Seferihisar halkı ve belediye işçileri Başkan Yetişkin'in yanında kenetlendi! Celiloğlu, sabırla istifa edeceği anı mı bekliyor?

Telegram Haber'in yayınladığı ÖZEL Seferihisar Belediyesi haberi, dün Seferihisar ve İzmir siyaset gündeminde en çok konuşulan haber oldu.

Telegram Haber'in "Sıra Seferihisar Belediye Başkanı Yetişkin'e mi geldi? Celiloğlu ile Özata hangi hesabın içindeler?" başlıklı haberi, Seferihisar'a bomba gibi düşerken; İzmir siyaset gündeminde de en çok konuşulan konuların başında yer aldı. 

Peki; Celiloğlu-Özata konuşmalarının açığa düşmesi ve işçiler tarafından duyulmasının ardından Seferihisar'da ne gibi gelişmeler oldu?

Celiloğlu, istifa etmeyi düşünüyor mu? 

Yoksa "sabırla" Başkan Yetişkin tarafından Başkan Yardımcılığı görevinden alınmayı mı bekleyecek? 

Hepsi daha fazlası akşam saatlerinde geliyor! 

Sıra Seferihisar Belediye Başkanı Yetişkin'e mi geldi? Celiloğlu ile Özata hangi hesabın içindeler?

İZMİR Haberleri

Beton söküldü, umut filizlendi
“Buradayız, eşitiz, birlikteyiz” temasıyla düzenlenen program; söyleşiler, sergiler, müzikli etkinlikler, tiyatro gösterimi ve
Kıyıdaki sessiz tehlikeye dijital kalkan İzmir’de yeraltı suları anlık izlenecek
Büyükşehir’in iftar sofrası bu kez Foça’da kuruldu “Hiç kimsenin kendini yalnız hissetmediği bir yaşamı var etmek istiyoruz”
APİKAM’dan Cumhuriyet’in ilk yıllarına uzanan ramazan yolculuğu