor ve Gönen Orhan'ın Şişli belediyesine kurduğu telefon hatlı çözüm masası "Komşu Masa"nın tanıtımı yapılıyor... Ardından Gönen Orhan da Bornova belediyesinden ihaleyi kıvırıveriyor!

Bakın bunlar bile aynen DEVLETİN GÖZÜNÜN İÇİNE DAHİ SOKULA SOKULA yapılanlardan sadece mini, minnacık olanları!

Gönen Orhan'ın Kuşadası belediyesindeki DÖRT 4'lük performansı bugün yargıda!

İŞTE BAŞKAN KESKİN'İN BAŞKAN İDUĞ'A GÖNEN ORHAN'IN KURDUĞU TELEFON HATLI MASA TANITIMINDAN GÖRÜNTÜLER: 

muammer-keskin-gonen-orhan-bornova-belediye-baskani-mustafa-idug-simge-eldeniz-001-003.jpg

20210120100820-bor2-2-006.jpg

muammer-keskin-gonen-orhan-bornova-belediye-baskani-mustafa-idug-simge-eldeniz1-003-001-004.jpg

15551-004-003.jpg

İki defa CHP'li Bornova belediyesi başkanı Mustafa İduğ'a telefon hatlı masa kuruldu mu? sorusu yönelttik... Yanıt gelmedi... Dileğimiz bu masa detayı hakkında DEVLETİMİZİN yetkili birimleri gerekli incelemeler yapar (Tıpkı Kuşadası belediyesinde yaptıkları gibi) ve başkan İduğ da Gönen Orhan'ın bu muhteşem telefon hatlı masaları hakkında seve seve açıklama yapmak durumunda kalır!

Şimdi gelelim 1000 Gün'lük mevzuya... 

Bu "1000 Gün" çalışma performansının anlatılması işi, diğer CHP'li belediyelere de sirayet etmesi öncelikli ve tek dileğimiz... Ve de... "TIKIR TIKIR Çalışan Başkanlar" tarafından da ivedilikle gündeme alınıp, özellikle de Ocak ayının ilk 2-3 günü içine sıkıştırılmasında fayda vardır diyoruz! İlk 2-3 günden sonra mı? Orasını hep birlikte izleyip göreceğiz!

Başkan Keskin, Şişli'deki 1000 günü doldurmanın heyecanı ile yapılan hizmetleri 2 saat 16 dakikaya sığdırıp anlatmış... İyi de yapmış... Yoksa nereden bilecektik bu geçen 1000 içinde Gönen Orhan var mı? yok mu?

Üzülerek belirtiyoruz; başkan Keskin iki satır da olsun bu 2 saat 16 dakikalık kürsü performansının içinde Gönen Orhan'a yer ayırmamış! 

Acaba neden?

Yoksa aralarına "BEYAZ KEDİ" mi girdi?

Fakat... Telegram Haber... Bu işin içyüzünü öğrendi... Maalesef!

Görgü tanıklarının aktardığı bilgilere ve iddialara göre; meğer Gönen Orhan bu 1000 Gün'lük performans anlatılması etkinliğinin verdiği heyecandan olsa gerek yalın yapıldak Şişli belediyesine gitmek için yollara düşmüş... Kör şeytanın işi yok... Sen tut yolda eşek kangalı dikeninin üstüne bas! Diken ayağa batmasın mı? Bereket versin ki, çevresinde birileri varmış... Vicdan sahibi vatandaşlarımız da bu manzara karşısında cebinden bozuklukları çıkarttığı gibi bir tırısta telefon kulübesine yönelip 'Komşu Masa'yı arayıp, bu 3. sayfa manşetlik vakayı bildirmişler! 

Belki başkan Keskin göndermiş olabilir orasını bilemiyoruz ama, İstanbul trafiği işte ne olacak... Ambulanslar ancak 3 çeyrek geçtikten sonra olay mahalline ulaşabilmişler... Her halde özel ambulanslar da aranmış olmalı... Olay mahalline yarım düzineye yakın ambulans akın etmiş... Neyse, ambulansçıların "sen götürcen, ben götürcem" kavgası yapmaması için vatandaşlar anında çözüm geliştirmişler... Ve... Başlamışlar "Elim elim epelek, dağdan çıkan tepelek, sen çık, sen çıkma" oyununa ve şanslı ambulançıyı bulup dikenden yaralı Gönen Orhan'ı sedyeye bindirip teslim etmişler...

Görgü tanıkları o kadar çok şey anlattı ki, bu elim olayın ancak bu kadarını verebiliyoruz...

Şimdi düşünün... Belki de tedavisine yurtdışında devam edilecek bir yaralı ortadayken, başkan Keskin nasıl kalkıp 2 saat 16 dakikalık sunumunda Gönen Orhan'a yer verebilir? Hangi vicdan sahibi insan olursa olsun böylesi bir sunumda başkan Keskin'in yaptıklarını yapardı! Öyle değil mi?

Ne diyelim... Siz siz olun bırakın ayağınızı, elinizin serçe parmağına bile diken batmasın emi... Acısı çok büyük olur... Telefonlu masa ihalelerinden soruşturma, araştırma geçirmeye de hiç benzemez!

Nice 1000 Gün'lere...    

Not: Bereket versin başkan Keskin çöp ihalesi konusuna girmemiş! Keşke girseydi... "İstanbul'un ena..." Bkz 2:16 dk video: https://www.facebook.com/tcsislibelediyesi

 

    

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.