Netflix, Özlem Çerçioğlu belgeseli çekse, "Şanslı Pier" filmi kadar "Buna Bayıldım" beğenisi toplar mı?

Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı’na yapılan şikayet üzerine yürütülen bir soruşturmanın olduğu (Dosya No: 2022/31312), ancak Özlem Çerçioğlu ve Levent Göktaş’ın şüphelisi olduğu dosyanın iki yılı aşkın süredir kovuşturmaya dönüştürülmediği öğrenildi.

Levent Göktaş, Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun avukatlığını Ağustos 2018 ayında üstlendiği biliniyordu...
Göktaş, Çerçioğlu'nun avukatlığını üstlenmesinin ardından Aydın BŞB'den "Elektrik Direği" ihaleleri aldığı da ortaya çıkmıştı!
Bu ihaleler kapsamında, asker kökenli Levent Göktaş'ın avukatlığının yanı sıra elektrik direkleri dalında da uzman olduğu ortaya çıkıyordu!  
Devamında, Göktaş'a verilen 4 elektrik direği ihalesi hakkında Aydınlı gazeteci Serhan Seyhan da suç duyurusunda bulunmuştu!
Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı, Aydın BŞB'nin Göktaş'ın MLG adlı şirketine verdiği/verilen ihaleler hakkında soruşturma başlatırken, üzerinden 2 yıl geçmesine karşılık "kovuşturma" safhasına geçmediği de Aydın Şafak gazetesinin bugün yayımladığı haberle ortaya çıktı!
Netflix, yayınladığı filmler izlendikten sonra izleyicilerinden düşüncelerini almak için "Bana göre değil", "Bunu sevdim", "Buna bayıldım" şeklinde 3 seçenekten birisinin tıklanması ister... 
Halen yayında olan "Şanslı Pier" filmi, izleyenlerin neredeyse tamamından "Buna bayıldım" tıklanması almış görünüyor...
Başka bir deyişle, Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu içinde bu 3 seçenekten birisini Aydın Adliyesi için tıklaması gerektiğini düşünüyoruz!
Gerçek olan da şu ki; sayın başkan Çerçioğlu "Şanslı Pier"den çok daha şanslı!
Çünkü, alanı vereni dahi kabak gibi ortada (Belgeli) olan bir soruşturma hala devam ediyorsa...  
Dilan Polat'ta neden Boğazda fink atmasın???!!! 

CHP'li Aydın BŞB başkanı Özlem Çerçioğlu, çok fena deşifre oldu! CHP'li Aydın BŞB başkanı Özlem Çerçioğlu, çok fena deşifre oldu!

Levent Göktaş'ın Aydın BŞB'ye sattığı "kutsal elektrik direkleri" turizmde kalkınmanın neden öncüsü olmasın! Levent Göktaş'ın Aydın BŞB'ye sattığı "kutsal elektrik direkleri" turizmde kalkınmanın neden öncüsü olmasın!

İşte Aydın Şafak'ın haberi: 

Hablemitoğlu cinayet zanlısına 942 bin TL ihale

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun Hablemitoğlu cinayet zanlısı Levent Göktaş’a 942 bin TL ihale verdiği ortaya çıktı. Öte yandan bu ihaleler hakkında Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı’na yapılan şikayet üzerine yürütülen bir soruşturmanın olduğu (Dosya No: 2022/31312), ancak Özlem Çerçioğlu ve Levent Göktaş’ın şüphelisi olduğu dosyanın iki yılı aşkın süredir kovuşturmaya dönüştürülmediği öğrenildi.

Necip Hablemitoğlu'nun bir numaralı katil zanlısı Levent Göktaş'ı kendisine “avukat” yapan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 2018-2020 yılları arasında verdiği ihalelerle Levent Göktaş'ı ihyaetti. 2018-2020 yılları arasında Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden Levent Göktaş'ın MLG adlı şirketine verilmiş ihaleler ifşa oldu.

CHP’li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun akademisyen ve yazar Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu suikastı şüphelisi olarak kırmızı bültenle aranırken Bulgaristan'da yakalanarak Türkiye’ye getirilen ve bir dönem avukatlığını yapan emekli Albay Levent Göktaş’ın MLG isimli şirketine 2018-2020 yılları arasında 4 ihale verdiği ortaya çıktı. Bu konu ile ilgili Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı’nın soruşturma başlattığı ancak Özlem Çerçioğlu ve Levent Göktaş’ın şüphelisi olduğu dosyanın iki yılı aşkın süredir kovuşturmaya dönüştürülemediği öğrenildi.
Kamuoyunun takdirlerine sunarız.

EGE Haberleri

Aydın'da 8 ton 340 litre sahte zeytinyağı ele geçirildi
Manisa'da eğitim sendikaları okul müdürüne silahlı saldırıyı protesto etti
Efeler’de rüşvet talepleri sosyal patlamaya gidiyor!
Bodrum açıklarında 102 düzensiz göçmen yakalandı
Fethiye açıklarında su alan teknedeki 3 kişi kurtarıldı