"Özel" vakıa da sosyal medya Manisa-Ankara hattında sallandı!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in "ayağının başına" gelenlerin 5.'nci gününde sır perdesi sosyal medyada aralanır oldu!

Özgür Özel... CHP Genel Başkanı ve Manisa milletvekili... 
5 Gün öncesine gidelim: "CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in ayağının kırıldığını açıkladı. Başarır, Özel'in yarın TBMM'deki Can Atalay toplantısına katılıp katılamayacağına doktorların karar vereceğini söyledi."
Doktorlar karar vermiş olmalı, ayağının kırıldığının 2.'nci günü Özgür Özel "61. Ulusal 35. Uluslararası Hacı Bektaş Veli'yi Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri"ne katıldı... 
Özgür Özel'in "ayağının başına" gelenlerin ardından gün geçtikçe sosyal medya adeta Özel'e kilitlendi! 
Telegram Haber'e de pek çok kanaldan senaryolar, dedikodular ve iddialar ulaştırıldı... Fakat, hepsinin temelinde Özgür Özel'in ayağının başına gelenlerle ilgili net ve dayanaklı açıklama yapılması gerektiği belirtiliyordu... 
Konunun Manisa'da yaşandığına, tedavinin Ankara yapıldığına, işaret edilen iddialar kapsamında; Özgür Özel'in ivedilikle açıklaması beklenilen sorular da çığ gibi büyüyordu!
Öncelikle;
1-) Olayın Manisa'da olduğu anlaşılıyor... Tedavi neden ertesi güne sarkıyor? Manisa'da en azından bir film çekilmemesi garip değil mi?
2-) Ankara'da Güven Hastanesi'nin seçilme nedeni nedir? Bu hastane CHP'li bir siyasetçiye mi aittir?
3-) Kamuoyunda, özellikle Abdurrahman Dilipak, Celal Eren Çelik ve Vecdet Öz'ün paylaşımları nedeniyle sosyal medyada da merak uyandıran ve çığ gibi büyüyen bir konuda, neden ayak filmleri paylaşılmıyordu? Hala ortaya çıkmamış olması sizce de enteresan değil mi?
4-) Olayın, Özgür Özel tarafından Belediye Başkanı yapılan bir hanım ve onun asker emeklisi babası arasında geçtiğine dair duyumlarda hakikat payı var mıdır?
5-) CHP tarafından bu konuda toplumu doyurucu, belgeli bir açıklama neden yapılmamış ve FETÖcü hesaplar hedef gösterilerek asıl mesele saptırılmaya çalışılmıştır?
6-) Bu ayak kırılması(!) olayı sonrasında taşradaki birçok partili geçmiş olsun mesajı yayınlarken Özgür Özel'e yakınlığıyla bilinen isimler neden taziye kervanına katılmamışlardır? (Manisa BŞB Başkanı Ferdi Zeyrek başta olmak üzere; 14 CHP'li Manisa ilçe belediye başkanlarından kaç tanesi sosyal medya üzerinden "geçmiş olsun" mesajı yayımlamıştır? Temsil, Şehzadeler belediye başkanı, geçmiş olsun mesajı yayımlamış mıdır?)

AKP'li Savcı Sayan'ın paylaşımına ve altına yapılan yorumlara bakıldığında; 

İnsan ister istemez "Özgür Özel nereye kadar sessizliğini koruyacak?" diyor!
Fakat, bırakın sosyal medyayı "kaygan zemin"de düşmek gerçekten çok fena!

Sosyal medyada yorumların ardı arkası kesilecek gibi görünmüyor!

POLİTİKA Haberleri

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan gündemi değerlendirdi: Suriye meselesini ve Türkiye'nin BRICS'e bakışını anlattı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Anayasanın ilk dört maddesiyle ilgili bizim açımızdan herhangi bir tartışma yok
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Susurluk'ta konuştu
Dışişleri Bakanı Fidan, Lübnan Başbakanı Mikati ile telefonda görüştü
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çelik: (İsrail'in Lübnan'a yönelik saldırıları) Netanyahu savaşı genişletmek istiyor